A DM-ben jártam.
Ezek a DM-es orrspray-k nekem is beváltak. Főleg a hialuronsavast szeretem.
Allergiás vagy?
Artdeco körömágyápoló balzsam és körömágypuhító toll.
Munkába menet riadtan konstatáltam, hogy három napi kertészkedés után a kezeim és főleg a körmeim körüli bőr rettenetes állapotban van. A bőr itt sokszor cafatokban jön le, és gyakran kisebesedik, ami nálam kerülendő, mert nagyon nehezen gyógyulnak a sebeim. Szerencsére munkába menet útba esik a Blaha Müller, úgyhogy ezekre esett a választásom. A toll jó, teszi a dolgát, a tégelyes kis krém pedig szerintem Dior Creme Apricot koppintás: barackszínű és illatú, sűrű, szinte ragad, az összetevői is nagyon hasonlítanak, és pillanatok alatt olyan lett tőle a kezem, mintha soha nem is jártam volna kertben.
A Foxi automatából frissen felkapott rajzeszköz rendelésem pedig muszáj megmutatnom. Másodszor rendelek a Penman-tól, és megint egy klassz, fából készült szivaros dobozban kapom a cuccost.
Most pedig belevetem magam a színes jóságok közé. Olyan ez nekem mint gyereknek a cukorkabolt.
Ezt a körömágypuhító balzsamot nekem is ki kell próbálni!
Álomszép az a doboz!
Csak ajánlani tudom, nagyon hatásos. Nekem irodába is elviselhető, mert az arcbőrömmel ellentétben a körömágybőröm mindent beszív, de ha éjjelre teszed fel, akkor is jó.
Ez volt az első rendelésem doboza :
Gyönyörűek a dobozok, beleszerettem a mintájukba.
Munkába nem merném az asztalra tenni, mert egész nap csak bámulnám, mint akit megwoodooztak és nem dolgoznék
Én azt vettem észre magamon, hogy amikor szedem össze a részleg rendelését irodakerből az engem szó szerint megnyugtat.
Elmerülök a tollak és színes post- itek meg filctollak közt és indokolatlanul sokáig tart amíg összeírom, hogy mit kérünk
Ki se lehet bírni ennyi szépséget.
Éjszakára gondoltam a balzsamot, napközben még a szimpla kézkrémet is hajlamos vagyok elfelejteni.
Úgyszintén, bár a főnököm elég szigorú ezen a téren, neki az írószerből “A Legolcsóbb” a preferált márka.
Munkhelyi irodaszer rendelésen kívül is kábé az egyik hobbim, hogy rajzeszközöket meg irodaszereket nézegetek, válogatok a neten (vagy a boltban, bár neten, az otthon kényelméből megnyugtatóbb). Órákat el tudok tölteni egy új webshop felfedezésével, mert muszáj végigböngészni, és persze mindig találok valamit, ami új, amim még nincs, és főleg, ami KELL. Sokszor aztán ebből nem lesz semmi, de néha csak horogra akadok, mint most is.
Anyum mindig élcelődött, hogy ebből a pénzből mennyi más hasznos dolgot tudnék venni, de kérem, nekem ez hasznos. És okés, van rengeteg írószerem, meg rajzeszközöm, de ha tudná, hogy mennyi minden szép és jó dolgot találtam amit nem vettem meg!
Azt én is, bár egy ideje több aktatologatást csinálok, és ledöbbentem, hogy a papír hogy ki tudja szárítani a kezem. Ez a balzsam minden esetre az irodai asztalfiókomban fog lakni SOS helyzetekre, mert itthon van sok kevésbé hatékony, amit elkenegethetek, de bentre a nagyágyú kell.
Nem allergiás vagyok, hanem kiszárad az orrom belseje és ég, fáj. A torkom is, fájnak az izmaim, a fejem. Szóval szerintem elkaptam valamit.
Ezt a hialuronsavast most vettem először, de nagyon jó választás volt. Eddig a sima tengervizest használtam, a kedvező ára miatt.
Oh, jobbulást! Remélem segít a tüneteiden.
És milyen koszos tud lenni! A sunyi kis sebekről ne is beszéljünk, észrevétlenül összevagdos, és természetesen sikerül a citromlének/AHA hámlasztónak/egyébnek rádöbbentenie az apró sérülésekre.
Köszönöm! Igen, jobb lett a helyzet kicsit.
Igen, gyakran én is akkor veszem észre, hogy sebes az ujjam, amikor valami csípős dolog rákerül. Nem kellemes…
A koszt ne is mondd, a belvárosban van az irodánk a Nagykörúton, és mást se csinálok, csak port törlök, meg a lefűzött mappákban suvickolom a legfelső genothermet. Irtó fekete tud lenni.
Tegnap érkeztek , a zsibin vettem őket a Vanilla Laceből egy picurka hiányzik a Coconut Passion meg úgy kb. 3/4- ig van , szállítással együtt 5300 Ft volt a kettő.
Az utóbbi években meredeken megy fel az áruk 6000 környékén indulnak+ posta és láttam már 11000 - ért is Coconut Passiont, szerintem jó vásárt csináltam.
Tavaly nem vettem nyárra semmit a márkától , találtam teljesen jó helyettesítőt, de ezekkel idén nagyon boldog vagyok
Ma érkeztek: az ecsetkészlettel régóta szemeztem, és a hajsapkát is ki akartam próbálni, mert hosszú göndör hajam van ès mindig szénakazallal ébredek. A duochrome szemhéjpúder csak beugrott a kosaramba, nem is tudom, hogyan történhetett
Délelőtt kihasználtam a 15%-os anyák napi kupont a Rossmannban.
Igazából a fényvédő spray miatt mentem, az Essie-k viszont olyan olcsók (a zöld lakk 1499 Ft, a körömerősítő 999 Ft volt, és még ebből az árból is lejött a 15%) voltak, hogy azokat muszáj volt. A Labello alapvetően nem az én márkám, de mivel ajánlottátok, gondoltam kipróbálom.
Megkérdezhetem, hogy a Garnier spray mennyi volt? Én is szeretnék venni, vagy ezt vagy a La Rochet, a Vichyt sehol sem lelem.
4 299 Ft. Kupon nélkül kb. itt a legdrágább. A Notinon most 100 forinttal olcsóbb a kuponos ártól is, de így nem kellett onnan rendelni. A Labello viszont ott drágább…
Köszönöm, hogy megírtad.