Ha nem akarok ettől is nagyobb bajt, akkor nem. Úgyhogy nehéz szívvel, de eladtam az egész pakkot. Rengeteg gyöngyöm és szerelékem volt, mert sok tervem volt még.
Holnap majd lefotózom amiket még magamnak csináltam, és megmaradtak (csináltam ajándékba, meg a gyerkőcnek az iskolai vásárba is). Nem sok, de még most is nagyon tetszenek.
Tegnapi Notino.
A Marvis tavaly lett kedvec, mindent tud amit egy fehérítő fogkrémnek tudnia kell.
A Nesti szappant és a Vichy deot már megszámolni sem tudom hanyadszorra veszem újra, örök szerelem mind a kettő.
A parfümminták tavaszi illatkereséshez kellenek, remélem találok valami kedves, friss illatot .
Nagyon sajnálom
Ékszernek? Vagy mésféle dísznek? Még nem hallottam ilyenről
Csak úgy
Tűvel kellett kiszúrni a mákszemet, majd utána finoman felfúzni. A rézhuzalt pedig egy órából szereltem ki
Még általános iskolába jártam, jó szórakozás volt
Huhh, ez nagyon durva. Nagyon sajnálom.
A gyöngyhorgolás olyan nekem, hogy rettenetesen tetszik amit csinálni lehet vele, de nincs az a felsőbb hatalom, ami rávesz arra, hogy először felfűzzem azt a sok gyöngyöt, aztán kezdhessek neki csak az érdemi munkának. Ebbe belezakkannék.
De már ilyen is van, ezt majd megpróbálom: Faux Bead Crochet
És természetesen várom a munkáid én is, kíváncsi vagyok rájuk!
Biztos segített a kéz-szem koordinációdat fejleszteni
Okééés, de milyen kis tű az ami egy másszemet képes kiszúrni…???
Minden esetre le a kalappal, erre biztos nem vállalkoznék. És mi lett a felfűzött mákszemek sorsa?
Előbb-utóbb meggyógyul a szád, és akkor már fogod tudni hordani. Nagyon szép színe van, biztosan jól fog állni!
Nagyon szépek a belinkelt oldalon az ékszerek, azok a hosszúkás csepp alakú fityegők tetszenek, kéne bővítenem úgyis az aranyszínű ékszergyűjteményem, mert az utóbbi jópár évben erősen ráálltam az ezüstre. Ellenben ha a gyöngyös cuccaim is belevesszük, akkor nem is annyira kell bővítenem az ékszergyűjteményem. (Jó, gyöngyös cuccok nélkül sem kell, úgyis túl sok van.)
Jajj, az ember lányának mennyi minden kéne…
Ugye, hogy minden is kéne? Borzasztó!
Az a csepp alakú sorozat nekem is nagyon terszik. A picitöl kezdve a nagyobbakig mind.
Egy éjszakáig elhúzódó, kemény munkanap után kaptam egy csomagot, és ez a kis csoda volt benne.
Krémmániás vásárlás, hozzá ajándékba két illatminta.
Kezdek belefáradni a meleg árnyalatokba (rajtam nem áll jól, nem szeretem magamon), ezért tetszett meg.
De szépek azok az ékszerek a linken!
Rossmann vásárlás (online + bolti).
A Body + me termékekkel szemezek egy ideje, most féláron volt mindkettő, a testápoló 2749 Ft, a tusfürdő 1449 Ft. A sivatagi száraz bőrömre fogom most bevetni.
A Maybelline Lifter Gloss a Gummy Bear árnyalat, a mini folyékony rúzs ajándék termék volt. A folyékony Maybelline pirosító számomra újdonság, üzletben nem találkoztam még vele.
Első Yesstyle rendelésem. Kicsit bennem volt a para, hogy kikapják a vámon, még úgy is, hogy a webáruház átvállalja a vám költségeit, ha úgy jönne ki a dolog. De hát krémmániásként nem élhetek nyuszi módjára, nekivágtam a rendelésnek.
Itt az ominózus fém aplikátoros szempillaspirál,
5 db papírszappanos dobozka (a fiam viszi a suliba, mert az ottani folyékony szappan ronda ekcémát okoz neki),
matricák nekem (ovális) és a gyerkőcnek (mini box bubble tea matricákkal).
20 napba telt míg ideért a csomag.
Most nem nyitom ki a spirált, mert van bontva 2 mini, bár majd meghalok, hogy kipróbáljam Ilyen:
Még ezer éve ebayről rendeltem ilyen szappanokat utazáshoz, aztán áttértem a visszazárható kendőkre. Régi szép vámmentes idők. Ilyen spirált még nem láttam. Ha kifogy a tartalma megtartod a kefét?
Még nem tudom mit kezdek a kifogyott spirállal.
Véletlenül futottam bele Nikkietutorials-nál Instán, amikor hosszú idő után felneztem újra az oldalra.
A szappanlapok nagyon praktikusak. Kár, hogy utántöltőt eddig csak jó drágán találtam, hát marad a tokkal együtt rendelgetés. Úgyis addig jatszanak vele a srácok, míg lejön a zárólap része.
Szia!
De kíváncsi vagyok arra a spirálra!
Shein oldaláról lehet venni utántöltőt a szappanos dobozkába, és nagyon jó áron van a dobozos is és az utántöltő is. Én is ezeket szoktam venni, utazáskor nagyon szeretem
Ja, jut eszembe: ha bejön a spirál, akkor megtartom a rudat és vehetek utántöltőt, az alsó részt festékkel, hozzá.
Köszi a tippet!
Ez volt amitől megbolondultam és kellett az ilyen szempillaizé: https://www.instagram.com/reel/C1kTZgpCZXw/?igsh=anVtdDJ2ZHdhdDR4
Szia! A parfüm minták is a Notino-ról vannak? Ha igen hol keressem?