Arra gondoltam, tehetnénk fel saját fotókat. Alapozó swatchok, szemhéjpúderek, összehasonlítások stb. jól jönnek, dupe-ok, vagy új szerzemények, bármi, amit szívesen megmutatnátok
Nemrég jelent meg a dm-ben a 183 days by trend it up állvány. Nem tiszta számomra, hogy ez egy limitált kiadás, vagy állandó kollekció lesz, de mindenesetre vannak egész jó dolgok. 2 szemhéjpúder palettát vettem meg.
Gossip paletta: A matt színek tompább, piszkos tónusok, nem túl harsányak, de meglepően jól pigmentáltak*, a két highlighter pedig szuper fényes. *A szemre felvive azért igazából látszik, hogy nem sok kontraszt van az árnyalatok között, és kissé nehezen tapadnak.
Dazzle paletta: ebben 6 fémes fényű, foil szemfesték és 2 matt szín van. A fémesek szuper jónak tűnnek. A fekete és fehér annyira nem tűnik kiemelkedőnek.
Úgy tudom, hogy a teljes szortiment 183 naponta lecserélésre kerül, innen is ered a neve.
Nèzegettem èn is ezt a kèt palettát a dm-ben. Az elsőt így swatchok alapján örülök, hogy nem vettem meg. A második viszont gyönyörűsèges.
The Balm Meat Matt(e) Nude (gondolván arra, hogy Glamour-napok alatt 20% kedvezménnyel vehetitek meg a Müllerben).
The balm Nude Beach
Néhány extravagáns rúzs (KM-es linkekkel)
- NYX Suede Matte rúzs és ajakkontúr ceruza - Ace
- NYX Liquid Suede krémes rúzs - Stone Fox
- Nabla Dreamy Matte folyékony rúzs - Narcotic
- Nabla Dreamy Matte folyékony rúzs - Black Champagne
Bal oldal Trend it up Ultra matt ajakrúzs 400-as árnyalat, jobb oldal Mac Faux (satin) Szerintem majdnem teljesen egyformák. Faux a kedvenc mindennapi rúzsom, nekem a tökéletes nude.
Régebbi fotó, piszkos lilás/mályvás rúzsok:
- NYX Lip Lingerie - Embellishment
- MAC Vibe Tribe (LE 2016) - Hot Chocolate
- essence Ultra Last Instant Colour - so un-grey-tful!
- essence matt matt matt - it’s a 10
- Catrice Ultimate Lip Colour - Concrete Jungle
Trükkös színek ezek, sok mindentől függ, hogy felvive milyen árnyalatba hajlanak. A Catrice a kedvencem.
essence eye flirt paletta (KM-en még nincs fent)
A csinos (de felesleges) papír tok egy egyszerűbb kinézetű műanyag palettát rejt, mérete kb. 18cm*12,5cm. 24 színt tartalmaz, ami összesen 36 g. Van tükör, és a nevek is oda vannak nyomtatva. Az árnyalatok és a finisek arányosan vannak elosztva, szerintem nagyon praktikus összeállítás Kuponnal 3000 forint alatt volt.
Őszintén szólva, körülbelül olyan, mint egy Makeup Revolution paletta. Nem rossz, kihasználható, de nem estem hanyatt tőle.
Mióta az essence és Catrice termékek nem Lengyelországban, hanem Kínában készülnek, van egy műanyagszaguk, kb. mint a kínai dorkóknak, ez a paletta sem kivétel sajnos.
Háát, elég fura egy paletta. Ehhez a sminkhez csak ezt használtam, és a végeredmény nem rossz, de azért ezt küzdelem volt elérni. Valahogy a szemre sokkal nehezebb felvinni, pedig többféle ecsettel is próbáltam. Legjobban talán a Real Techniques ecsetekkel működik együtt.
Na, szóval nem ez volt életem nagy palettavásárlása, de legalább tényleg olcsó volt.
Annyi update még, hogy a fenti smink (Urban Decay primerrel) 9 órán keresztül mozdulatlanul maradt (alá sem potyogott), akkor lemostam. Ez mondjuk emelt a renoméján.
Catrice Caviar Gauche highlighter és The balm Mary-Lou.
Mekkora különbség van aranyfényű és aranyfényű highlighter között…
És az a durva, hogy tulajdonképpen a Catrice fényesebb, pedig eddig azt hittem, hogy a Mary-Lou fényesebb. Talán annyiban lehet a különbség, hogy a Mary-Lou puhább, többet vesz fel belőle az ecset, és többet is ad le az arcra, ezáltal a hatása már elsőre is wow.
Amikor belemásztam a teszterbe, pont az maradt meg a Mary-Lou-ból, hogy mennyire elképesztően puha.
Ami nekem igazán wow, azok az ABH-k, nagyon fényesek és különlegesek, mintha egy fénygalaxis teremne az arccsontomon.
Too Faced Life’s a Festival paletta.
Sajnos a képen nem látszik, de annak a sötétbarnának valójában kék fénye van, mert duó króm, ahogy a mellette lévő is.
Dose of Colors - Marvelous Mauves paletta
Írtam róla véleményt, 5*
Élőben még egy kicsit élénkebbek és hidegebbek a színek:
Revolution Face Quad - Incandescent highlighter paletta
4*-ot adtam neki.
Gondoltam, felteszek róla egy fotót, de az arcon egyáltalán nem így néz ki, úgy valójában nincs nagy különbség a négy szín között.
Attól függően, hogy milyen szögből éri a fény, vagy instagramos glazed donut stílusú vakítóan fémes fényt vagy az alapszín (ahogy mondtam, elég hasonlóak) derengését láthatjuk.
Szerintem a kelleténél jóval nagyobb ez a paletta, hatalmas.
Egy kis ízelítő az új Pupa monókból. Egyszerűen gyönyörűek, alig tudtam választani. Én két Wet&dry-t vettem, és két Extreme-et, ez utóbbi krémes-púderes. Ezenkívül vannak még mattok is, azok is nagyon szuperek voltak.
Sajnos a képek nem adják vissza, hogy mennyire gyönyörűek, és ezeket a színeket, intenzitást szemhéjon is hozzák.
Mondjuk elég drágák, de november 04-ig két darab vásárlása esetén 30% kedvezmény van rá.
Az első képek tegnap este készültek, vakuval.
Ezek pedig ma délelőtt.
Úú, az a kék valami elképesztő!