Tetszik, olyan nudesticks koppintás, és azokat nagyon szeretem, szép színük van és tartósak. A 010- es kell!
Morphe: Morphe Morphe2 Quad Goals Paletta online | DOUGLAS nem nyűgözött le, az az igazság. Sőt. Baromira haragszom. A szájfényt nem mertem már felkenni belőle, mert a pirosítótól az arcom gyulladt be, a szemhéjpúdertől a szemem. Nem pigmentáltak, ellenben építhetőek. Viszont borzasztóan csúnyán kopnak és felvitelkor peregnek is. Kicsit jobbra számítottam. Hát ez van. Többedik próbálkozásra sem jött át a dolog, szerintem unokahugimnak kenegetni alkalmilag odaadom. Egyáltalán nem érzékeny semmire, szerintem neki tetszeni fog.
Morphe Morphe2 Perk up: Morphe Morphe2 Perk Up Cheek & Lip Color Pirosító online | DOUGLAS Berry dreams árnyalat… Mit mondjak határozottan nem volt rossz és még tetszett is volna, ha a szám sarka nem reped ki tőle. Utána 1 hétig gyógyítgattam, mire elmúlt. Pirosítóként sem lenne rossz, bár picit csipkedést ott is éreztem. A színe köszönő viszonyban nincs az elnevezéssel. Gyanúsan hasonló sorsra fog jutni, mint a Quad.
Morphe Morphe Dare To Tell Lip Duo Szett online | DOUGLAS imádom, na…ez ténylegesen megért minden forintot. Picit ragacsos érzetet ad még felkenés után is, de annyira szép színe van és annyira dögös életérzést ad, hogy nagyon régen éreztem ilyet rúzzsal. Könnyű vele dolgozni, jó a mellé kapott kontúrceruza is. Az üvegének minőségi, strapabíró, de egyszerű hatása van. A textúra rendkívül kellemes kenegetés közben és nem fut ki a szájon ceruza nélkül sem. Jól kopik és nem szárít szét.
Sajnálom, hogy neked nem válik be az Eye Tint.
Érdekes, hogy mennyire máshogy működnek különböző embereken a dolgok. Nekem is megvan a 9-es, mostanra már el is használtam nagyrészt, és nekem mindig az egyik legjobban tartó szemhéjalap volt. Igaz, nem mostanában vettem, szóval az is lehetséges, hogy valami változott az összetevők terén. (Amit nagyon sajnálnék, mert az egyik kedvencem volt.)
Ehhez képest a Nudestix-től is van négy cerkám (közülük talán a Nudity a leghasonlóbb színben ehhez), és bár szépek, de minden használatkor azt tapasztalom, hogy a nap felénél már begyűlt a redőbe, és alig maradt a szememen belőle valami. Fordítva működünk ezek szerint.
A Nudestix tartósabb, annál viszont jobban érzem, hogy van valami a szemhéjamon, más az állaga. Mindkettőt alap nélkül használtam, azzal még próbálnom kell. Ilyen árkategóriában már vannak komoly elvárásaim. A 27-es még bontatlan. Tusként nem próbáltam, tudom valaki annak veszi.
Igen, a Nudestix-nél nagyon lehet érezni, hogy felkentem valamit, hozzá képest az Eye Tint légiesen könnyű.
Alapot én sem teszek egyik alá sem, szerintem elvárható, hogy anélkül is teljesítsen. (Krémes cuccoknál is, meg ilyen árban is.)
Hátööö, ahogy az várható volt, nem bírtam ki és kibontottam, majd használtam a fém-szempillaspirált Majd megevett a kíváncsiság. Erről van szó, ha valaki nem követné az unboxingot: 💖 ùj unboxing kèpekkel - #8498 by umpalumpa
Az egész cucc, a tok, a rúd, az aplikátor, fémből van, ennek megfelelően nehéz. Tetszik az, hogy ha akarom közel a spirálhoz fogom, ha akarom a végét fogom a rúdnak. Azért szeretem a mini szpilla festéket is jobban, mert nem olyan hosszú a rúdja (béna megnevezés, de most mit használjak rá?) és kontrollálhatóbbnak érzem a felvitelt.
A vékony izével szuperül odaférek a pilláim tövébe és a szemhéjamat nem kentem össze sehol. 3 húzással már műszempilla-szerű az eredmény, de szép egyenletesen vonja be a pillákat, nem csomós és nincs pókláb akkor sem, ha többet viszek fel, mint szeretnék. Göndörítés nélkül is magasan tartotta a pilláimat. Persze emelgettem az aplikátorral. A dörzsölést is egész jól bírta, csak picit látszott egy kis festékleválás, az is inkább maszatka, nem darabos volt.
Alul nem próbáltam, nem szoktam festeni az alsókat.
Lemosás: na, ez majdnem kifogott rajtam. Van ugyan egy lemosóm vízálló cuccokhoz, de azzal is jó sokat áztattam és töröltem, míg megfelelően lejött. Nem a festék, hanem a nyúzás irritálta a szemeimet. Jó sok műkönnyel mostam át utána. Ez biza vízálló. A sima mici víz és a krémes lemosó nem sokat ártott a festéknek.
Igazából elégedett vagyok, tetszik az eredmény, nem macerás a felvitel, sokkal egyszerűbb, mint gondoltam és nem kell annyit bűvészkedni, hogy a rövid pilláimból kihozzak valamit. Egyszer csak “baamm! hű, mekkora szempillám van” hatású lesz.
Ugyanitt: ajánljatok lécci jvízálló spirálhoz lemosót, ami nem illatos és nem Yves Rocher! Drogériásnak örülnék, vagy még közepes árban. Köszi!
Hű, bocsi a sok dumáért!
Köszi a részletes leírást!
Sima langyos vízzel nem próbáltad lemosni?
Nekem - viccen kívül - volt olyan spirálom, amit bármivel kínlódás volt lemosni, kivéve a langyos vizes vattakorong, azzal tökéletesen lejött.
Nekem is van olyanom, a Clinique-től.
Első próba után vízzel próbáltam lemosni a zuhany alatt (2x használtam eddig), de nem sikerült -mármint a fémeset, nem a Clinique-et.
Kókuszolaj?
Jó ötlet, van is itthon és talán nem fogja nyaggatni a szememet sem! Köszi!
Nekem is a Clinique volt ilyen.
Mostanában tudtam meg, hogy az ilyeneket tube vagy tubing mascarának hívják.
Mint a Maybelline Rocket volt? Az is úgy volt hirdetve eredetileg hogy bevonja a pillákat és úgy vastagít meg szeparál (gondolom a "tubing" európában nem volt megfelelően vonzó szó), plusz vízálló (splashproof), de meleg vízzel lejön.
Az volt az egyik kedvenc spirálom am. Előtte a Great Lash Lots of Lashes (annak más feje volt mint a sima Great Lash verziónak), utána a Lash Sensational, aztán a l’Oreal Butterfly, aztán rájöttem hogy a barna tus/spirál jobban illik hozzám mint a fekete - de az már másik sztori ^^
Nem ismertem a Maybelline Rocket spirált, sajnos.
Ezek mind tubing spirálok voltak, amiket említettél?
Amúgy igen, ez a tubing (én is olvastam), amelyik valami polimerrel vonja be a pillákat, kicsit vízálló, de lemosható langyi vízzel, ahogy írtad.
Amúgy tetszik ez a fajta, de lekonyul hamar a pillám ezzel is. Nyoszorgathatom a göndörítővel, akkor sem tartja meg.
Azt nem tudom, nekem a Clinique Lash Power spirál volt ilyen (volt még valamelyik, de arra nem emlékszem). Tény, hogy egyáltalán nem maszatolódott, viszont cserébe nem is nagyon látszódott.
Elvileg csak a Rocket volt ilyen tubing formula, de pl a lash sensationalnak is elég volt a meleg víz.
Szerk.: mondjuk lehet hogy a Big&Beautiful Bfly-ra gondolok, nem a Lash Sensational-ra. Mindegy, egyik se létezik már.
Legújabb felfedezésem a dm hajformázó spray. Itthon is kapható már, nekem is az üzletben sikerült beszerezni. Mondhatni, hogy szögegyenes hajam van, a hullámok fél napig maradnak meg benne jó esetben. Hajlakkot és habot nem használok, így aztán gondoltam ezzel azért teszek egy próbát. Hajmosást követő napon tekertem fel a hajam, amit előtte picit benedvesítettem, befújtam vele, és ennyi. Másnap reggel kibontottam, szokásos ügymenet, szép hullámos. Kifésültem, hát gondoltam ebből sem lesz semmi egy óra múlva. És a meglepetés: megtartotta a hajam a hullámokat, nyilván nem maradtak olyan szépek, de a tegnapi hajmosás előtt is még itt-ott látszottak. Egyébként illatos a spray (nem kicsit), de nem ragaszt, nem lesz tőle kemény a hajam, olyan kis láthatatlan. Le vagyok nyűgözve
Egyetértek veled, nagyon rossz tapasztalatom van mostanában az Eye Tint-tel.
Először volt egy matt barna árnyalatom, talán 30-as színben. Jaj de jó, kb. mindent kibír, szeretem, extrém tartós barna. Egyedül a 6 hónapos lejárat zavart benne.
Aztán megvettem a 27-es árnyalatot, ami nagyon csúnyán mutatott, sehogy nem tudom szépen, foltosodás nélkül felvinni. Pedig a szín csodás.
Majd valamelyik rendelésemhez kaptam két mini Eye tint-et, az is felejtős. Nem szépek.
Aztán rájöttem, hogy a 30-as színű barnámhoz hasonlóan tartós a Chanel szemhéjfestékem, ami kb. hajnalig lerobbanthatatlan, úgyhogy kb. végeztem is ezzel a termékkel szerintem.
Az jutott eszembe, hogy esetleg változtattak az összetételén. Összehasonlítási alapom nincs, hogy milyen volt pár éve. Most már van 3 primerem, a héten majd azokkal is tesztelem, alapból olajos a szemhéjam egy idő után. Itt a KM oldalán csupa elégedett véleményt olvastam.
Melyik Chanel a kedvenced?
Ez az, de csak azért, mert ez az egyetlen cucc számomra (egyelőre), ami miatt nem kell aggódnom egy este folyamán, mert hajnalig mozdulatlan az egyébként olajos szemhéjamon:
https://kremmania.hu/kremek/chanel-stylo-ombre-et-contour-szemhejfestek-ceruza
Azt hittem, hogy ilyesmi lesz az Eye Tint is, de ez a Chanel nekem jobban bevált, mikor alkalom van, hétköznapra pedig nem akarok ennyire tartós cuccot használni.