Swatchok, összehasonlító fotók

Natasha Denona Mini Star paletta
Kép

Kép

8 Likes

Colourpop Element of Surprise paletta
Kép

Kép

11 Likes

Ma érkezett zsibiről. Nagyon tetszik a csomagolása is. Csodálatosak a színek, főleg a metál finishek. Azoktól el vagyok ájulva. A mattok között van egy gyenge láncszem: a sötétzöld. Foltos, több rétegben vittem fel mire ezt az eredményt elértem vele. A paletta tartalmaz egy szatén finishű árnyalatot is. Szerintem nagy kedvenc lesz ez a paletta nálam. (A swatchokat most nem sorrendben csináltam: egymás mellé raktam az összes mattot, egy szatént, végül a metálfényű színeket)
Kép

Kép

Kép

10 Likes

Nagyon szép paletta, jól tetted, hogy lecsaptál rá, mert már nem is fogják gyártani. Nagyon tetszenek mindig KathleenLights kollabjai a ColourPop-pal.

2 Likes

Akkor kifejezetten örülök, hogy megvettem. Postaköltséggel együtt (ami 795 ft) volt 5500 ft. Annyit nekem megért. KM zsibin még vtinanál láttam eladót ami teljesen új.

3 Likes

Szemen még nem próbáltam de elég jól pigmentáltnak tűnik: Essence Rose Edition
Kép

Kép

Kép

10 Likes

Colourpop Making Mauves vakuval és vaku nélkü:

IMG_20200410_213226

IMG_20200410_213209

Az R&R természetesen fényben lényegében láthatatlan rajtam. Az A La Modetól megijedtem, mert mikor először belenyúltam, elég halovány volt. De szerintem csak kiszáradt a teteje, mert utána bármikor nyúltam bele, a képen látható volt az eredmény.

11 Likes

Colourpop paletták egymás mellett. Balról jobbra Brown Sugar, Going Coconuts, Night Owl és Making Mauves.

IMG_20200408_091203

10 Likes

Melyik a kedvenced?

2 Likes

Gyönyörűek :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

A Brown Sugar. Sötét, alapvetően neutrális, de mégis van benne egy kis szín ami feldobja.

2 Likes

Végre az enyém lett a Flutter by paletta. Annyira passzolnak hozzám ezek a színek :heart_eyes:

Kép

Kép

16 Likes

Nagyon te vagy!:slight_smile: Hogy sikerült beszerezni?

FB-on a CP Magyarország csoportban árulta egy lány teljesen újonnan. Még swatcholva sem volt. Napokig gondolkodtam, próbáltam lebeszélni magam róla, de amióta megjelent nagyon tetszett. És arra jutottam, hogy úgyis mindjárt itt a szülinapom (május 1.) ez lesz az ajándékom (anyu, anyósom mindig pénzt ad) Az egyik ami visszatartott az a posta volt, de úgyis mentem a pirosítóért és pont együtt jött meg a kettő :blush:

5 Likes

A két csomag érezte, hogy összetartozik.:slight_smile: Szerintem jól jártál vele, nagyon jó kis paletta és tényleg neked találták ki.

3 Likes

Tényleg nagyon te vagy, az unboxingba komiztam én is ilyet, de látom Amadea is pont ugyanígy érez :blush: Swatcholva is álomszép!

2 Likes

Egy újabb “sikeres” árnyalat választás. Marc Jacobs Eat Cake a jobb oldalon, balra tőle Smashbox Primrose (lényegében ugyanaz a szín) és tőle balra a KAP Encore (talán egy hangyányit sötétebb mint a másik kettő).

IMG_20200425_170950 IMG_20200425_203454

8 Likes

De gyönyörű :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:. Nagyon kiváncsi leszek a sminkekre, amiket ezzel a palettával alkotsz :).

1 Likes

Köszönöm, igyekszem majd fotózni :blush:

1 Likes

Az állaguk is hasonló?

1 Likes