Tényleg félelmetes
Elefántok Magyaországon? https://nlc.hu/egeszseg/20221023/kimba-elefantpark-video/?utm_source=24_hu&utm_medium=pad&utm_campaign=20220803
Rémálom
De durva
A videó kapcsán elgondolkoztam a sminkrutinomon, de nem találtam topikot hozzá.
Vajon lenne rá igény?
Sminkjeink avagy smin(k)spirációk elvileg ez a topik volt ahol megmutattuk az alkotásainkat, és az inspirációinkat is. Én is gondolkodtam hogy hova posztoljak kész smink gifeket, és ezt a topikot igazán érdemes lenne feléleszteni
Én kíváncsi lennék, hogy ki mit szokott használni.
Igazság szerint vmi olyasmire gondoltam, mint a Bőrápolási rutin topik. Az általad hivatkozott topikot megtaláltam Magam részéről az elkészült műveim felpakolása nem opció
@Amadea igen, engem is érdekelne, hogy kinek hogyan néz ki egy “rohanós” hétköznapja vagy egy olyan hétköznapja, amikor van ideje “kenegetni” vs. egy alkalmi esetben mit tesz fel. Mik a kedvenc márkák, hogyan használja stb.
A Mit használtál ma? topic nem erre volt/van? Szerintem oda se kötelező a művet feltenni, az előzőben simán voltak csak leírások, vagy termékfotók
Én is úgy emlékeztem, hogy irtuk valahova. De hova…?
Én nagyon örülnék egy ilyen topicnak. Éppen azon gondolkodtam a héten, hogy mennyire mások a preferenciáim mostanában, mint 3-4 éve.
Nem találtam dedikáltan ilyen topikot, ezért érdeklődtem,hátha van, csak én nem találtam/tudok róla a “mit használtál ma?” nekem azt árulja el, hogy aznap mit kentem fel és mutatunk fotókat. De bennem az merült fel, hogy mik a preferált darabok, általánosságban mit használunk napi szinten, milyen technikákat/ecsetet használunk visszatérően stb., mi kopott el az évek során, mit használunk másként stb.
A mit használtál ma nekem azt jelenti, hogy mondjuk egy különösen jól sikerült sminkemről felteszem a fotót vagy a leírást, de nem feltétlenül az a “keddi” sminkem vagy nem feltétlenül napi szinten van használatban, hanem az adott pillanatra vonatkozik.
Azért lássuk be, nem annyira feltűnő, mintha a Mona Lisával történt volna a fiaskó.
Így már jobban értem Én ilyen topicot még nem láttam itt, szóval mindent bele
Irigylem a hanyatló nyugat problémáit!
Nem is tudom, valahol megnyugtató (?) az, hogy a lengyeleknél is időnként elgurul a gyógyszer…
És egyben siralmas, hogy már megint a nők az okai mindennek.
A “patriarchális, vén gazember” jelzővel egyet értek én is
Erre szavak sincsenek…
Szomorú, hogy mennyi hozzá nem értő “gondoskodik” a városról és a méregdrága játszóterekről, mint ez a dóm.
Én azt nem értem, hogy a felelősök miért nincsenek elővéve? Attól , hogy már lemondott/ nyugdíjas még felelősséggel tartozik a múltbeli cselekedeteiért. Senki sem kéri őket számon.