Itt kaphatnak helyet a szebbnél szebb sminkek, nagyon köszönjük Mindenkinek aki megosztja velünk az alkotásait
Remélem, más képét-sminkjét is lehet itt linkelni. Az alábbi egyszerűen gyönyörű:
WOW. Ez nekem olyan instant nyáresti party Na nem amolyan sima, hanem valami tengerparti szuperfesztivál (még sosem voltam olyanon, de ha mennék, arany sminkem lenne)
Holnap ezt próbálom meg reprodukálni.
Nagyon mutatós! Valami programra, vagy csak úgy?
Ritkán vannak programjaim, ezért a péntek és a 4 napos hétvége örömére lesz, de úgyse olyan lesz, mint a képen.
Lehetne ilyen gyors kihívás, hogy mindenki próbáljon meg holnap ilyet csinálni.
Lehet hogy nem pont olyan lesz, de még jobb ha a saját ízlésedre formálod. A kép pedig inspiráció
Ez nagyon jó ötlet Bár nekem sajnos nincsenek ilyen színeim (eladtam amikben voltak, mert nem állnak jól ), de a ti munkáitokat nagyon szívesen megnézném!!
Hát őőő, nem feltétlenül magamra gondoltam!
Pedig biztosan szép eredmény születne A Blue Blood tartalmaz is ilyesmi színeket, vagy legalábbis hasonlókat.
Hát, aki akar, nyugodtan próbálja ki és majd beszámolunk, kinek hogy sikerült.
Részben azért választottam ezt a sminket, mert ritkán használok ilyen színeket… de hát mégiscsak nyár van!
Szerinted a szemhéj közepén simán arany van, és a kék-arany találkozása miatt zöld, vagy eleve zöld?
Szerintem az az arany topper van feltapogatva, ami a belső szemzugban is van.
Már előre jól szórakozom, mit fogok holnap összekontárkodni.
Én már fejben összeraktam.
Ebből szokott a gázos eredmény lenni.
Bár valószínűleg nem lesz rá időm.
És hogy fogod felépíteni?
Én arra gondoltam, hogy a Jawbreaker, a Blue Blood, esetleg a JP Zulut fogom használni… másban talán nincsenek is ilyen színeim.
És milyen legyen hozzá a rúzs és a pirosító?!
Szerintem a kékes-zöldes színek mind megvannak a Blue bloodban. Belső szemzugba szerintem a Honey drip fog menni (ha jól rémlik a Soul Bloomingban van), a szemhéj közepére pedig vagy az, vagy a Secret paletta Play hard, mert annak van egy olyan zöldes beütése. Esetleg a kettő együtt.
Mindenképpen valamilyen rózsaszínes árnyalatú rúzst, talán a Nabla Romanticized kit, és valamilyen halványabb rózsaszín pirositót, mondjuk a Physicians Formula rosy pink.
A rúzs még nem 100%, szerintem attól találnék jobbat is hozzá.
Esetleg még a Juvia’s Tribe palettából jó lenne még a jelölt szín, bár attól tartok, hogy annak túl erős lenne hozzá a fedése.
Viszont a fő problémám, hogy nekem nem igazán áll jól, ha ilyen sötét színeket használok a mozgó rész belső harmadában.
Én is rózsaszín rúzsra gondoltam, hirtelen az egyik Colourpop Lippie-re. Ritkán hordom, mert túl világos, de úgy érzem, ehhez a szemsminkhez jól fog illeni.