Köszi!
Ebben nincs, az szuper!
És a legtöbbnél már második vagy harmadik helyen van, szóval ráadásul elég sok is van bennük.
Nincs jó hírem, ez is “bemelegszik” a szemhéjamon, pedig tök hideg barnának tűnt videókban is.
https://www.instagram.com/p/Cq7619ioB6C/
Na, az én szemhéjamon nem az. Azért merem említeni ezt, mert tudom, hogy te is ezzel küzdesz. Nem véletlen, hogy nekem a Cool Neutral paletta a Diortól az, amit legtöbbször használok most magamon.
De a termék maga szuper, én ecsettel vittem fel reggel, nem egyből a szemhéjamra.
Te mennyire veszed komolyan a 6 hónapos lejáratot?
Nekem is fura a szemhéjam. Rajtam minden megszürkül. Tehát egy szép taupe vagy halványabb lila pár óra múlva simán szürkévé válik. Mondjuk én kifejezetten alapot nem használok alá, inkább púderre vagy alapozóra viszem fel a szemhéjfestéket. De ugyanígy bármilyen szín egy idő után “összefolyik” és hiába árnyaltam vagy satíroztam, egynemű lesz és úgy néz ki, mintha csak egy monóval végigmásztam volna rajta.
Köszi a beszámolót, akkor inkább kihagyom. Volt egy olyan érzésem, hogy ez túl meleg lenne nekem, és igazából az az egy világos melegbarna ami az ND Glam palettámban van, egy életre elég nekem, ki van vele pipálva ez az árnyalat.
Én semennyire nem veszem komolyan, de nagyon nem. Lehet, hogy rosszul teszem, főleg, hogy a szemem köré megy a cucc, de tapasztalatom szerint a high-end cuccok nagyon jól bírják évekig is. Az olcsóbb termékeknél tapasztaltam rendszeresen azt, hogy fél év múlva már nem volt gusztusom hozzá (színe, állaga, szaga sem volt jó). (Ja meg a Tom Ford rúzsomnál. )
Lassan viszont elfogynak a meglévő Eye Tintjeim, és be kell szereznem az utánpótlást, akármennyire is van rajtuk kívül még egy tonna szemfestékem.
Szívszerelmem a 46-os Halo nincs a Douglas-ban, de azt hiszem, azért fogok találni kedvemre valót.
Szerintem ez attól is függ, hogy milyen a formula. A nagyon “könnyed” zsíros bőrre ajánlott fényvédőkben szokott lenni. Viszont a La Roche Posay zöld csíkos anthelios termékei között vannak alkoholmentesek, mint ez a spray is.
Halo… Gyönyörű. Nagy kedvencem az Armanitól, és a Stellar is.
Nekem a Dior palettámban van egy tökéletes barna, ami hidegebb, és amit bronzerként ajánlanak, illetve sok évig kedvencem volt a Mac-től a Quarry árnyalat, amit már sajnos nem gyártanak, hozzá hasonló a Haux.
Azért valami pozitív is legyen a napban. Mai notino
A maszkot szeretem. A parfüm…hát azt úgyis tudjátok
Ebből a Misshából a vörös ginszenges az egyik kedvenc maszkom.
Apróságok a Müllerből. A maszkokat szeretem, a testápolónak megtetszett az illata.
Nagyon mini dm vásárlás:
Nekem szerelem lett az a szemceruza, sajnálom h nem 2 db-ot hoztam el.
A Mexikói úti dm-ben még egy csomó volt.
Nekem kicsit haloványan fog (alsó szemhéjra használom), de elkoptatom.
A rózsaszín párja megvan neked?
Akkor lehet h még elzarándokolok oda.
A rózsaszín nem tetszett egyáltalán.
Dm beszerzés, nem itthon. Mikor láttam a fényvédőt a honlapjukon, felcsillant a szemem. Meglátjuk, hogy felkenve milyen lesz. Meglepve láttam, hogy van belőle 30-as tesó is.
DM, a jobb oldali újravásárlás, nekem jobban bevált, mint a Curaprox, eszméletlen puha.
A másik fogkefe fogkrém nélkül is tisztít.
Mi a jobb oldali markája?
A Mediblancot nem próbáltad még?
Pont ugyanaz mint a Curaprox csak az àra sokkal kedvezőbb.
Már a második szettet vettem belőle.
A legjobbkor írtátok, pont most akartam lecserélni a Curaprox ultra soft fogkefémet valami másra, drágállom.