💖 ùj unboxing kèpekkel

A hajtőszínező terméket próbáltad már korábban? Ecsettel kell felvinni? Milyen a fedése?

Van hozzá szivacs, azzal lehet.
Nekem van, a spray megoldástól sokkal jobb, de legfeljebb arra való, hogy ha hajfestés előtt van valamilyen megjelenés, akkor egy estére kicsit normálisabban néz ki.

1 Likes

Még nem próbáltam, kifutó termék ezért 3 Euro helyett 1,5 volt, gondoltam sokat nem veszíthetek. A hátulján valamilyen szivacs van a képen. A Color WOW-nak van hasonló terméke még, de azt annyi pénzért nem venném meg, 2-ből 2 termékük nem jött be.
IMG_20230531_201303_edit_22939710991810

5 Likes

Rég kívánságlistás volt és a héten tönkrement a Real Techniques alapozóecsetem, így igazán jó okom volt rá, hogy megrendeljem. 110-es “kistesója” már egy ideje megvan és nagyon szeretem, remélem, hogy hosszú ideig tudom majd használni. Elnézést az indokoltnál több dobozképért, de az is gyönyörű, nagyon értenek a tálaláshoz Zoeváéknál :grinning_face_with_smiling_eyes: Az ecset pedig álompuha, Notinóról érkezett.
20230601_093657
20230601_093626
20230601_093607

21 Likes

Kedvenc alapozóecsetem, biztosan szeretni fogod!

1 Likes

@Niko -nak köszönhetően megérkezett Spanyolországból a 20-as imádott árnyalat az Armani Melting Color Balm-ból, ami sehol nem kapható.

Hálásan köszönöm a tippet! :heart_eyes:

20230602_093038

19 Likes

Ez egy nagyon szép árnyalatnak tűnik. :slight_smile:

IMG_6594
Ajándékba kaptam őket :relaxed:

16 Likes

Már 2x használtam is, gyönyörűen és gyorsan lehet vele dolgozni, nagyon elégedett vagyok vele😊

1 Likes

Phi:

• Ajándék volt a vásárláshoz a feketekömény olajuk, amit régebben használtam és nagyon szerettem.
  • Slow Age - Az én zsíros bőrömre tökéletes lesz nyárra, szinte folyékony és nagyon szépen beszívódik.
  • Liquid Gold - Ha Anyumnak beválik, akkor az övé, ha nem, akkor éjszakára én is szívesen elhasználom.
    Az utóbbi időkben kicsit lanyhult a Phi iránt érzett olthatatlan rajongásom, de jelentem, ismét teljes hévvel lángol. :grinning_face_with_smiling_eyes:

A Naj Oleari szájfényekben jóval több a csillám, mint reméltem, de majd csak elhasználom őket…

20230605_072703

20230605_072737

19 Likes

Hogy tudtad beszerezni ?

Innen jött a segítség:

3 Likes

Egy kis Dm. Ezek az érdekesebbek, a többi tisztító eszköz meg e.ü. cucc.
*Ziaja tusf. minta ajcsiba
*A kurkuma új nekem. Elvileg segít gyulladást csökkenteni- krónikus bajok…
*A lágy cukorgyanta sem volt még, remélem beválik. Házilag egyszer sikerült keverni és nagyon tetszett a használata. Szinte fájdalommentes volt, nem kellett oldószer utána és nem volt 2 napos bőrpír.
*A Balea éjjeli krémet nagyon csípem a vastagsága ellenére. Bakuchiol és pici retinolféle.
*A színezett Sundance fényvédő ötlete innen a fórumról jött. Még ha nótórius fényvédő-elhagyó vagyok is, azért csak próbálkozom. :crossed_fingers:
20230606_092523

18 Likes

Elyn’s Lab, na ez gyors volt, tegnap rendeltem.
A krémtől tartottam kicsit, ez a szérum-esszencia elnevezés elég flancos. Kipróbáltam a kezemen, jobb, mint vártam, milky tonernek kicsit sűrű, de pillanatok alatt szívódik fel. Tetszik.
Alatta hajturbán, a képen, vékony de jó minőségű anyagból van. Elégedett vagyok.

20230606_103013

17 Likes

tetszik, tetszik, tetszik

1 Likes

Dior Rosy Glow, tudtam, hogy pici lesz, 4g, de élőben látni vicc kategória. Legalább az árnyalat szép. :wink:
20230606_121826

18 Likes

Hol vetted?

Na, le is adtam egy kisebb rendelést, kíváncsi vagyok, megérkezik-e a héten (szerintem igen :slight_smile: ).

1 Likes

Melyik árnyalatot rendelted meg?

jajjj, várj, bénán kommenteltem, én Elyn-s lab rendelést adtam le, vettem lemosókat, peptidet és az új szérumot
A Dior pirosítóval kapcsolatban akartam érdeklődni, hogy hol kapható már az új árnyalat.