Ajánlást kérek!

Igazán nincs mit. :slight_smile:

1 Likes

Nem tudom, hova írjak:

Keresem :heart_eyes:

• a Dior Backstage szemfesték palettáját Warm Neutrals színben
  • az Armani Neo Nude Color Melting Balm-ját 20-as árnyalatban

Hm, létezik egyáltalán Európában a 20- as?? Kb. 8 német oldalon kerestem ,nincs sehol:
Sephora, Douglas, armani német oldal, flaconi, parfumdreams, Pieper, bräuninger, kadeewee, lookfantastic

1 Likes

Szabó Doris kezében LÁÁÁÁÁÁTTAM!
Csak azért jegyeztem meg így, mert ugrok rá a hideg barnákra. :slight_smile:

1 Likes

Sehol nincs készleten, én is a 20-as árnyalatra várok. :smirk:

Itt Olaszo-ban nekem sem sikerült a vágyott 20-as színt találnom, viszont ezen a spanyol honlapon :v::v: van, ráadásul 15%-kal leárazva (EUR 33,15) :ok_hand: az áhított 20-as árnyalat is :+1:, + a hírlevérre feliratkozva további -10%, így potom EUR 29,83-ba kerül + ptk 5,90 => EUR 35,74 -ért házhoz kapod.:ok_hand::wink:

8 Likes

Annyira köszönöm neked. :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

1 Likes

Nem tudjátok, hogy melyik márkának van még ilyen palettája?
Ez például egy ilyen “jajjdenagyonszőkéknek” való paletta. Tilbury ugrott be, de hátha tudtok még…

10314221__2_1200x

1 Likes

Nekem most a Bobbi Brown ugrott be, bár juszt sem találok per pillanat elérhető és hasonló színű palettát, de ők szoktak ilyen természetes színeket összeválogatni.

Még esetleg Estee Lauder? Sokszor van szettben vagy táskához csomagolva hasonló, lehet itt a piactéren is találsz bontatlant.
Szerk: én nem találok, de érdemes nézelődni.
Most ez a kettő van, ami szerintem jó lehet neked:
LINK 1
LINK 2

Vagy Timmon-nak ez a palettája (ez is Tarte)

Ha valahol Chanel közelébe jutsz, esetleg nekik is lehet.

Naj Oleari paletták a Makeup.hu-n.

A Milani márkának vannak kompakt palettái megfizethető áron. Külsőre a CT palettáira hasonlítanak, minőségre nem tudom milyenek. Teljes arcot lehet sminkelni velük ugyanúgy.

https://kremmania.hu/kremek/natasha-denona-glam-face-and-eye-palettes
Nekem ez jutott az eszembe.

1 Likes

Tretinoin, köszönöm a kedves fórum tagoknak az ajánlást !!! Az első tubus fogyóban , ti honnan szerzitek be.? Km?

Tilbury, igen van 3 különböző. A rengeteg termék közül ezt állandòan viszem magammal, ha Magyarországra utazunk. Gyönyörű pigmentált és olyan jò, hogy kéznél egyben a szemfesték, pirosító, bronzer, highlighter. :smiling_face_with_three_hearts:

Zsibiről.
Az A313 Pommade KM-ás oldalán valaki régen belinkelte egy francia patika webshopját, akik szállítanak hozzánk (gondolom, akkor hozzád is), lehet, hogy tretinoint is árulnak.
Azért írom ezt, mert onnan rendeltem, az megbízható webshop és EU-s.
Gondolom, a német patikákat már végigfürkészted.

1 Likes

Km-rol. A pommade-es francia oldalon en nem talaltam tretonint. Ha ti igen, kuldjetek linket;-)

1 Likes

RekaRet-től a zsibin veszem mostanában a tretinoint. Mindene IS van, megbízható, pontos eladó. :slight_smile:

1 Likes

Van,

1 Likes

Igen, igaz, lehet kapni amazonon + 1 német oldal, 18 és 25 € darbja. Akkor rebdelk a francia oldalròl 10 €- ért többet és még màst. 60 €- tòl ingyenes a szállítàs.köszönöm az ajánlást nektek.

1 Likes

Ez megvolt, koszi🙂 csak tretonint nem talaltam ezen az oldalon. (Annak a hasznalata sokkal kenyelmesebb, es 3 honap utan tenyleg a hive lettem. De marad Rekaret, mint beszerzesi forras. Ahogy fent is irtak nagyon korrekt elado.)Ez a patika gyorsan szallit, biztonsagos csomagolasban, Mo-ra a posta hozza hazhoz.

Nektek melyek a kedvenc hidratáló hatású, fényesebb finish-ű rúzsaitok? (Ami pigmentált is.)

1 Likes