💖 ùj unboxing kèpekkel

Oh, de gyönyörűek! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

5 perce jött meg a tegnap leadott Notino rendelésem. Az ExpressOne ugyan délutánra írta, no de nem panaszkodom, máskor is eltérhetnek az ígérttől. :smiley:

Sigma Palmat: Minimum 2 hónapja agyaltam, hogy mivel mossam a sminkecseteimet, meg kértem is tanácsot, végül ő lett a befutó. A Switch is bevált, gondoltam, ezzel sem lövök mellé. (Csak ágyúval verébre, ahogy szoktam.)
Synchroline Terproline: Csak 20 éve halogatom, hogy kipróbáljam. Még a Krémmárka-voks NLC fórumon használta sok fórumtárs, de akkor valahogy nem érdekelt annyira. Most @niko bőrápolási rutinjában olvastam róla, és ugyan ez a sima nem az EGF, de erről is azt írják, hogy csökkenti a hegképződést, akkor pedig pont nekem találták ki. Meglátjuk. Egyelőre annyit tudok, hogy kellemes kis krém, viszonylag könnyed, és finom enyhe illata van.
Organic Shop kakaós testradír: Az egyetlen ami elég sok szemcsét tartalmaz az én ízlésemnek is.

Meg egy Discovery Box tartalma. :slight_smile:

20240208_110653

14 Likes

De ügyes vagy!
Én is imádok gyöngyözni, vagy otthon vagy 5 kg csiszi, és amikor kinézek egy szép mintát, rájövök, hogy ohh, ehhez még kell vennem néhány dolgot, majd a gyöngyállomány gyarapszik még 2 kilóval :smiley:

1 Likes

Köszönöm! :two_hearts:

Ó igen, ez ismerős! :smiley:
Most, hogy újrakezdtem, már más az ízlésem, mint 9 éve, és bár megvolt a sok kiló gyöngy meg alkatrész, de persze, hogy be kellett szerezni újakat. Azán azok megérkeztek, de közben belefutottam egy új mintába, és kiderült, hogy okés, mindenem van, kivéve ami ahhoz kéne.
(Azaz esetleg van hozzá, de nem abban a színben, amit elképzeltem, úgy meg nem lesz tökéletes, szóval irány a gyöngybolt. Nem hátrány, hogy 5 percre van a munkahelyem a Jókai utcai üzlettől és a Blaha sincs messze. :grin:)

A te munkáidat meg lehet valahol nézni?

2 Likes

IMG_8542
Zsibis mintacsomag, tavaszi parfümvásárláshoz végzek kutatómunkát. :nerd_face:

15 Likes

Hétvégén lefényképezem őket, évek óta nem fűzögettem már, de mindig gondolok rá, hogy újra el kellene kezdenem. Sajnos felénk bő választékkal rendelkező bolt nincs, a rendeléseknél pedig sokszor belefutottam, hogy nem olyan volt a valóságban a színe, mint a képen, és akkor már ugye nem is harmonizálnak a színek úgy, mint ahogyan azt én megálmodtam…

1 Likes

Okés, szívesen megnézném őket! :slight_smile:
Ezt a rendelős dolgot ismerem, januárban rendeltem pár webshopból, mert a Gyöngyszigetnek azért nincs minden, amit szerettem volna, de sajna értek meglepetések. Tényleg az az igazi, ha az ember a saját szemével tudja megnézni, a fotók valóban nem adják vissza a valóságot.

A szálló csókok :kiss: egy csoda, igazi liliom és virágbolt illat!

1 Likes

Nyilván az tetszik a legjobban :smiley:

1 Likes

Aztaaa! Eladásra is “termelsz”? Csodaszépek! Nagy türelmed van! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 Likes

Nem is értem miért :smiley:

1 Likes

Nagyon szuper szerzemények! :star_struck:
Az E.L.F. cuccokat honnan rendelted? :hugs:

1 Likes

Kalandos vásárlás során szerezett apróságok a DM-ből. Az úgy volt, hogy vettem egy Balea Azelainsavas szérumot is, de meggondoltam magam, mert elolvastam a véleményeket róla (eső után köpönyeg). Na, visszavittem, meg is kérdezték mi a baj vele, mondom semmi, csak meggondoltam magam, nem kell. Ezek után visszavették simán.
Mikor hazaértem konstatáltam, hogy a Catrice rúzs nincs sehol. Valószínűleg a pénztárnál hagytam véletlenül. Kicsi is, kapkodtam is.
Délután visszamentem, mert szerencsére arra volt dolgom megint. Sajnos senki nem látta a rúzst, gondolom felmarkolta valaki, én meg vettem egy másikat, mert kellett :sweat_smile:
A fülbi meg a Parfois-ból jött velem. (Ez a Delicate sorozat nem rossz, sajnos bizsu, de az ezüstök meg drágák ahhoz, hogy 3 mm-es fülbevalót vegyek 10.000-ért. Külföldről sokkal jobb áron vehetek ezüstöt és nem kínai gyártású.) Na, sok a szöveg, itt a képecske.
20240208_180220

19 Likes

Köszönöm szépen! :blush:
9 éve csináltam utoljára, akkor is csak egy-két darabot adtam el, mert ilyen téren totál béna vagyok. Soha semmiből nem tudtam pénzt csinálni amit igazán szeretek. :laughing: Vállalkozást emiatt nem éri meg indítani, elvégre teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor és mennyit ad el az ember, másrészt meg én úgy látom, hogy Dunát lehetne rekeszteni a gyöngyékszerekkel. És van rengeteg, ami szebb és profibb az enyémeknél. Ha valakit érdekel, eladó bármelyik ami a képeken van, meg tudjuk beszélni, de per pillanat ez csak hobbi.
Az viszont fix, hogy az elmúlt 9 év alatt sokkal több türelmem és kitartásom lett, ezt nagyon érzem most, hogy újra elkezdtem. És az oktatóanyagok száma és minősége is emelkedett, szóval jóval könnyebb dolga van most bárkinek aki ezzel akar szöszölni. :slight_smile:

A Catrice rúzs melyik árnyalat?
Ja és külföldről honnan szerzel be ezüst ékszert?

2 Likes

Én gyöngyhorgoltam. Imádtam, soha egyetlen hobbit nem szerettem annyira, mint azt. Viszont úgy tönkrement vele a szemem (előhozta a rejtett kancsalságom), hogy meg kellett műteni, és azóta sem tökéletes. :disappointed_relieved:

2 Likes

A rúzs 060-as, Scandalous Matte sorozatból. Elvileg hidegebb “szájszín”, a kezemen szép volt, de baromira kiszáradt a szám, ami most égő piros lett és így ultra hülyén néz ki :laughing: Nem akar enyém lenni ez a rúzs. Meggyógyítom a rongyos ajkaimat, remélem jó lesz akkor :roll_eyes:
Itt szoktam leginkább nézelődni :yum: https://www.pdpaola.com/
Van pár fülbevalóm és gyűrűm innen, persze leértékelve vásárolva. Sokszor ingyenes szállítás van, most pedig 20% kedvezmény a leértékeltekre is. 14.513.–tól ingyenes standard szállítás. Ami aranynak néz ki, az is ezüst 18 karátos arannyal bevonva (bár lehet, h van 1-2 aranyuk is). a gyűrűk 2 évig bírják, utána sem lesznek igénytelenek, csak hidegebb színe lesz. Fine jewellery is van, amik a legszebbek, de nem az én bukszámnak valók.

2 Likes

@creammaniac Minden ELF terméket a Beautybay-ről rendeltem.:slight_smile: És még úton van pár dolog :smiley:

1 Likes

Én régen mákot fűztem rézhuzalra… Beteg… :rofl:

3 Likes

Ezt a maszkot annyira imádom!!! Lemondtam már az ilyen előre csomagolt fátyolmaszkokról, hogy ne szemeteljek, de ez olyan finom, krémes, és csodát tesz a bőrömmel, hogy néha muszáj bűnöznöm.

1 Likes

Többé nem csinálhatod? :open_mouth: