Óóó akkor ez a box tényleg nekem való ipari mennyiségben fújom/ kenem/ eszem a kókuszt nyaranta.
Köszi az infót
Én úgy látom hogy már elfogyott
Én is keresni kezdtem és nem találtam, no nem baj, így jártam.
Túl sokat töprengek mindig mielőtt megveszek valamit, van, hogy ráfutok ilyenekre, de valahogy mégsem bírom azonnal megrendelni azt ami tetszik.
A becses neve Sol de Janeiro Rio Radiance, úgy látom vannak más termékek is ebben az illatban
Lássuk csak Köszi!
Én is azt próbáltam ki először
Még fürdés után is éreztem az illatát, gondolkodom megvenni nagyobb kiszerelésben
De ari, még kicsinye is van
Ma érkezett meg, egyelőre barátkozunk.
Elsőre nem tetszett, fülledt vonaton ültem vele és zavart. Olyan porosan szúrós volt, nem igazán jött be.
Újra fújtam estére, már kint is jó hűvös van, és így tetszik, lehet rajtam kell neki a hideg.
Nem vagyok egy erőtlen fizimiskájú valaki, de ehhez az üveghez frankón gyúrni kell, hogy megtartsd egy kézben
Az ott egy Si parfüm? És az egész doboz 10500 Ft :???
Csak 15 ml, de sajnos már nem elérhető a box
Igen, az 15 ml,de szerintem nagyon megérte az egész box.
Habár ígéretemhez hűen, arcápolási cuccokat nem veszek míg a felhalmozott készlet p.csájára nem vágok, ámbár ez nem vonatkozik a fényvédő krémekre, melyeket párosával “eszek”, kis túlzással. Bőséges mennyiségben minden egyes nap kenem magam velük, így nálam ezek a termékek érzékelhetően gyorsabban fogynak. Szeretek új termékeket kipróbálni a beváltak mellett (Evy Kids Spf 50). Most ez a Benton kacsintott rám a DM-ben, 7999, - Ft volt. Nem olcsó. De már egy G&G olajos lemosó is 4600 Ft körül van, sajnos…Pedig nagyon kedvelem…Update: első használat után nagyon pozitív a tapasztaltom, rendkívül könnyen beszívódott, pedig rendesen aláhidratáltam. Szemem sem csípte.
Nagyon felment az ára mindennek. A múltkor valami Rossmann ajanlóban láttam egy ázsiai tonert, megnéztem, semmi extra inci, semmi aktív, 10500 Ft. Hű.
Alapvető igen, és pont ezek az árak generálják, hogy nyissak a saját márkák felé.
És ha már toner, a dm sajátját imádom.
https://www.dm.hu/balea-hidratalo-tonik-beauty-expert-2-panthenollal-es-0-2-allantoinnal-p4066447381757.html
Nagyon jól hidratál, szép inci, a bőröm imádja.
Ez nagyon jó, egyet már ki is locsoltam a pofimra, dekoltázsomra.
@Mse, te honnan rendeled ezeket a szép Korff dekor kozmetikumokat? Nálunk ez a már-már luxus hatású brand kizárólag patikai márka.
Rákerestem a honlapjukra, itt az áraik jóval magasabbak, mint az online patikákban. Talán azért, mert a honlapjukkal ellentétben a patikákban gyakran fellelhetőek az előző kollekcióik szintén nagyon igényes darabjai is, de nagyon leárazva, akár 30-40%-kal is. Sőt mi több, pl. a te fenti, új kincsed itt 56%-kal olcsóbban a honlapjuki árához képest.
Felkeltetted az érdeklődésemet a mostanában mutatott különleges darabjaiddal , ezentúl majd jobban rákukkantok az aszpirinvásárlás mellett .
Nem rendeltem, a legutóbb betett gyönyörű sminkeket barátnőm hozta Milánóból nagyon-nagyon leárazva. Megkértem, ha jár valahol patika közelében és lát olcsón előző kollekciós Korff termékeket a patikában, gondoljon rám. Így is tett. Ez a Turandot mostani kollekció. Amit belinkeltél, onnan szállítanak Magyarországra UPS-szel.
Itt sok Korff termék kapható, innen a kisfiam bőrére veszem a fényvédőiket:
https://dermatopik.hu/termekkategoria/osszes-termek/korff/?_gl=1
Holnap ezt fogom tesztelni, még nem bontottam fel, de szeretném kipróbálni az egyik Cure alapozót, ami a Dermatopikon fellelhető, sok jót hallottam róla:
Most a spiráljukat tesztelem, egyelőre jól bírja a szemem.
A Korff fényvédői miben tudnak többet, vagy jobban az egyéb patikai fényvédőktől?
Nincs összehasonlítási alapom, nekem az a lényeg, hogy a kisfiamnak fújós legyen, ő azt bírja elviselni, előlük nem menekül, ezért itt veszem, mert nekik van napozáshoz és napozás utánra is fújós cuccuk, szóval elsősorban a praktikum számít. De alapvetően mindent érzékeny bőrre terveznek, ami nálam nagyon fontos, szőke hajú, fehér bőrű, kék szemű a kisfiam, illetve én is.
Illetve az érzékeny bőrömre ezt a fajtát veszem, nekem nagyon bevált:
Szerintem nagyon klassz cucc ez is:
Ezt pedig a kocsiban tartom, alkaromat kenegetem vele utazáskor: