Akkor tényleg gyorsan elfogyott a készlet Úgy voltam én is vele, hogy addig ellesznek a szekrényben, amíg elfogynak a jelenlegi hidratálóim. Remélem szerelem lesz
Én is rendeltem, ma jön, alig várom a csomagot.
Szerintem a bal oldalit az ekcémás területen is kipróbálom a karomra.
Várható volt, főleg, hogy nagyon baráti áron vannak.
Rendelés Laylie-tól, ill. Rossmann. (vmi van a telefonommal, nem tudom miért ilyen rossz minőségű a kép, elnézést)
Ezt a True Match-t én is tervezem beszerezni. Sokáig hidegen hagyott, aztán múltkor kikentem a tesztert és valami isteni a formula. Egyedül az alkoholtól tartok, de nem nagyon tudom lebeszélni magam.
Ha jól van formulázva (és aligha fogod évekig újravenni), akkor nem kellene gondot okoznia.
Sokáig én is így voltam a True Match-al, viszont tegnap megvettem és eddig pozitív a véleményem. Kicsit felkenéskor érzem az alkohol illatát, de hamar elillan. Szép bőrképet ad, nekem pirosodásra hajlamos a bőröm, de még azt is szépen elfedte, annak ellenére, hogy épp hogy van fedése. Nekem az a bajom, hogy milyen fényvédő legyen alatta, mert a LRP anthelios 50 faktorossal nem igazán működik együtt, plusz az avéne 50 faktoros fluiddal sem, szóval gondolkozok mit rendeljek. Évinél a videóban azt láttam, hogy Evy habot használ alá, talán azzal szépen együtt működne nekem is.
Gyógyszertár:
TK (ezt a Fenty szettet szerettem volna a Sephorából, szerencsére máshol is kapható, a hajmaszk már többször hazajött, nekem bevált):
Bath & Body Works (idáig egy testpermetet próbáltam, 5 percig érzem az illatát, ez idáig nagyon gyenge teljesítmény):
Müller:
Hű a BBW- t vetted üzletben vagy rendelted? A gyertyáit nagyon szeretem. A szoba illatozik tőlük és nem irritál.
Notino black friday rendelés a Ga-De paletta, van már egy ettől a márkától és azt szeretem. A spirál ajándék volt a palettához.
Marionnaud -30%: a szájbalzsam (Guerlain BeeGlow) már nagyon érett, most jött el az idő, hogy megvegyem, a korrektor (Dior Forever Skin Correct) eddig nagyon jól teljesít, az eddigi legjobb azt hiszem, a szempilla spirált majd holnap próbálom, de a sima verzióját ismerem, remélem, ez a vízálló változat is beválik. (Clarins Wonder Perfect 4D)
A Guerlain-ből melyik árnyalatot választottad?
409 Fuchsia Glow.
Nálam a fukszia és a korall színek játszanak, más nem igazán áll jól. (Ami nem jelenti azt, hogy más színeket nem is veszek, csak tudom, hogy nem azokkal vagyok a topon. )
Majd még a 319 Peach érdekel, de először fogyjon el valami más, mondjuk a korall színű Dior Lip Glow. Aztán van csak megengedve újabb beszerzés.
Az illata egyébként érdekes. Nem erre számítottam, de valóban van benne egy mézes, méhviaszos jelleg. Kellemes, de nem biztos, hogy a kedvencem, maga a balzsam viszont isteni.
A Dior Lip Glow-ról mi a véleményed?
Röviden: a kedvenc nappali színezett ajakbalzamom.
Kicsit hosszabban itt írtam róla:
https://kremmania.hu/kremek/dior-addict-lip-glow-ajakbalzsam
Tegnap rendeltem, ma meg is érkezett. Szaloncukrot is kaptam, ráadásul a(z egyik) kedvencem, marcipános
Az osztrák oldalukról rendeltem, a csomag Lengyelországból érkezett. Írtam a csevegős fórumra, hogy rendelek másnak is, de nem jelentkezett senki. A honlappal volt valami, több nap után tudtam leadni a rendelést, mert egy ponton nem engedett tovább a rendszer, de megoldódott. Nem kapható minden termékük, de akadnak akciók. Sok testpermet egy nagyobb márka parfümjének utánzata. Pont egy ilyen permetet próbáltam, de egyáltalán nem tartós (ahogy a parfüm se, pont ezért nem veszem meg többet). Majd sorban próbálgatom őket. Volt több éve egy kézfertőtlenítő gélem ettől a márkától, kedveltem, de az árát nem érte meg.
Nekem nagyjából ennyi volt most a black friday kenekedős vonalon (a Mango outletről és könyvet rendeltem még):
Hol vásároltál? Mostanában próbáltam ki, amit vettem LS-t és meglepően jó.
Innen, és most nagyon jó árban vannak: