Marc Jacobs Sheer Lip Gel. Eat Cake árnyalat.
Nagyon guszta!
Nagyon szép a szín és csomagolás is
Köszönöm!
És a neve is milyen jó!
Izé
Tegnap érkezett, ma próbálom ki.
Őt én is kinéztem magamnak nyárra! Már ha lesz alkalmam időt tölteni kint.
Megkérdezhetem, honnan rendelted? Köszi!
Douglasból, de van ahol olcsóbb. Ma volt rajtam önmagában, nem sminkeltem rá. Le nem égtem, ki nem ütött, nem hagy fehér nyomot. Idáig rendben van.
Lethal cosmetics rendelés:
A Te színeid
Nagyon!
Imádom az olajos lemosókat, és hiába van meg a jelenleg használt Celimax 2/3-a, rám tört az indokolatlan szorongás, hogy jajelfogyésakkormileszvelem.
Mivel a koreai webshopok és az ebay jelenleg nem opció, feltérkepeztem az itthoni kínálatot (egyszer összegyűjtöttem a koreai termékeket forgalmazó magyar webshopokat, most jól jött), és a leggazdaságosabbnak a Holika Holika Seed Blossom darabja bizonyult, 300 ml, talán megnyugszik a lelkem, hogy nem maradok olajos lemosó nélkül.
A fényvédőt azért vettem, mert úgy is kell és nem akartam pk-t fizetni.
A maszk és a minták ajándékok, nagyon jólesett a kis lelkivilágomnak.
Ui.: most nézem, a lemosó importőre egy észt cég. De Koreában készült.
Hét elején már meg is érkezett az Estée Lauder csomagom. Két ANR szérum és egy ajándék szemránckrém.
Ma végre - másfél hónap után - eljutottam a DM-be. Igaz, nem vásároltam sok mindent, azok is inkább háztartási cuccok. Magamnak csak ezeket vettem.
Eredetileg az új Fructis Hair food sampont szerettem volna, de a piros bogyós változat nem volt, a többivel kapcsolatban pedig bizonytalan voltam, úgyhogy maradtam az egyszer már bevált TreSemmé samponnál.
Ja, megnyugtató látvány volt, hogy mindenkin volt maszk!
Patikai rendelés, vitamin mellé. A Bioderma micellás helyett már nem keresek mást, feladtam, nem találtam jobbat. Duo kiszerelésben vettem, ráadásul kaptam egy kupont rá, megérte.
Megkövetem a Biodermát, valahol azt írtam, minden krém parfümös, erre tessék, találtam egy illatmentes hidratálót, egész jó kis összetevő listával.
https://kremmania.hu/kremek/bioderma-atoderm-nutritive-krem
Annyira nem izgalmasak a vásárlásaim idén. A cicajutalomfalatok lemaradtak a képről. A kendőket online rendeltem meg, csak helyben lehet átvenni.
@Montelino, tegnap làttam, hogy az osztràk douglasban online 25 % os akciò van, ott a kòd is az oldalakon.
Ma csak a Müllerben voltam. A Douglas osztrák webshop oldala onnantól nem működik, hogy belépek. A kosárba tudok terméket rakni, de kivenni nem és nem törlődik a kosár tartalma, pedig vannak termékek benne, amelyek nem kaphatóak jelenleg. Írtam az ügyfélszolgálatnak akik azt írták töröljem a sütiket, próbáljam más böngészővel. Nos próbáltam, nem ez a gond és telón is ugyanez a helyzet. Csak vendégként tudok rendelni, de úgy hiába vagyok törzsvásárló. A legutóbbi fényvédőt is csak vendégként engedte megrendelni. Új törzsvásárlói programjuk van, a szállítás ingyenes lenne, ha engedne törzsvásárlóként rendelni.