Swatchok, összehasonlító fotók

Nem egyáltalán nem hasonlít a linkeltekhez, ez tényleg barackos kicsit narancsos meleg szín :slight_smile:

1 Likes

Kilóra megvett a Nabla a Dreamyvel. Megpróbáltam mindenhol lefotózni, de közel sem azt látom a kamerán, amit a kezemen. A Delirium fantasztikus, de fotózhatatlan kategória. Barnának mutatja magát, pedig a fényben nagyon is lila. A mattok talán nem olyan intenzívek, de majd azért ecsettel lehet mást mutatnak, bár nekem így is tetszenek. Nem győzöm forgatni a kezem. Holnap délelőtt lehet megpróbálok újra fotót csinálni, mert ma csak ezt tudom felmutatni, ami nem a paletta, hanem a fények és a telefonom hibája. Érdekes és izgalmas felfedezés lesz használni.
20200512_185525

9 Likes

Nagyon szépek. Jól látom, inkább meleg színek? Nem vagyok egy nagy sminkes, nálam főleg bb-spirál-pír játszik, de ilyenkor sajnálom egy kicsit. :wink:

2 Likes

igen, abszolút meleg árnyalatok dominálnak benne. Kicsit féltem, hogy a Soul Blooming-hoz hasonló lesz, de nem. Teljesen más, jó kis színek.

1 Likes

Csodások a swatchok ezzel a komiddal szerintem végleg sikerült eldöntenem, hogy kell :smiley: Amadea is mondta, hogy nem olyan mint a Soul Blooming, de mostmár kb nincs igazán kifogásom :smiley: Majd meglátjuk hogy alakul a helyzet, de tuti rajta van a listán, én is a pandáról fogom megrendelni azért is kérdeztem a másik topicban :slight_smile:

3 Likes

Sejtettem, hogy valami ilyesmi miatt kérdezted :slight_smile:
Ugye, milyen hamar meggyőzzük egymást, hogy valami nagyon jó? :smiley:
Még ha valaki az UD Honey-ról írna, akkor tuti elvesznék. Arról lebeszéltem magam januárban, de hiba volt. Azóta se tudok szabadulni a gondolattól, amint alkalmam lesz rá, beszerzem. :grin:

1 Likes

Erre valók a jóbarátok, nem? :smiley: Eddig is rezgett a léc, mert alapból rákívángattam, de valahogy mindig le tudtam magam beszélni róla, hát kész ennyi elvéreztem :smiley: Talán kövi hónapban megejthetem a kis vásárlásom :slight_smile: Hátha addig lesz valami izgis akció a pandán megint :slight_smile:

Hú, pedig láttam a mézescsuprot a zsibin keringeni, leütötték végül? Én is eléggé elcsábultam, de sikerült lebeszénem magam róla, helyette kértem barátnőmet rendelje meg Lisa Myth rúzsát, újra kapható, csak amcsiból jön mint kiderült menet közben… ősszel jön haza akkor nagyon aktuális lesz ez az árnyalat és ő hiányzik a Lisa kollekciómból csak. Remélem nem dob ki megint nyálcsorgatós túzsokat akkor végem lesz :smiley:

1 Likes

Ó itt van még, ha érdekel: https://kremmania.hu/elado/bodzasancsa96-urban-decay-naked-honey-eyeshadow-palette

1 Likes

Nézegetem már egy ideje, de még nem ütöttem le. De ez még változhat, bár a hónapban kimerítettem a vásárolható termékeim számát :smiley:

1 Likes

Ez tart most engem is vissza egy Dreamy rendeléstől épp :smiley: De előbb utóbb csak belemászik a sminkesfiókodba :wink:

2 Likes

Én is nagyon gondolkodom a Dreamyn, igazi álom lenne megrendelni :D.

3 Likes

Nekem is kívánságlistás volt a Dreamy a maga kis finom visszafogott eleganciájával, de az elmúlt napokban érkezett vélemények miatt meggondoltam magam, és inkább a Soul Blooming mellett tettem le a voksomat. Úgy gondolom jobban tudnám használni, szeretni. Persze csak fejben, de ami késik nem múlik :slight_smile:

2 Likes

A Soul paletta is gyönyörű, nekem is menet közben jött meg rá az étvágyam, először a Secretet vettem meg. Most, hogy minden megvan, előkerült a fejemben a Dreamy megint :smiley:

3 Likes

Óó, biztosan. Csak várat magára :slight_smile:

2 Likes

A Notino-ra lassan felkerül. Ára még nincs, de ingyenes lesz rá a szállítás. Elvesztem, ha jó áron adják, rendelem is :see_no_evil:

1 Likes

Ott is kapható lesz? Hol láttad a hírt? Kíváncsi vagyok rá mennyiért adják, de szerintem kb ugyanannyi lesz mint a többi webhelyen :slight_smile:

1 Likes

Egész nap nézegettem, nemrég lett elérhető maga a márka.
Itthon amúgy kapni még valahol UD-t? Az osztrák Douglas-ba igen, azt tudom, de itthon még nem találtam.

2 Likes

Hűűűű ez nekem is újdonság :star_struck:, egész kifizethető az ára szerintem, ahhoz képest, hogy a zsibin 15 rugó a mézesbödön…

Bocsi amúgy félreértettelek, azt hittem a Nabla Dreamy lesz a notinon :see_no_evil: :sweat_smile:

1 Likes

Én még béna vagyok, nem látom az árat :smiley:
Helyesbítek, megvan. És igazad van, használtan a másik így drága. Meglepődtem, mert én többre számítottam. Ráadásul van ingyenes szállítás is rá.
Semmi baj, nem voltam túl érhető :slight_smile:

1 Likes

https://kremmania.hu/elado/lendvairenata-nabla-soul-blooming-eyeshadow-palette Jó áron van egy Soul Blooming @Szandika te kerested? :slight_smile: