Parfümök világa

Illatminta rendelő kolléga jelen :slight_smile:
Akut időhiányban szenvedek megspékelve plazaundorral, ha lehet mintákat venni akkor élek a lehetőséggel.

2 Likes

Honnan szeretsz mintát rendelni? Magyar oldalak érdekelnének főleg. :slight_smile: Én a Nerolit ismerem ilyen téren.
Én legutóbb innen rendeltem, féltve őrzöm őket.

1 Likes

@Amadea
Tegnap érkezett csomagom illata ígéretes
20230511_094130

8 Likes

Itthon a parfum.hu az ahonnan rendelni szoktam, van külön minta szekció.
Külföli márkaoldalakat is érdemes nézegetni, JHG-től mintacsomagot onnan vettem.

1 Likes

Szerintem a Müllerben járulj a színe elé.:slight_smile:
Mit rendeltél, ha szabad kérdezni?

1 Likes
1 Likes

Ja, hogy ezt! Azt hittem, azóta jött új csomag.

én is szoktam rendelni, túl gyakran sajnos. :smiley: :sweat_smile:

Cherrygarden-ből illetve a 7scents-ből is lehet rendelni mintàkat/minta csomagokat (ha már magyar oldal ès niche)

1 Likes
  • krémmánia piactér minták-dekantok :sunglasses:
1 Likes

Light Blue 2023-as verzió, látta/ illatolta már valaki? Annyira gyönyörű ez az üveg :slight_smile:

1 Likes

Nem, de most ihletet adtál :smiley: ma lesz a napja a szaglálásnak :smiley:

1 Likes

Én vagy 10 percet ültem a Fragi előtt sóhajtozva, hogy “jajjj de szééép” . :slight_smile:
Igazi eye candy a csomagolása.
Azt írják, hogy a beltartalom majdnem egyezik az első kiadással, csak elvették az élét és ezt a barack hivatott tompítani benne.

Mindenképpen ki fogom próbálni én is, mert nyári hidegzuhanyt még keresek, ezek vannak versenyben:
Light Blue - még nem tudom melyik , eddig a Forever volt az ami tetszett, ebből tavasszal kaptam kis gyári mintát :slight_smile:
Davidoff : Cool Water -szettben szuper áron lehet kapni , nyugodtan lehet locsolni
DKNY: Energizing Woman, ebben is kiabál a citrus rendesen, és van még benne egy jeges akkord is amit kifejezetten keresek

2 Likes

Most nézem, hogy megint Olivier Cresp van mögötte!!! Úristen, rossz nem lehet. Ha mégis, akkor megint csalódom :frowning:

@Shenzi azóta is a szőlő jár az agyamban, de semmi! Maximum barack, szilva vagy körte… semmi szőlő :frowning:

@Luiselotte ezt az idei Light Blue-t én is nagyon várom - bár tudom, hogy a tartósságuk pocsék - de még nem jött be sajnos. A másik igazi eye candy nyárra az Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Arancia La Spugnatura. Biztos, hogy megveszem, bármit is rejtsen az üveg!

fit.102146

3 Likes

Naggyon szép ez az üveg :slight_smile:
Majd írsz róla milyen az illat ha megvetted?

Naná! :slight_smile:

1 Likes

Berongyoltam a Douglas-ba, hogy ezt keresem (állványon nem volt). Pislogtak rám nagyokat. Így nem tudtam megszagizni :frowning:

Luise a hibás :pensive:

dehogyis :slight_smile: most legalább tudom, mit lessek :wink:

1 Likes