Nekem az ajak olajok a vonzóak
Ti hallottatok már erről a márkáról? Milyen minőségű lehet?
Illetve új Revolution paletták is megjelentek:
A neve már jött velem szembe, de nincs vele tapasztalatom.
Igen, de az csak egy pici paletta. Ma próbáltam ki, annyira nem nyűgözött le. Alig látszik belőle a szememen valami, pedig ujjal vittem fel.
A nagyok nem tudom, hogy milyenek.
én bírom a Rude Cosmetics cuccait. mondjuk pont ezek a paletták nincsenek meg, de a pro balloon megvan, ez itt ni:
nem 100%-os, de csak egy-két gyengébb szín van benne. csináltam egy pár swatchot is, kedvcsinálónak:
plusz a múltkor vettem három monot is tőlük, álomszépek. azt itt swatcholtam gif-ben Swatchok, összehasonlító fotók
@random, ó igen, ezt is néztem nagyon szuper lehet . Egy sellős paletta tetszett náluk nagyon, majd lefotózom :).
egyébként szerintem a kisebb palettáik jobbak mint a nagyok - volt szerencsém swatcholni az állatosakat is, azok pl kikezdhetetlenek
Azta micsoda kékek!
A zöld és a piros-pink tesóját néztem, azok is szépek.
Nekem is nagyon tetszenek , talán a kékek az egyik nagy kedvenceim :D.
Jajj nézegettem őket is, annyira édesek , főleg a malacos meg a nyuszis :). A többire hirtelen nem is emlékszem :D. Mindenképp veszek majd valamikor ilyet , ha szuper a minőségük :).
Spongyabobos blender - imádom!
Hát ez nagyon cuki!
Sydney Grace x Mel Thompson Tiny Marvels paletta.
Érdekes és tetszetős színösszeállítás.
Nem szoktam blenderért lelkesedni, de ez állati cukker!
Amikor azt mondom, hogy nem veszek több JP palettát, de kijönnek ezek:
Pedig van mályva és rózsaszín palettám dögivel, de ezek
Jajjj ezeket én is néztem
Én megvettem…elvileg hétfőn vagy kedden meg is érkezik. Általában nincsenek rám hatással a paletták, nézegetni jobban szeretem mint használni, de az utóbbi fél évben kettőt szinte koppanásig elhasználtam. Hármat, ha beleszámoljuk azt a Skinfood Sugar Blendet amit kidobtam mert már én szégyelltem magam amikor utánaszámoltam, mióta van meg…
Már gondolkodtam is hogy írok ide, mit ajánlanátok befektetésnek a nagyon nude vonalon belül. Aztán véletlenül megláttam ezt kb. pár perccel azután hogy a morphe eu weboldalán megjelent. Ez tényleg nekem való, a harmadik sor csillámosán és az utolsó sor nagyonzöldjein kívül az összes szín óda a komfortzónámhoz. Ráadásul eredetileg csak azért nézelődtem a morphe-nél mert elfogyott az egyetlen cucc amit valaha próbáltam és szerettem tőlük (szemöldökceruza - baromi jó, baromi gyorsan fogy, pedig kettesével veszem), úgyhogy bizalmat szavaztam a palettának, nulla értékeléssel, nulla színmintával, nulla márkatapasztalattal. Mi sülhet el rosszul?
Rose Decadence kollekció Pat McGrath-tól