És ha a belső részre nem raknál sötét színt, csak ezt a világosat a Tribe-ból?
Én könnyen lehet, hogy a külső v-t sötétebbre fogom csinálni, mint ami a képen van, mert optikailag sokat dob a szemeimen. Úgyse tudom pont ilyenre megcsinálni a sminkeket, és igazából nem is lenne jó - szeretem az erős sminkeket, de a szemöldökcsontig bekékíteni magam kicsit túlzás lenne hétköznapra.
Arról nem beszélve, hogy az alsó részt sosem szoktam ilyen széles sávban kifesteni. De egyébként az ötlet jó, nagyon szépen harmonizálnak a színek.
Ránéztem a Natasha Denona insta oldalára, ez is gyönyörű:
Ha már a kék sminkeknél tartunk.
Jaj, nagyon szép. Én se szoktam az alsó pillatőben ilyen nagyvonalúan satírozni.
Kepzeld, a Halo highlighter, amit mutattam neked, kiesett a tokjából, elengedte a ragasztó. Hallottam, hogy zörög benne valami és kipottyant a tenyerembe.
Háát, max. otthon, játszásból próbálnám ki.
És íme a bizonyíték, hogy kék szemhez is szép kék smink.
Ilyesmi variációt el tudok képzelni, csak persze valamilyen arany beütéssel.
Én sem hétköznapra szánnám
Ez a kék nagyon szép, de a tusvonal nagyon kellett hozzá. Egyszer talán én is kipróbálok valami kéket.
Nos…
Bocsánat a hátterekért és a fényviszonyokért. A fürdőszoba sárgás fényében zöldesebbnek tűnik, ezen a kép nagyjából színhű, persze a részletek nem látszanak rajta.
Irígylem a kilométeres szempilláidat!
A Balea Men golyós szemkörnyékápolóval szoktam kenegetni, szerintem nőttek tőle.
Mázlista! Az én szemem nem bírta.
Sajnálom.
Hát az enyém ilyen lett. Végül a sötétebb kéket a Nubian 2 palettából választottam, tökéletes. Viszont a közepét elcsesztem, mert először a Honey drippel mentem rá, viszont az egyáltalán nem zöldes. Ezért került még rá Play hard is, azzal már jobb, de jobb lenne, ha a Honey drip nem lenne alatta. Ja, és képen ezüstösnek tűnik, pedig nem az…
Tök jó lett! Először azt hittem, a Fantasize-t használtad. A közepével nekem is meggyűlt a bajom, a Jawbreaker szín nem világosított rajta, ezért nyomogattam rá Play Hardot.
Wow! Jó lett ez!
Köszi!
Néztem a Fantasize-ot is, de végül ennél maradtam, ez a szín sokkal jobban passzol a képhez. Hát a közepe… Végül is arra jutottam, hogy valószínűleg az mégsem egy aranyló topper, hanem egy aranyzöld (új színt találtam ki :D) festék lehet. Az ND Gold palettában van egy Lime Chrome szín, valószínűleg az lehet rajta.
Ezt én inkább zöldnek látom még így is De nagyon szépen áll. Van rajtad itt már rúzs? Jó a színe!