Illatminta rendelő kolléga jelen
Akut időhiányban szenvedek megspékelve plazaundorral, ha lehet mintákat venni akkor élek a lehetőséggel.
Honnan szeretsz mintát rendelni? Magyar oldalak érdekelnének főleg. Én a Nerolit ismerem ilyen téren.
Én legutóbb innen rendeltem, féltve őrzöm őket.
Itthon a parfum.hu az ahonnan rendelni szoktam, van külön minta szekció.
Külföli márkaoldalakat is érdemes nézegetni, JHG-től mintacsomagot onnan vettem.
Szerintem a Müllerben járulj a színe elé.
Mit rendeltél, ha szabad kérdezni?
Ja, hogy ezt! Azt hittem, azóta jött új csomag.
én is szoktam rendelni, túl gyakran sajnos.
Cherrygarden-ből illetve a 7scents-ből is lehet rendelni mintàkat/minta csomagokat (ha már magyar oldal ès niche)
- krémmánia piactér minták-dekantok
Light Blue 2023-as verzió, látta/ illatolta már valaki? Annyira gyönyörű ez az üveg
Nem, de most ihletet adtál ma lesz a napja a szaglálásnak
Én vagy 10 percet ültem a Fragi előtt sóhajtozva, hogy “jajjj de szééép” .
Igazi eye candy a csomagolása.
Azt írják, hogy a beltartalom majdnem egyezik az első kiadással, csak elvették az élét és ezt a barack hivatott tompítani benne.
Mindenképpen ki fogom próbálni én is, mert nyári hidegzuhanyt még keresek, ezek vannak versenyben:
Light Blue - még nem tudom melyik , eddig a Forever volt az ami tetszett, ebből tavasszal kaptam kis gyári mintát
Davidoff : Cool Water -szettben szuper áron lehet kapni , nyugodtan lehet locsolni
DKNY: Energizing Woman, ebben is kiabál a citrus rendesen, és van még benne egy jeges akkord is amit kifejezetten keresek
Most nézem, hogy megint Olivier Cresp van mögötte!!! Úristen, rossz nem lehet. Ha mégis, akkor megint csalódom
@Shenzi azóta is a szőlő jár az agyamban, de semmi! Maximum barack, szilva vagy körte… semmi szőlő
@Luiselotte ezt az idei Light Blue-t én is nagyon várom - bár tudom, hogy a tartósságuk pocsék - de még nem jött be sajnos. A másik igazi eye candy nyárra az Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Arancia La Spugnatura. Biztos, hogy megveszem, bármit is rejtsen az üveg!
Naggyon szép ez az üveg
Majd írsz róla milyen az illat ha megvetted?
Naná!
Berongyoltam a Douglas-ba, hogy ezt keresem (állványon nem volt). Pislogtak rám nagyokat. Így nem tudtam megszagizni
Luise a hibás
dehogyis most legalább tudom, mit lessek