💖 ùj unboxing kèpekkel

Nagyon kíváncsi leszek, mi lesz a tapasztalatod a Garnier-rel. Fent van a listámon, de most még van a La roche-ból. :slight_smile:

1 Likes

Rossmannban is van már Essie? Látszik, hogy ritkàn járok, erről lemaradtsm.

Én is ritkán járok, inkább a DM-be szoktam. És tényleg nem emlékszem rá én sem. :thinking:

Gazdaságos csomag, ajakbalzsam DM, a többi Aldi.
Gyorsan kipróbáltam, hú a balm hasonlít az Avene ajakbalzsamra, igaz, csak 15 spf de jó, 400 Ft.
Aldi Ombia Sun fényvédő, kb 1000 Ft, 75 ml, fénylik, de 10 perc múlva bőrfény, kézre, nyakra, ár érték tökéletes. INCI szép, illatmentes. Itthoni spf lesz egyenlőre.
Aldi Ombia Med 10% urea krém, 150 ml, 400 Ft körül volt, majd este kiderül mit tud.

20230506_102853

15 Likes

Fotó most nincs, bocsi :stuck_out_tongue: de tegnap elszabadultam :smiley: mindenem elfogyott vagy kifogyás közeli állapotban van arcápolás terén és férj cuccai is leapadtak. Szóval egy dm, rossmann és müller, gyógyszertár, yves rocher kört tettem. Férj szereti az YR habfürdőket, így bent kiderült, hogy szülinapi kedvezményem, kuponom is van és elszaporodtak a pontjaim is. Úgyhogy a tervezett habfürdőn kívül 50%-os áron hazajött velem egy 2in1 micivíz, amit őszre terveztem, a pontjaimért plusz egy habfürdő, és ajcsiba kaptam egy folyékony, mangós, pumpás kézmosószappant :slight_smile:
Dm-ből a G&G Jelly Jokeret hoztam és a patikából egy naturlandos sampont, szintén mindkettőt férjnek. Müllerből a szokásos Nivea-s krémlemosóm és az “arcvíz”/tonik érzékeny bőrre, illetve egy nivea mini q10-es krém. Rossmannban a család teljes női vonalának 40%-on felvásároltam a nivea q10-es arckrémeket és krémmaszkokat, úgyhogy most mindenki boldog :slight_smile:

8 Likes

Képet, képet, képet! :grin:

1 Likes

Ezt most kihagyom :wink: de következő alkalommal mutogatok :wink:

1 Likes

Fodrászkellékes rendelések. A festett hajra való minisampon, hővédő krém és az összecsukható kefe ajándék volt. Raktak a csomagokba csokit is, egyik már nem élte meg a fotózást.
IMG_20230509_114321
IMG_20230509_114234_edit_126438756711956

Tegnapi wholegoods.hu rendelés, most hozta a GLS. Itthon ezek a termékek olcsóbbak, ezért most ide rendeltem.
Beauty of Joseon Matte fényvédő stick (ezt a Shiseido helyett rendeltem, amivel nem voltam elégedett).
Beauty of Joseon Relief Sun fényvédő mini 10ml, mivel nem ismerem és itt kapott mindenféle értékelést, nem mertem elsőre nagyot venni.
Sulwhasoo Gentle arctisztító olaj 50ml.
Shiseido mattító lapok 120db.
IMG_20230509_113918
IMG_20230509_113823_edit_126204369707825
(Pénteken hazajöttem, az arcomon a színben egyébként nem passzoló Erborian CC világos árnyalata volt /elvileg Spf 25-öt tartalmaz, gyakorlatilag útközben az autóban időnként jobb oldalról ért a Nap/ szépen leégett az arcom jobb oldala.)

17 Likes

Milyen fényvédő volt a CC krém alatt?

Semmilyen, mivel SPF25-ös és a 3 óra autózás alatt kb. 1 órán át ért a Nap (nem folyamatosan) délután 3 és este 6 között. Egyáltalán nem véd. A Bare Minerals színezett prímere önmagában is védett mindig ha nem direkt napoztam, az se 50-es.

Lehet, hogy a BM primerből többet vittél fel, a CC-ből meg akaratlanabbul is kevesebbet.
Remélem, hamar rendbe jön az arcod!

1 Likes

Pont, hogy többet, a színe eléggé elütött az alapszínemtől, ment is egyenletesen mindenhova. A BB primer fedése kisebb, de jobb termék. Most kétszínű lettem. Majd lekopik.

1 Likes

Még sosem használtam matt Eye tint-et, kíváncsi voltam rá.

20230510_120338

20 Likes

Aú, de szépek. :star_struck:

Aldis fényvédő Gloria nyomán
20230510_160949

12 Likes

Írj majd róla kérlek, ha már van véleményed, nagyon kíváncsi vagyok! (A fényes verziók a kedvenc szemfestékeim. :blush:)

Kép
Notino rendelés , 20- 30% kedvezmény volt a termékekre hétvégén.
A fehérítőt és a fogkrémet még nem próbáltam de kapnak egy esélyt ( a rendelőbe ahova járok most 75 ezer a fehérítés).
Hezitáltam a Garnier sprayn de nem mertem megvenni mert van pár elég rossz vélemény róla, maradtam a La- Rochenál, úgy vettem észre, hogy már mar a nap hazafelé a szélvédőn keresztül, kelleni fog ha sminkben vagyok és nem tudom indulás előtt újrakenni a fényvédőket.

16 Likes

Már használtad korábban ezt a fényvédő sprayt?
Mert nézegettem én is az LRP-ket a KM-en, de amikor a sokadik lapját megnyitva is denat alkohol volt az összetevők elején, akkor felhagytam vele.
Vagy ebben a konkrét termékükben nincs?
Ez az egyetlen összetevő, amit nem bír a bőröm. Nem is értem, hogy egy dermokozmetikum márka miért nyomja tele alkohollal a termékeit…

2 Likes

Kép
Befotóztam neked az összetevőket.
Próbáltam már a baràtnőmèt, nekem teljesen rendben volt, nem csípte a szemem és simán rá tudtam fújni a sminkemre, ezért mertem megvenni.

2 Likes

Az alkohollal kapcsolatban mindig az a szöveg, hogy csak a formulázás miatt és tartósító helyett, de szerintem csak azért mert olcsó összetevő.
Köszönöm én szépen, mikor szinte égeti a bőröm a dermokozmetikum. :sunglasses:

3 Likes