A rosy glow van már Douglasban, ma 20% van és a Notino is forgalmazza.
Nagyon gondolkodtam, hogy mást is vásároljak-e az Elyns labnál, de visszafogtam magam.
A rosy glow van már Douglasban, ma 20% van és a Notino is forgalmazza.
Nagyon gondolkodtam, hogy mást is vásároljak-e az Elyns labnál, de visszafogtam magam.
Most érkezett, munkahelyi lesikép, helloskinről rendeltem.
A Beauty of Joseon fényvédő imádatos, lehet, hogy nálam még a Canmake-et is letaszítja a trónjáról.
Nagyon kíváncsi leszek rá, sok jót olvastam róla. Most egy Puritot használok, és azt is imádom, pedig azt mindenféle vélemény nélkül random rendeltem, mert nagyon muszáj volt. Már kezd kifogyni, úgyhogy muszáj volt gondoskodni fényvédő utánpótlásról, de kb végeláthatatlan a sor, amit jó lenne kipróbálni.
Úristen, van a Canmake-nél jobb fényvédő? És olyan kapható itthon? Kipróbálom!
Ennek még annál is könnyedebb az állaga.
Én zsibin vettem, de van Tinamuban és most már dm-ben is, persze az utóbbiban drágább.
Melyik az a Purito?
Nálam a Revox fényvédője volt még frissen kipróbált. Jó-jó, de állagban nekem elmarad a Canmake és a Beauty of Joseon mögött, nagyon hamar elfogy és ha felkenem az előírt mennyiséget, kicsit ég tőle az arcom.
De legalább el tudod használni Olyan frusztráló látni a sminkes fiókban halmozódó egyéletreelég-kiszerelésű pirosítókat/hihglightereket tudván, hogy esély sincs még csak a pan-t meglátni sem benne
Erről van szó:
https://kremmania.hu/kremek/purito-daily-soft-touch-fenyvedo-spf50-pa
A revoxnál picit könnyedebb, de összességében nagyon hasonló, úgyhogy lehet ez sem lenne a kedvenced. A folyékonynál kissé krémesebb állaga ellenére sem tűnt soha soknak, gyorsan beszívódik, jól tudok rá sminkelni. De az én bőröm mostanában több hidratálást igényel, mint bármikor életemben.
Köszi!
El tudom dolgozni a Revoxot is, ennyi türelmem még van, az égő érzés miatt került parkolópályára.
Mitől lett szárazabb a bőröd, tudod az okát?
Nem igazán jöttem rá. Hormonális változások? Felnőttem? 7 éves periódusú bőrmegújulás? Tippelgetek, gőzöm nincs. Már BHA-t sem használok, max heti 1x, de inkább kiesett a hámlasztózás a rutinomból. A mitesszereim azért a biztonság kedvéért köszönik, jól vannak - agyagmaszkozni szoktam néha ellenük, vagy azt a tiltólistás orrtapaszt szeretem még, ami a kis fonalkákat megszünteti.
Retinolféléket használod rendszeresen?
Nem lehet, hogy nagyon kemény a víz, ahol most laksz?
Az is lehet, hogy több tényező is közrejátszik, sőt, ez a valószínű.
Télen rendszeresen, de tavasszal abbahagytam. Azóta nem javult a helyzet, úgyhogy nem tudom, hogy van-e összefüggés.
Erre még nem gondoltam. Egy éve lakunk itt, ősztől kezdett feltűnni a probléma, úgyhogy simán lehet.
Hirlevél kódot megosztanád ? nekem nem sikerül sajnos…Köszönöm
Szerintem nekem sem sikerült, úgyhogy a végén lemondtam róla.
Köszi
Egy kis bőr - és hajápolás:
Skinsmart, Ekozmetikum: kedvencek újravásárlása. Nagyon szeretem ezt a narancs Evy-t, lágyabb mint a Kids. Viszont a Kids tapadóssága/ vastagsága miatt úgy érzem, mintha jobban, hosszabban védene, úgyhogy ha sokat vagyok napon, mindig ezt kenem.
Zsibiről egy MAC púdert vettem bronzosítónak (nagyon rákaptam erre )
Quebeck árai szuperek, ennyiért ki kellett próbálnom. Mivel púder, enyhén fed, pont tökéletes.