Natasha Denona Mini Star paletta
Colourpop Element of Surprise paletta
Ma érkezett zsibiről. Nagyon tetszik a csomagolása is. Csodálatosak a színek, főleg a metál finishek. Azoktól el vagyok ájulva. A mattok között van egy gyenge láncszem: a sötétzöld. Foltos, több rétegben vittem fel mire ezt az eredményt elértem vele. A paletta tartalmaz egy szatén finishű árnyalatot is. Szerintem nagy kedvenc lesz ez a paletta nálam. (A swatchokat most nem sorrendben csináltam: egymás mellé raktam az összes mattot, egy szatént, végül a metálfényű színeket)
Nagyon szép paletta, jól tetted, hogy lecsaptál rá, mert már nem is fogják gyártani. Nagyon tetszenek mindig KathleenLights kollabjai a ColourPop-pal.
Akkor kifejezetten örülök, hogy megvettem. Postaköltséggel együtt (ami 795 ft) volt 5500 ft. Annyit nekem megért. KM zsibin még vtinanál láttam eladót ami teljesen új.
Szemen még nem próbáltam de elég jól pigmentáltnak tűnik: Essence Rose Edition
Colourpop Making Mauves vakuval és vaku nélkü:
Az R&R természetesen fényben lényegében láthatatlan rajtam. Az A La Modetól megijedtem, mert mikor először belenyúltam, elég halovány volt. De szerintem csak kiszáradt a teteje, mert utána bármikor nyúltam bele, a képen látható volt az eredmény.
Colourpop paletták egymás mellett. Balról jobbra Brown Sugar, Going Coconuts, Night Owl és Making Mauves.
Melyik a kedvenced?
Gyönyörűek
A Brown Sugar. Sötét, alapvetően neutrális, de mégis van benne egy kis szín ami feldobja.
Végre az enyém lett a Flutter by paletta. Annyira passzolnak hozzám ezek a színek
Nagyon te vagy! Hogy sikerült beszerezni?
FB-on a CP Magyarország csoportban árulta egy lány teljesen újonnan. Még swatcholva sem volt. Napokig gondolkodtam, próbáltam lebeszélni magam róla, de amióta megjelent nagyon tetszett. És arra jutottam, hogy úgyis mindjárt itt a szülinapom (május 1.) ez lesz az ajándékom (anyu, anyósom mindig pénzt ad) Az egyik ami visszatartott az a posta volt, de úgyis mentem a pirosítóért és pont együtt jött meg a kettő
A két csomag érezte, hogy összetartozik. Szerintem jól jártál vele, nagyon jó kis paletta és tényleg neked találták ki.
Tényleg nagyon te vagy, az unboxingba komiztam én is ilyet, de látom Amadea is pont ugyanígy érez Swatcholva is álomszép!
Egy újabb “sikeres” árnyalat választás. Marc Jacobs Eat Cake a jobb oldalon, balra tőle Smashbox Primrose (lényegében ugyanaz a szín) és tőle balra a KAP Encore (talán egy hangyányit sötétebb mint a másik kettő).
De gyönyörű . Nagyon kiváncsi leszek a sminkekre, amiket ezzel a palettával alkotsz :).
Köszönöm, igyekszem majd fotózni
Az állaguk is hasonló?