Swatchok, összehasonlító fotók

Én is így szoktam…
Hiába, van egy bizonyos árnyalat, aminek nem tudok ellenállni. :grinning:

@Amadea: A Smashbox a legkrémesebb, utána jön a MJ, végül a KAP. Utóbbi már hivatalosan is matt.
@Kokapu: Ez nem volt direkt, de kivételesen örülök neki. A Smashbox rúzs mini, a KAP pedig elég régi, félek, hogy lassan meg fog avasodni (és úgy látom az árnyalatot sem forgalmazzák már).

2 Likes

Szerintem ez tök normális. Mindenkinek van 2-3 árnyalata, és menthetetlenül mindig ugyanazokért nyúl :slight_smile: egyetlen védekezés ellene, ha egyáltalán nem veszünk rúzst, amíg az otthoniak mind el nem fogynak :laughing: :laughing: :laughing:

5 Likes

Igen, ez is igaz.
Meg ugye, az ember állandóan a tökéletes rúzst keresi. Amelyiknek megfelelő a színe, kényelmes, nem szárít, nem kopik (vagy legalábbis nem kopik csúnyán).
Néha árnyalatnyi különbség van csak, mégis az egyik sokkal jobban áll, mint a másik.
Ráadásul én rúzst sosem próbálok ki a számon, maximum a kézfejre téve, aztán otthon meg kiderül, hogy a fejemen nem áll a legjobban.

Hát nehéz kérdés ez. :grinning:

4 Likes

rude cosmetics Hypnotic Hyper szemhéjpúderek - “state of mind”, “trance dance” és "lucid dreams. duokróm árnyalatok, amik nem igazán fotózhatók, így megpróbálkoztam a gif-formátummal. enjoy!
20200427_204234

9 Likes

De ügyi vagy! Nagyon jó ötlet volt a gif! Micsoda csillogás! :heart_eyes:

2 Likes

sok benne a csillám, meg nagyok is, ráadásul glitternek való alap nélkül másznak is, de nagyon. de olyan szépek… :3

2 Likes

Elég régi paletta de gondoltam swatcholom ezt is: Revolution Iconic 3 (UD Naked 3 dupe)
Kép

Kép

7 Likes

Nem gondoltam volna, hogy ennyire pigmentáltak az árnyalatok… Viszont nekem az új Too Faced plaetta jut egyből eszembe erről a plaettáról, nem is az UD 3. Born This Way, vagy mi is a neve?

1 Likes

Lethal cosmetics egyedi paletta. A szinek sorban: Serene, Symbiosis, Rebirth, Imago
Ephemeral, Nocturnal, Midway, Nymph
Celestial, Stargaze

IMG_20200430_105240

IMG_20200430_100606

IMG_20200430_100549

10 Likes

De szépek.:slight_smile: Mennyire puhák, hogy tetszenek?

1 Likes

A fényes árnyalatok nagyon puhák. A mattak nagy része kifejezetten kemény, egyedül az Ephemeral puha, de az nagyon. Viszont gyöngyörűen eldolgozhatóak.

2 Likes

Hmm, nagyon kíváncsi vagyok rájuk.:slight_smile:

1 Likes

Kedvem támadt kicsit swatcholgatni, Revolution paletta színei: (az a paletta amit nemrég raktam fel az unboxingba.)
IMG_20200512_162136
IMG_20200512_162142
IMG_20200512_162202

5 Likes

Essence this is me rúzsaim swatchok: 01 Freeze, 02 Happy és 06-os Real :slight_smile:
IMG_20200512_161345

4 Likes

Hű, nagyon szép! Főleg az a fehéres ezüstös szín :star_struck:

1 Likes

@Alsace Köszi, kicsit csal a kép mert közülük három rózsaszínes szín :D, és itt sárgának mutatja, de se baj :). Meg a legtöbb szín kétszer lett húzva :).

1 Likes

Aurora swatchok, igazi sarki fény, a legszebb talán a lilás Spectra, de igazából legszívesebben mindet magamra kenném :smiley: sok szín közülük doukróm is, nincs is ennél jobb highlighter paletta a doukróm perviknek :sweat_smile: Az utolsó barackos színt véletlen félrekentem, némi gond akadt a 3D manőverezéssel :smiley:

20200512_171143

7 Likes

Csodaszépek, igazi kis kincs ő is :blush:

az a barackos szín még véletlenül sem egy kvázi barackos ,“tejes teás” szín ugye? (szóval nem hasonlít ehhez vagy ehhez?
(nem akarok megrendelni, úgyhogy erősíts meg pls higy nem hasonlít a min. 5 éve kivont Catrice Fancy a Coppa Tea-hez)