💖 ùj unboxing kèpekkel

Az ureás sarok karbantartásra lesz. Használtam már magas urea tartalmú krémet, de semmi extrát nem tapasztaltam.
A samponra én kíváncsi vagyok, illatmentest kerestem, akkor találtam meg. Olcsó, legfeljebb nem jön be.

3 Likes

Újabb Sephora látogatás… 🫣 Úgy adódott, hogy a pár héttel ezelőtti hirtelen (cseh) utazás után végre eljött a tervezett prágai kirándulásunk is és természetesen muszáj volt betérnem 3 Sephora-ba is. :rofl:

Leginkább csak nézelődni akartam, szerencsére nem loholtak egyik helyen sem utánam, nyugodtan tudtam swatcholgatni. Bár ezzel akadtak gondok, ugyanis sok helyen hiányzott a teszter/üres állapotban volt. :neutral_face:

Végül (jól meggondolva a vásárlást), 3 dolgot szereztem be, nem egyszerre…

Laneige ajakápoló Gummy Bear színben
Sephora saját márkás pirosító & szemöldökceruza

Regisztráltam törzsvásárlói kártyáért is, nem tudom, minek, mert biztos nem fogom kihasználni, de így kaptam egy arcmaszkot és egy parfümmintát ajándékba.

Kicsit bánom, hogy nem korábban tettem, mikor voltam az Államokban, elég jó szülinapi ajándékokat szoktak osztogatni. :star_struck: Na mindegy. :upside_down_face:

Nem vittem magammal rúzst az útra, kicsit meztelennek is éreztem az arcom, el voltam ámulva, hogy kb. minden második nő milyen szépen ki volt sminkelve, élénk színű rúzzsal megfejelve. Persze biztos sok volt a turista is. Nekem nagyon tetszett Prága!

1000005103

17 Likes

Tegnapi bécsi Douglas+notino Click&Collect. A mosókefe vagy hogy hívják ajándék volt a hajkeféhez. A niacinos Foamie kakukktojás, mert azt a Müllerben vettem 3 €-ért, azt hiszem, akciós volt.
1715882856122

17 Likes

Pingvin patikás pakk érkezett, de csak 1 említésre méltó kencét rendeltem, egy pH-s rúzst. A többi vitamin, eritrit, stb.
A színe rajtam rózsaszínes, bogyós gyümölcsös, ami bejön, de nem annyira tartós, mint vártam.

1000004813

14 Likes

Ma egy kicsit más haul bejegyzéssel jövök. :heart: A Karácsony környékén vásárolt Elenor gyertyákat és illatviaszokat már elhasználtuk, így ideje volt újra bevásárolni a következő hónapokra. :grin:
Mivel az alkotó egy nagyon kedves barátnőm, az este sikerült végre találkozni egy vacsira és személyesen átvenni a kis csodákat. Egyik “fincsibb”, mint a másik és még a diétámba is beleférnek.:grin: Lehet kicsit elfogult vagyok, de imádom a munkáit, nagyon tehetséges és szive-lelke benne van. Nem mellesleg brutál finom illatuk van, nekem a reggeli sminkelés és esti arcápolási rutin részei a hangulat miatt.:heart:
1000020507

20 Likes

Hű, ez nálam a legnagyobb kísértés lenne a bűnözésre :laughing::crazy_face:

1 Likes

Hát nem mondom, hogy néha nem csábító.:rofl:

Ó istemnem, milyen gyönyörűek! Hát én tuti, meg is kóstolnám őket, olyan guszták! :drooling_face:

1 Likes

IMG_9194
Parfimo rendelés, ennél jobban takkra nem is jöhetett volna mert a Laura anyukámnak lesz ajándékba és holnap lesz a napja, hogy oda adjam. A VS permet le volt árazva és nyáron tervezem használni Olympea vagy Elle L’aime parfümmel, szerintem mindenhez megy ami hozza ezt az édeskés kókusz- naptej vonalat. Évek óta botrány, hogy vadásznom kell zsibiről meg innen -onnan , mert ami pár éve még 4000 környéke volt az most már van ahol 12 ezer Ft… egy testpermet… nemár.
A Mont St Michelt nem ismertem, ez egy régi francia márka , kölniben utaznak leginkább és leírás meg érzés alapján választottam ki ezt a kis zöldikét , szintén nyárra, Dylan Turquise alá/fölé tervezem locsolni. Mondjuk fuldoklósan befújtam magam a testpermettel, de azért nem bírtam ki, hogy ne öntsek ki ebből is a tenyerembe, valami isteni finom friss fuvallat. Ami pedig külön öröm, az az ára, 250 milli volt belőle 1800 Ft , az 500 millisek 4000 Ft környékén mozognak. Többféle illatban elérhetőek, most vérszemet kaptam és ki szeretném próbálni az összeset.

Öröm és boldogság van. :slight_smile:

16 Likes

Alig várom, hogy kipróbáljam!
IMG_20240522_115431
IMG_20240522_115107

19 Likes

Korff ellátmányom
20240522_121148

20240522_121449

22 Likes

Hát ez valami csodaszép! :star_struck:

2 Likes

IMG_9200
DM és Pupa :slight_smile:
Már a nyári kókuszra scentre gyúrok, a Balea tusit először utáltam de aztán megszerettem, nagyon hozza az általam kedvelt gumimatrac+ kókusz illatot.
A Pupa testápolót ha jól számolom negyedszerre veszem újra, valami csoda a hatása.

A pokolban biztos lesz egy hely az olyan embereknek akik sötét fotókat raknak ki a fórumokra :frowning: elnézést.

19 Likes

Hah, épp drogéria felé tartok :sweat_smile: Jáj :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Egy kis nyári illat, a KM piactérről érkezett. :high_brightness::beach_umbrella:
1000005112

16 Likes

Megrendeltem azt a bizonyos Notino boxot, volt rá akció és ingyenes szállítás, így 10.500 Ft volt. Szerintem megérte :slightly_smiling_face:
IMG_20240522_192101
IMG_20240522_190742

22 Likes

Marionnaud: csak a Nomade parfümöt rendeltem, a többi ajándék volt. A 40 cm-es pihepuha plüss remeterák megérdemli, hogy bemutassam :blush:
El nem tudtam képzelni, hogy egy 30ml-s parfümnek miért kell egy hatalmas doboz, igazi meglepetés volt, amikor kibontottam.
IMG_5594.HEIC

25 Likes

Ez milyen promocio volt ?

A 30 ml-s parfümökre 30% kedvezmény. A plüss az teljes meglepetés, a rendeléskor feldobta egy ajándékdoboz rajzát, hogy ingyenes ajàndék, én meg benne hagytam. Eszembe nem jutott, hogy egy ilyen figurát küldenek :slightly_smiling_face:

3 Likes

Megvettem én is de nekem teljes áron volt elérhető :frowning: Mindegy, még így is úgy gondolom, hogy ez egy jól összerakott nyári box, pedig még csak a Sol de Janeiro permetet fújtam magamra, nekem kicsit hasonlít az illata arra a Balea After sun tusfürdőre, vagy az Yves Rocher Monoi de Tahiti illatra is emlékeztet, de ennél jobban nem tudom leírni :smiley:

4 Likes