1. Mi az a Krémmánia fórum?
A fórum a Krémmánia legújabb beszélgető fórum-szolgáltatása, direkt az itt létrejött közösség évek alatt felgyűlt tapasztalatainak cserélésre. Indulásként, az oldalon bevált menüpontokat képeztük le, így ezekben a meghatározott tematikákba szedve tudtok egymással beszélgetni.

2. Hogyan tudom használni a fórumot?
A fórum külön regisztrációhoz kötött, mely a Krémmánia regisztrációtól függetlenül. A tudnivalókat lásd a felhasználási feltételekben.

3. Mi történik a regisztrációm után és kik nézik a hozzászólásaimat?
A sikeres regisztráció után készen állsz arra, hogy te is aktív felhasználója legyél a Krémmánia fórumnak, most már te is bárkinek reagálhatsz bármilyen felvetésére! A hozzászólásokat bárki nézheti aki a fórumra kattint, és természetesen, a Krémmánia felhasználási feltételei alapján mi is moderáljuk, ellenőrizzük őket.

4. Hogyan tudok új topicot indítani?
Új topicot az elaprózódás miatt egyelőre nem tudtok indítani. Folyamatosan nézzük a fórumot, és tervezzük további fejlesztését is. Ha ilyen ötleteid vannak, jelezd nekünk a Javaslatok a fórumhoz topicban.

5. Ok, minden értek, de kérdésem van. Hol írjak nektek?
A fórummal kapcsolaban első körben, kérünk, mindent a Javaslatok a fórumhoz topicba írjatok. Ezt rendszeresen nézzük majd, akkor is, ha nem láttok azonnali választ a kérdésetekre.