Sziasztok Lányok!
Feltettem eladásra egy Bperfect Clientele palettát,ha valakit érdekelne esetleg.
Sziasztok Lányok!
Feltettem eladásra egy Bperfect Clientele palettát,ha valakit érdekelne esetleg.
Nekem is fent van most a kissé foghíjas CP Ooh La La!, Zoeva Golden Rose, Tarte Rainforest of the sea Vol. II, CP Give it to me straight és a JP Nubian, ha valakit érdekel. Nagy részük igazi őszi paletta
Hú én nézegettem de a foxpost miatt nem tudtam leütni. Így lett a Love Tahiti
Eladó paletták!
Ismeri valaki a Rude Cosmetics márkát? A swatchok alapján nagyon meggyőző. Notinon és Pinkpandán is lehet kapni. Valakinek volt már dolga vele?
volt! az 5. képen a duochrome mono-k szerepelnek, nelem megvan a fele (wawe rave, trance dance, state of mind, lucid dream). jó cuccok, bár az én olajos szemhéjam igényel némi alapot alájuk. a wawe rave kivéterével csináltam is róluk gif swatchot (Swatchok, összehasonlító fotók)
p.s.: van egy palettám is, a rude pro balloons - nem nevezném tökéletesnek, de ár-érték arányban nálam tetőzött mindent. ezen kívül az állatos palettákat is swatcholtam egyszer, azok jobbnak tűntek minőségre, csak nehezen választok közülük (itt cipruson van egy bolt ahol lehet őket kapni)
valakinek megvan vagy volt a margarite azul paletta is, szerintem ha beírod a keresőbe, megtalálod.
pps: van egy gyengéd hámlasztó tonikjuk is, oh wow miracle toner aha+bha+nmf néven, nekem az is nagyon bejött most - alkohol- és illatanyagmentes, ha jól olvasom az összetevőket
amúgy a swatchok ezeken a képeken szerintem egy iciripicirit túlszaturáltak. legalábbis a balloon alapján. viszont cserébe álom satírozni.
Igen,jó minőségű festékek. Némelyik színt építeni kell,de nem okoz csalódást.
Szerintem olyan szinten van ,mint mondjuk egy Revolution fém dobozos paletta. Ám lehet,hogy egy hajszállal jobb.
Én csak szeretnék ilyet majd nagyon . Nekem is szimpinek tűnik a márka, az állatos paletták meg iszonyat cukik szerintem :). Zsibin is láttam egyet :).
Egyetértek. A márka nem rossz, de annyira tökéletesnek tünnek a swatchok és pigmentáltnak…primer vagy alapozó pl. van alattuk? A múltkor láttam egy ilyen videót hát jelentős a különbség majd minden árnyalatnál. Ilyen swatchok még a PMG palettáinál se nagyon vannak:) Jó, persze tudom, el kell adni az árut.
Itt egy Carli a zsibin
https://kremmania.hu/elado/annabalazs-anastasia-beverly-hills-carli-bybel-eyeshadow-palette
Nekem van meg a Margarita Azul, az iszonyat gyenge, egy használat után nekem az egész márkától elment a kedvem. Se nem tartós, se nem mutat a szemen.
Sziasztok!
Mielőtt meghirdetem a piactéren, esetleg valakinek lenne kedve velem csereberélni hasonló apróságra két ilyen apróságot? Mindkettőt csak kipróbáltam, sajnos egyik sem megy jól a színeimhez.
A jobb oldali a Rosy taupe, a bal oldali a Pearly sand. Van már Kiko monóm, általában szeretem őket, de ezektől most megválnék, és inkább cserélni szeretnék
Valaki?
Szia, nekem ez a két Kiko quadom van, de sajna a sötét színek mindkét palettában irittálják a szemem ( nem tudom pontosan melyikek, mert mindig mind a 4 színt felraktam) pedig direkt ilyen edzőtáskába bedobósnak vettem, gyors irodai sminkhez😐 a színei tetszenek és a csomagolas, tukor is gyonyoru. Annnyyira szomorú vagyok.
Én cserélnék szívesen, bár én többször próbáltam a quadokat, esélyt adva nekik. Tudok fotót küldeni ha tetszenek, ha nem akkor sincs semmi gond
Bánom, hogy nem a barna quadot vettem abban lehet nincs ilyen szukes szín, amik valamiért nem barátjai a szememnek. A vilagos szinekkel nincs bajom.
Én is néztem,az ára kicsit magas.
Sziasztok!
Ezeket szeretném eladni Orgy 5000 Ft(sérült),mert a vevőm eltűnt az éterben.
Tom Ford 14000 Ft .
GaDe 4000 Ft
Írtam üzenetet
Én is fel szeretném tenni ezt a szemhéjsticket a zsibire, de hátha valaki erre vágyik közületek
Bontatlan Kiko stiftem van 46-os multikróm mauve színben. Kettő van ebből meg, de be kell, hogy lássam sose használok el kettőt, egy bőven elég nekem
1500 ft
Szia,
tudom eladást írtál, de esetleg csere a jobb oldali quadra nem érdekelne? Sugarplumfairy a bal oldalit kérné azt írta nekem privátban és a jobb oldalitól az irritáció miatt megválnék és ez a 46-os szín tetszik.
Tudom az enyém többször kipróbált, de mivel Mauve ez is gondoltam rákérdezek és hátha tetszik.
Nem sértődök meg nemleges válasz esetén:)