Örülök, hogy beváltak az Ebelin ecsetek!
Én a Primus ajakírt köszönhetem neked, nem gondoltam volna, hogy a Carmex társat fog kapni, de így lett.
A LE alapozómintáról majd írj légyszi!
Örülök, hogy neked is bevált a Primus 
Feltétlen fogok! 
Használd őket örömmel!

Köszönöm, meglesz 
Időközben becsúszott ez-az, de nem fotóztam… Na de most! 
A naptej a piactérről van, ismerem, használtam már, imádom.
Az Elizabeth Arden krém Vinted-ről jött, kalandos útja volt, de megérkezett. Régóta kívánságlistás volt, a brutál száraz számra próbáltam ki először és nagyon jól rendbe tette! 

Május 15-én rendeltem egy Armani pirosítót a barátnőmnek, és ma megérkezett.
Ja, és ingyenes szállítással.
Csak mondom. 

Tegnapi Bipa (a spray alján szerepel a lejárati dátum, ezt nagyra értékelem minden terméknél, bontatlanul is lejár a szavatosságuk és itt legalább tudom, hogy még 2 nyáron használhatom, ha idén esetleg nem megyek direkt napozni). A szérum 2. flakon, az elsőben már kevés van. Idáig nem árt és nem használ, de adok neki mégegy esélyt, mert nem kenem naponta ahogy kellene. A Blistex is a közvetlen napozást várja, hétköznap én nem kenek fényvédős ajakápolót. A héten kb. őszi idő van, a nyár még várat magára.

Egy hetet töltöttünk az Óceánon túl, ami hatalmas élmény volt, mindenkinek ajánlom, ha megteheti.
A T.J. Maxx kínálatából és egy speciális sminkboltból vásároltam nagyon jó áron.

A reptéren hazafelé jövet kiszedték a bőröndömet megcsodálni, hogy mi van benne. Néztek nagyokat, hogy mi ez a sok smink, de semmi drogot nem találtak rajta. 
Ez csak egy mini unboxing sminkből ; már régóta kerülgetem, most 2- t beszereztem végre:

dm 20x-os pontok eredménye (a papíralapú agyamtól tekintsünk el):
(A Hester’s sós-pekándiós zabkásák lemaradtak.)

A Balea tusfürdő isteni, olyan finom citromos túrótorta illata van, hogy legszívesebben meghúznám a flakont.
Merre jártatok? 
igazi nyári csillogás…
Jóóó régen volt már…
Egy minit már szereztem a zsibiről és nagyon megkedveltem. Szépen tartja a pírt alapozó/bb krém nélkül is. Nyárra hidratálónak is jó lesz, csak pír alá kell primernek (vagy majd annak sem, ha a nagy melegben piros leszek).
Egyúttal első benyomások róla: vizes érzetű, amikor elkenem a bőrömön- kellemes. Van egy kevés illata, nekem tetszik. Kicsit simábbnak tűnnek a tág pórusaim, de a dewy vagy glow hatást, amit kerestem és elvileg adnia kéne, ezzel nem kapom meg több rétegben sem, mégis teltebbnek tűnik a bőröm. Szóval bejön, jó érzés használni, viselni, a harmatos kinézetet meg egy pici krémes highlighterrel oldom meg.
Erőteljes akcióban szereztem az egyik webáruházból.

Használd sok örömmel és egészséggel! 
Hozzám is végre megérkezett hatalmas kedvezménnyel
hát már most szerelem
Sajnos baromira nem színhelyes, úgyhogy elnézést kérek érte
tudom, hogy többeteknek megvan otthon
Természetesen már belemásztam 

Köszönöm! 
Végre teljes nagysàgban egy drunk elefant termêk: a zselés lemosó . Majd beszámolok, ha érdekel vkit.

Klipp fodrászkellékes (Ez a 2., de a Revolution által koppintott változatot is tervezem megvenni. Egy jó hidtaló pakolással felválva nagyon szép lesz a haj):

Müller (a párna becsúszott, mert car napom volt és pont leárazták).:

A hajtőszínező terméket próbáltad már korábban? Ecsettel kell felvinni? Milyen a fedése?