Beszerzések mostanában:

A Sun Ozon fényvédő megkapta a 15 perc hírnevét az Instán, mivel pont szembe találtam magam az utolsó példánnyal a fogyasztás felllegvárában, a felturbózott Árkád Rossmannban, megvettem, max. elkenem a testemre.
Az Essie Speedsetter fedőlakk a Sally Hansen Insta Dry utódja lesz, ami már csak félig van. Vele nem vagyok jóban, hajlamos felbuborékozni, egy másik példánya pedig a felénél úgy besűrűsödött, hogy használhatatlanná vált (szóval én nem veszem meg senki elől)
A Maybelline Sunkissed folyékony pirosító impulzusvásárlás volt, egy ideje rá vagyok kattanva a különböző textúrákra.
Az ABH Dipbrow Pomade utánpótlás, az Essence Harley Quinn highlightert jó sokáig kergettük @Kokapu -val, mire mindkettőnknek megrendelte a Notinón, természetesen teli állványokon vigyorgott az összes dm-ben (előtte csak a Müllerekben láttuk a hűlt helyét). Amúgy nekem kicsit csalódás, mert csak rózsaszín csillám kerül az arcra, fény nem (avagy ne ess szerelembe a teszterben való hempergés után).
Az Essie lakkokat imádom, ez meg egy elvileg limitált szín, a Nyx szemceruza remélem, hogy tényleg géles lesz, a szemöldökfilc pedig azért kellett, mert szeretném, ha 5 perc helyett 15 lenne a reggeli szemöldökformázás és tudjak mit válaszolni, ha a főnököm azon hüledezik, hogy reggel másfél óra kell, hogy összeszedjem magam. Nyilván nem ezzel telik el az idő, de legalább látnám beesni az asztal alá, ha azt mondanám, hogy egyesével rajzolom meg a szemöldökszálaimat.