Vaseline, Notino-ról.
Instás követés eredménye, mert hogy mélyen alulértékelt márka és az advanced repair szenzációs állítólag. Mivel illatmentes is, teszek egy próbát. A balm az csak beesett a kosárba, de az én bőröm szereti ezt a típusú krémet.
(A Cerave balzsam meghozta a kedvem, nagyon hatékony.)
Iherb. Korábban ebből többet is elhasználtam. Már nagyon kevés van az illatmentes hasonló koreai habzó lemosómban.
DM:
Ezúton is köszönöm az ajánlást, megvettem, tényleg nagyon jó. Ha hosszú távon is szereti a bőröm, akkor elhasználom a meglévőket és utána ő marad.
Végre, volt egy értelmes akció a PC-nél. A niacinamid serum rendesen hiányzott, este belefejelek.
Beszerzések mostanában:
A Sun Ozon fényvédő megkapta a 15 perc hírnevét az Instán, mivel pont szembe találtam magam az utolsó példánnyal a fogyasztás felllegvárában, a felturbózott Árkád Rossmannban, megvettem, max. elkenem a testemre.
Az Essie Speedsetter fedőlakk a Sally Hansen Insta Dry utódja lesz, ami már csak félig van. Vele nem vagyok jóban, hajlamos felbuborékozni, egy másik példánya pedig a felénél úgy besűrűsödött, hogy használhatatlanná vált (szóval én nem veszem meg senki elől)
A Maybelline Sunkissed folyékony pirosító impulzusvásárlás volt, egy ideje rá vagyok kattanva a különböző textúrákra.
Az ABH Dipbrow Pomade utánpótlás, az Essence Harley Quinn highlightert jó sokáig kergettük @Kokapu -val, mire mindkettőnknek megrendelte a Notinón, természetesen teli állványokon vigyorgott az összes dm-ben (előtte csak a Müllerekben láttuk a hűlt helyét). Amúgy nekem kicsit csalódás, mert csak rózsaszín csillám kerül az arcra, fény nem (avagy ne ess szerelembe a teszterben való hempergés után).
Az Essie lakkokat imádom, ez meg egy elvileg limitált szín, a Nyx szemceruza remélem, hogy tényleg géles lesz, a szemöldökfilc pedig azért kellett, mert szeretném, ha 5 perc helyett 15 lenne a reggeli szemöldökformázás és tudjak mit válaszolni, ha a főnököm azon hüledezik, hogy reggel másfél óra kell, hogy összeszedjem magam. Nyilván nem ezzel telik el az idő, de legalább látnám beesni az asztal alá, ha azt mondanám, hogy egyesével rajzolom meg a szemöldökszálaimat.
Zsibiről jött a lelkem, annyira boldog vagyok tőle
Reptéri szuvenír magamtól magamnak a nyaralásból hazatérve.
Friss, könnyed, nyárias illatot akartam, eredetileg a White Tea-t, de az nem volt. A Sikinos nagyon megtetszett.
Ezt a 2 pirosítót már nagyon régóta szerettem volna (50,52) és nem is csalódtam, gyönyörűek.
A Diortól korábban még semmit nem próbáltam, de ez a Star Filter nagyon kíváncsívá tett. Elvileg lehet használni önmagában/ primerként/ alapozóval keverve és highlighterként is. Sokan hasonlítják a CT Hollywood Flawless Filterhez, amit mindig szerettem volna kipróbálni, de nem akartam külföldről megrendelni. A véleményekben áradoznak róla, úgyhogy alig várom, hogy kipróbáljam. 1N árnyalatban vettem.
Hű de szuper rendelés, elfogadnám.
Egyetértek Gloria-val, megdobogtatja az ember szívét a látvány.
Nagyon kíváncsi lennék majd a véleményedre a pirosítókról, az 52-re nekem is fáj a fogam.
A Glow-t passzolom, túl sok a glow nálam így is.
Aaaah, gyönyörűek Sok boldogságot hozzájuk
Kipróbáltam ezt a K Systers webshopot,a benton fényvédő csomag miatt adtam le a rendelést de láttam hogy van ebből a Tony Moly tonerből meg utazó szett a Heimishtől, amiket már egy ideje ki akartam próbálni, szóval ezt a 3 dolgot rendeltem, a többi ajándék volt. Egyelőre csak az Air Fit UV defencet próbáltam egyszer a fényvédők közül, kicsit tényleg hűsít pár percig, napon még nem nagyon tartózkodtam vele, hogy a fényvédő hatásáról tudnék nyilatkozni. A dobozban voltak mellé cuki matricák, de még nem tudom mire fogom ragasztani ha egyáltalán kiragasztom Annak ellenére, hogy néha tört magyarsággal vannak megfogalmazva a leírások, megbízható webshopnap tűnik, a biztonság kedvéért én utánvéttel fizettem. Packetával szállítanak. Kaptam egy kódot, ha jól értem 15 ezer feletti rendelésre ad 1990 Ft kedvezményt: F3I5R9C
Szép csomag!
Én már többször rendeltem tőlük, eddig minden rendben volt. A Google Translate kissé töri a magyart, de jókat mosolygok a “Sister…” kezdetű leveleken.
Basszus, én nem is gondoltam rá, hogy itt megnézzem/ kérdezzem, hogy rendeltetek-e már innen, meg hogy van ilyen kód amivel az új vásárlók kedvezményt kapnak Igen, de legalább valami vicces is jön az emailek között Sister
Utánvétes fizetéssel nem vállaltál nagy rizikót, én is így szoktam, ha számomra új és külföldi webshopból rendelek.
Én meg kinksternek olvastam
Mindenképpen hozok majd első benyomást Az 51-es is nagyon tetszett, de videók alapján feltéve nagyon hasonlít az 52-re és nekem az utóbbi egyébként is izgalmasabb szín. (De még így is nehéz volt választani)
Vajon a Dior hogy mutat szemhéjon? Ha kipróbálod, számolj be!
Drága @Szeliger_1 , ne haragudj, hogy nem írtam a lakkokról!
Az Essence-t nem régen próbáltam ki, de tényleg csak próba volt, mert nem tetszett a körmömön. Olyan se nem átlátszó, se nem fedő, nincs vele türelmem izélni, szóval hagyom a doboz alján.
A Rimmel Nail Nurse erősítővel sem mentem sokra, sajnos. Bőszen használtam, de nem segített. Belsőleg kéne utána menjek a dolognak, mert most a tövig vágott körmeim is tovább törnek. Valami nagy hiányom lehet Másnak azért még beválhat, ha nincs nagy baj a körmeivel.
Ez nem volt jó kör körömügyileg.
Mostanában a ruhatár újítása kötött le, ezért nem vittem túlzásba a kencevásárlást. Amúgy is itt a banánérlelő idő és alig fogy az arcápolóimból valami, csak némi toner és fényvédő (míg le nem izzadom).
De ma kellett ez-az.
Ezt az instant tisztítószert asszem kifutattják, ami kár, mert némi por és zacsi, otthon meg a flakon és a víz hozzá.
Jóóó, a többi se nagy szám… Igazából a talpamat, sarkamat egész puha állapotba hoztam, csak a harántpárnán van egy igen makacs keményedés, azt is szeretném likvidálni.
Ezek meg vigasztalásképpen a rettentő fejfájást
enyhítendő
Catrice Summer izé ajakolaj és királykék lakk, ami a görög zászlóra emlékeztet