💖 ùj unboxing kèpekkel

Engem a ruhák is érdekelnek :slightly_smiling_face:

20221126_111938
Az egyetlen Black Friday-es szerzemény, ABH Soft Glam Mini

26 Likes

Nagyon jó vétel!:wink:

1 Likes

Egyelőre még csak kíváncsiságból itthonra próbáltam, de nagyon meg vagyok elégedve, eszméletlen szép és dolgozni is álom vele :blush:

2 Likes

Épp most hozta őket a futár. :smiley:
Volt még egy White Frost és Gleam Pro Palette Refill, de azokat már eltettem a palettámba.
Volt egy olyan érzésem, hogy a Fanfare árnyalatú rúzst kb. annyira szeretni fogom mint a Nippon-t, és igazam is lett. (Azaz nagyon de nagyon.) Gyönyörű meleg, korallba hajló rózsaszín, ami szerintem mindenkinek jól áll. Olyan igazi irodai szín, bár én az irodában sem korlátozom magam ilyen szolid színekre, úgyhogy nekem nem az. :laughing:

Van még egy Dazzleshadow Liquid Diamond Crumble árnyalatban és egy Eye Shadow In Living Pink színben (amikor rendeltem, nem volt belőle utántöltő). Ez utóbbit pirosítóként is kipróbálom majd.
Ja és egy NC20-as Studio Fix Fluid minta ajcsiba.

Ma még leadtam egy rendelést (a Cyber Monday-t nem tudtam kihagyni), bízom benne, hogy talán a héten az is befut.

20221128_150328

22 Likes

Bevallok pár kisebb bűnt októberből és novemberből :blush:
Piactérről van egy ilyen kis készlet. Elkapott a nosztalgia, a régi llatot nagggyon szerettem, pedig nem jellemzők rám az édes illatok. Sajnos csak hasonlít a pár évetizede gyártott eredetire, de a leszáradás közelít. A kép a netről van, az enyémek szanaszét :grin:
lolita-lempicka-eau-de-parfum-75ml-mini-50ml-body-lotion-set
gade glow
glowifier és Bourjois primer

A 2. és 3. kép: Notino beszerzés. A CT dupe-ját kerestem a Ga-De személyében. Hááát…de azért jó :sweat_smile:
A Bourjois primerből a második fogy, a Catrice primer pedig megy majd bb krémemhez és arccsontra külön hájlájternek. (Mi a magyar megfelelője ennek a szónak? Kiemelő? Úgy utálom leírni, hogy “highlighter” :stuck_out_tongue:)

17 Likes

A Notino és hasonlók szeretik fényesítőnek fordítani. :grin: Akkor már inkább maradjon kiemelő. :slight_smile:

1 Likes

Akkor ez a megújult Lolita Lempicka illat?
Sajnálom, hogy ez a tapasztalatod. Nekem is nagy kedvencem, mondjuk még van belőle egy bontatlan, hűvös és sötét helyen rejtegetett 100 ml-es példány, és használatban is egy.
Emlékszem, a vezetés oktatóm teljesen rá volt gyógyulva az illatra, el kellett vinnem megmutatni az üveget, hogy tudjon venni a barátnőjének. :laughing:

5 Likes

A végeredmény nagyjából ugyanaz, de mintha a lélek kiszállt volna az illatból. Utánzatnak tűnik. A férjem odavoltaz eredetiért, most annyit mondott, hogy “hm… valami édes”. Lelombozó :disappointed:

1 Likes

Arcfény, fénypúder. :slight_smile: (Esetleg tündérfény :grinning_face_with_smiling_eyes:)

6 Likes

@blessed @NoraH köszi! Mindegyik verzió tetszik.
Tényleg, a “tündérfény” :smiley: :fairy: :milky_way:

Szomorú :pensive:

Én a fénypúderre szavazok, de titkon örülnék, ha a tündérfény honosodna meg. :blush:

5 Likes

Miért kell “megújítani” ami jól bevált… :imp:

Sajnos az IFRA (ha jól tudom) szabályozza egy ideje, hogy mi kerülhet és mi nem egy illatkompozícióba. Ha nem független, magáncég készíti, akkor beleszólnak. Emiatt sok természetes összetevőt szintetikussal helyettesítenek már :unamused:
Én se vagyok oda ezért a változásért, bár talán annyi jó van benne, hogy emiatt nem vadászhatnak le, nem ölhetnek meg állatokat, hogy a illatkészítéshez felhasználják bizonyos részeiket.
Ha valamit nem jól írtam javítsatok ki.

6 Likes

Magyarázom a bizonyítványom: a parfüm azért, mert itt a tél, elég a virágillatokból, a spirál azért, mert elutazunk, és ez a spirál jól viseli a szaunát, wellnesst, nyáron teszteltem. Pluszban az extra érzékeny szemem is bírja, és könnyű lemosni.
20221128_182349

22 Likes

Nem bírok ellenállni a karácsonyi/téli kiadású cukiságoknak :relieved:
A fényesítő nagyon tetszik, sminklemosóból pedig próbálok leállni az eldobható vattakorongról és ilyen moshatót használni.
IMG_20221116_081045145~2

16 Likes

Rossmann.
Gyönyörűek ezek a lakkok és meglepően tartósak is.

20221203_121120

16 Likes

20221203_150554
Müllerben jártam.
Nagyon kíváncsi lettem erre a változatra, ami az eredeti Water Fresh-nél tartalmasabb.
Következő áldozat a Rose Inc. terméke lesz, valahogy ez a műfaj nagyon tetszik nekem, nem szeretem már - koromból adódóan - a nagy fedést nyújtó alapozókat. Most egy Bareminerals Complexion Rescue, és egy Omorovicza Complexion Perfector van rajta kívül itthon nekem.

23 Likes

DM, Rossmann és Szépséglabor.hu rendelés
IMG_20221201_164703

17 Likes