💖 ùj unboxing kèpekkel

10 db- ot a zsibiről vettem , van egy lány akinek rengeteg van, lehet tőle listát kérni abból válogattam össze, a maradék 5 pedig Notinos, a főmenüben keresd az “ Insiráció” fület, azon belül pedig “ Az én discovery boxom” pontot , ha arra rákattintasz ott tudod összerakni a mintacsomagot 5 db 2500 Ft.
https://www.notino.hu/discovery-box/

Marionnaud: Itt volt a legolcsóbb, mert - 30% lejött.
IMG_20240211_151405_edit_26341414395459

Douglas: Az illatból volt 2 gyári mintám, sajnos rajtam nagyon jó illat, idővel is előnyére változik, nem gondoltam volna. Amíg hideg van tudom hordani, késő tavasszal és nyáron parkol majd.
Az alapozó árnyalatát nem tudtam élőben tesztelni, vagy jó lesz vagy nem. A többi a rendeléshez járt. A miniparfümöt előbb majd tesztelem a boltban, itt a KM oldalán eléggé lehúzták.
IMG_20240211_151154_edit_26363603417852

Notino: Ez a rendelés umpalumpa lelkén szárad. Csupa olyan dolgot rendeltem, amibe a boltban szeretnek belenyúlni és nem hiszem, hogy hamisítják. A Dior Lip glow dupeot majd összehasonlítom az eredetivel. Utóbbi jó termék, de vakteszten 8-9 Euro lenne nálam, egész biztos nem 34 Euro.
IMG_20240211_151741_edit_26409648526699

13 Likes

Elnézést kérek! :sweat_smile: Remélem beválik, ami a lelkemen szárad!
Melyik a Dior Lip Glow dupe, az Essence vagy a Nyx?

Az Essence a Lip glow dupe.
A NYX éppen a számon van, a színe egész más, mint a csomagolása színe és swatchokon se ezt az árnyalatot láttam. Ez marad majd itthoni ajakápoló, mert ez az árnyalat rajtam valami borzalmas, élénk, feltűnő pink. Fekete hajjal talán jól áll valakinek, de nem nekem.

1 Likes

Köszi!

1 Likes

Megjött a Kate Somerville firming serum, 110 euró helyett 20-ért. Nem mindegy. :grinning:
Ajándékba kaptam végül, még jobb. Nagyon kíváncsi vok, hogy mit tud, mert eredeti ára már lélektani határ felett van.
(halkan megjegyzem: az Allies of Skintől volt mintám, peptide aox treatment, eszméletlen jó, de akcióban is 100 euró, kösz nem)

20240212_140600

16 Likes

Ennek a fém spirálfejnek volt már egyszer népszerűsége, nem? Emlékezni vélek egy-két youtuberre aki megvette az eredetit… meg egy pár vékony csavart…

1 Likes

Nem tudom, hozzám csak most jutott el. Melyik az eredeti?
Nekem a Neogen elég jónak tűnik. Nem is mertem megvenni a kínai eredetűt, végül.

Ha már bevetetted mesélj róla, hogy milyen és mit tud a bőrödön! :pleading_face:

2 Likes

Vállalom, hogy bolondnak tart a társaság, de megint vettem egy Essence Chilly Vanilly szemalávalót :crazy_face: Múlt héten úgy megdicsért az anyukám, hogy milyen jól nézek ki, mit csináltam, hogy kipihent vagyok és tetszik a sminkem (pici rúzs, ez a korrektor és pici highlighter volt rajtam össz-vissz), hogy még egyet betáraztam. Anyukám szerint a smink felesleges dolog. Na, tessék… Ez sose fogyhat el :nerd_face:

Vallomás: nem fogadtam meg a tanácsotokat, miszerint Mac lip primert vegyek és egy olcsót vettem. Jelentem elég jól működik, már kitapasztaltam hogy érdemes használni (felken, vár, felitat, rúzsoz, felitat, megint rúzsoz, kész).

És egy aloe zselé, semmi különös, arca, testre megy majd.

20240212_112852

18 Likes

Jó most már akkor ki kell próbálnom, mert se a plasztikai sebeszem se a bőrgyógyászom nem hajlandó hozzányúlni a karikákhoz, mind a kettő korrektort ajánlgat nekem.
Nagyon szeretem a Shiseidot amit vettem erre a problémára, de bizonyos fényviszonyoknál az sem segít.
Legközelebbi dm rendelésemnél veszek én is, hátha jajjjdeszép leszek :slight_smile:

3 Likes

Jobban jársz a No. no-val, ott van. A Dm-et már lefosztották, online meg én nem találtam.

Néztem is, webshopban nincs a d- ben, a No-ban még találtam, köszi.
El ne felejtsem mire legközelebb rendelek .

1 Likes

Lisa Eldridge Gloss Embrace Pompadour és Delilah árnyalatban a zsibiről. :slight_smile:
Mert ugyebár egy darab szájfényem sem volt, és sürgősen kellett nem is egy, hanem kettő. :wink: :laughing:

le gloss e

17 Likes

Hogy ne csak mindig kérdezzek, hanem posztoljak is:

IMG_20240213_161626

Szaloncikk.hu-ról érkezett atombiztos csomagolásban.
Balzsam amúgy csak 1990 ft volt, Notinon 6000 ft, de annak már új a flakonja.

15 Likes

Én is innen rendeltem Alfaparf-ot, sokkal olcsóbb mint a Notino.

3 Likes

Teljesen megértelek az Essence Chilly-jével, ez annyira jó, hogy ilyet még nem pipáltam. Hót ráncos, sötét szemkörnyék sugárzik tőle és nem ül meg sehol sem. Egyszerűen zseniális. Én is tervezgetem az újabb kört. :smiley:

6 Likes

Örülök, hogy bevált neked is!
Írjunk az Essence-nek, hogy tegye az állandó szortimentbe, mert ez q… jó! :sweat_smile:

Aláírom a petíciót. :grin:
És köszi az tippet :slightly_smiling_face::hugs:

1 Likes

Végre megérkeztek a szempilláim :blush:
Nagyon régóta szerettem volna, de kicsit tartottam tőle, mert nem akartam macerásat, és főleg nem olyat, amitől úgy nézek ki, mint ha a medvelepke hernyója ülne a szememen :smiley:
IMG_20240213_144149

14 Likes