💖 ùj unboxing kèpekkel

Ha nem akarok ettől is nagyobb bajt, akkor nem. Úgyhogy nehéz szívvel, de eladtam az egész pakkot. Rengeteg gyöngyöm és szerelékem volt, mert sok tervem volt még. :frowning:
Holnap majd lefotózom amiket még magamnak csináltam, és megmaradtak (csináltam ajándékba, meg a gyerkőcnek az iskolai vásárba is). Nem sok, de még most is nagyon tetszenek.

2 Likes

Tegnapi Notino.IMG_8548
IMG_8547
A Marvis tavaly lett kedvec, mindent tud amit egy fehérítő fogkrémnek tudnia kell.
A Nesti szappant és a Vichy deot már megszámolni sem tudom hanyadszorra veszem újra, örök szerelem mind a kettő.
A parfümminták tavaszi illatkereséshez kellenek, remélem találok valami kedves, friss illatot .

14 Likes

Nagyon sajnálom :frowning:

1 Likes

Ékszernek? Vagy mésféle dísznek? Még nem hallottam ilyenről :slight_smile:

Csak úgy :smiley:
Tűvel kellett kiszúrni a mákszemet, majd utána finoman felfúzni. A rézhuzalt pedig egy órából szereltem ki :smiley:
Még általános iskolába jártam, jó szórakozás volt

6 Likes

Huhh, ez nagyon durva. Nagyon sajnálom. :heart:
A gyöngyhorgolás olyan nekem, hogy rettenetesen tetszik amit csinálni lehet vele, de nincs az a felsőbb hatalom, ami rávesz arra, hogy először felfűzzem azt a sok gyöngyöt, aztán kezdhessek neki csak az érdemi munkának. Ebbe belezakkannék.
De már ilyen is van, ezt majd megpróbálom: Faux Bead Crochet

És természetesen várom a munkáid én is, kíváncsi vagyok rájuk! :smiley:

1 Likes

Biztos segített a kéz-szem koordinációdat fejleszteni :smiley:

Okééés, de milyen kis tű az ami egy másszemet képes kiszúrni…??? :open_mouth:
Minden esetre le a kalappal, erre biztos nem vállalkoznék. :smiley: És mi lett a felfűzött mákszemek sorsa?

Előbb-utóbb meggyógyul a szád, és akkor már fogod tudni hordani. Nagyon szép színe van, biztosan jól fog állni! :slight_smile:
Nagyon szépek a belinkelt oldalon az ékszerek, azok a hosszúkás csepp alakú fityegők tetszenek, kéne bővítenem úgyis az aranyszínű ékszergyűjteményem, mert az utóbbi jópár évben erősen ráálltam az ezüstre. Ellenben ha a gyöngyös cuccaim is belevesszük, akkor nem is annyira kell bővítenem az ékszergyűjteményem. (Jó, gyöngyös cuccok nélkül sem kell, úgyis túl sok van.) :sweat_smile:
Jajj, az ember lányának mennyi minden kéne… :joy:

3 Likes

Ugye, hogy minden is kéne? Borzasztó! :sweat_smile:
Az a csepp alakú sorozat nekem is nagyon terszik. A picitöl kezdve a nagyobbakig mind.

Egy éjszakáig elhúzódó, kemény munkanap után kaptam egy csomagot, és ez a kis csoda volt benne.
Krémmániás vásárlás, hozzá ajándékba két illatminta.
Kezdek belefáradni a meleg árnyalatokba (rajtam nem áll jól, nem szeretem magamon), ezért tetszett meg.

1000004663

22 Likes

De szépek azok az ékszerek a linken!

Rossmann vásárlás (online + bolti).

A Body + me termékekkel szemezek egy ideje, most féláron volt mindkettő, a testápoló 2749 Ft, a tusfürdő 1449 Ft. A sivatagi száraz bőrömre fogom most bevetni.

A Maybelline Lifter Gloss a Gummy Bear árnyalat, a mini folyékony rúzs ajándék termék volt. A folyékony Maybelline pirosító számomra újdonság, üzletben nem találkoztam még vele.
IMG_20240210_112400

18 Likes

Első Yesstyle rendelésem. Kicsit bennem volt a para, hogy kikapják a vámon, még úgy is, hogy a webáruház átvállalja a vám költségeit, ha úgy jönne ki a dolog. De hát krémmániásként nem élhetek nyuszi módjára, nekivágtam a rendelésnek.
Itt az ominózus fém aplikátoros szempillaspirál,
5 db papírszappanos dobozka (a fiam viszi a suliba, mert az ottani folyékony szappan ronda ekcémát okoz neki),
matricák nekem (ovális) és a gyerkőcnek (mini box bubble tea matricákkal).
20 napba telt míg ideért a csomag.
20240210_194317
Most nem nyitom ki a spirált, mert van bontva 2 mini, bár majd meghalok, hogy kipróbáljam :laughing: Ilyen:
neogen1-391aacb2dbd2425ca046984a415922db

16 Likes

Még ezer éve ebayről rendeltem ilyen szappanokat utazáshoz, aztán áttértem a visszazárható kendőkre. Régi szép vámmentes idők. Ilyen spirált még nem láttam. Ha kifogy a tartalma megtartod a kefét?

1 Likes

Még nem tudom mit kezdek a kifogyott spirállal.
Véletlenül futottam bele Nikkietutorials-nál Instán, amikor hosszú idő után felneztem újra az oldalra.

A szappanlapok nagyon praktikusak. Kár, hogy utántöltőt eddig csak jó drágán találtam, hát marad a tokkal együtt rendelgetés. Úgyis addig jatszanak vele a srácok, míg lejön a zárólap része.

2 Likes

Szia!
De kíváncsi vagyok arra a spirálra! :pleading_face:
Shein oldaláról lehet venni utántöltőt a szappanos dobozkába, és nagyon jó áron van a dobozos is és az utántöltő is. Én is ezeket szoktam venni, utazáskor nagyon szeretem

1 Likes

Ja, jut eszembe: ha bejön a spirál, akkor megtartom a rudat és vehetek utántöltőt, az alsó részt festékkel, hozzá.

1 Likes

Köszi a tippet!
Ez volt amitől megbolondultam és kellett az ilyen szempillaizé: https://www.instagram.com/reel/C1kTZgpCZXw/?igsh=anVtdDJ2ZHdhdDR4

Szia! A parfüm minták is a Notino-ról vannak? Ha igen hol keressem?