Off topic: Csak a pozitív!

Igen! :smiling_face_with_three_hearts: :palm_tree:

2 Likes

Képzeljétek, belevágok egy sminkes képzésbe. A nyáron volt néhány megkeresésem, és úgy éreztem, nem halasztgathatom tovább. Egyelőre nem tudom, hogy szeretnék-e vele komolyan foglalkozni, vagy megmarad hobbinak, de nagyon várom a képzést. Úgy éreztem, youtube videókból már nem tudok többet tanulni, de szeretnék még fejlődni. Majd mesélek, ha érdekel titeket, hogy milyen, hogy érzem magam, mit nyújt.

35 Likes

Gratulalok a dontesedhez, szerintem jol dontottel, akkor is ha csak magadat sminkeled :blush: Meselj majd feltetlen, es ha van kedved megosztani miket alkotsz azokat is kivancsian varjuk :heart_eyes:

2 Likes

Úúú, mindenképp mesélj! Régen én is sokat gondolkoztam rajta. :blush:

1 Likes

Fáradt kutya jó kutya. Ez így van.

IMG_20220910_094604

IMG_20220910_111447

20 Likes

Végre teljesen átköltöztünk az új lakásunkba!

Ennek örömére a kislányom az utolsó költözős dobozok valamelyikében megtalálta egy highlighterem. Kérdezte mi ez? Nem volt jobb ötletem, azt mondtam tündérfény.
Jelentem a tündérfény csodálatos, de a padlóról nagyon nehéz feltakarítani. :sweat_smile:

23 Likes

Viszont még mindig sokkal szebben mutat, mintha a Sudocreme lenne mindenhová is kenve. :grinning::wink:

8 Likes

Tündérfény, ez nagyon tetszik!
Bezzeg az arcról sokkal könnyebben lejön…

2 Likes

Tegnap kivételesen aranyos esetem volt futás közben.
Kislány: Apa, a néni miért fut?
Apa: Hogy egészséges legyen.
(Apa jó fej.)
Én: És hogy beleférjen az S-es méretű ruhákba.
Azt már nem tettem hozzá, hogy azért is, mert képes vagyok este fél 10-kor sorozatnézés közben muffint zabálni.
(Kettőt.)
(Szerencsére csak ennyi volt.)

27 Likes

Tegnap végre lefoglaltuk a jövő évi esküvőnk helyszínét, a Deák Udvarházba. <3

19 Likes

Pam-pam! Harom ev utan sikerult elmenni egy nyaralasra es ezert nagyon halas vagyok.
(Eredetileg Sziciliaba keszultunk, ez fustbe ment. De nem baj, mert utolso pillanatban az egesz atalakult egy Kanari-szigetek-i utazassa. Es milyen jo, hogy igy alakult, mert itt aztan minden van: hegyek, vizek, sivatag, forrorsag, husito szel, sportlehetosegek vagy sima pihenes valamelyik parton.)
Itthagyok nehany kepet:
1
3
4
2
5
7
6

32 Likes

Ó hát ez igazán gyönyörű hely, örülök, hogy eljutotattok :heart:

(A popós bácsi meg… :sweat_smile:)

4 Likes

Eddigi eletem alatt osszesen nem lattam annyi pucer embert, mint itt egy-egy (nem nudi) parton. :joy:

8 Likes

Legalább a táj szépsége ellensúlyozza :rofl:

3 Likes

Remélem a bácsi kente a naptejet :rofl: különben fájdalmas lesz az este.

3 Likes

Ó, szerintem ő még a Bronzolajas generáció… :smiley:

2 Likes

Wooow! Szép képek, és nagyon jól megkomponált fotók! Gratula a fotósnak! :+1::ok_hand:

1 Likes

De kedves vagy! Koszonom!
Szeretek fenykepezni. :grinning:

1 Likes

A fehér granulátum a parton a korallokból van vagy más eredetű?

Algakovulet, ha minden igaz.

1 Likes