💖 ùj unboxing kèpekkel

Akkor tényleg gyorsan elfogyott a készlet :confused: Úgy voltam én is vele, hogy addig ellesznek a szekrényben, amíg elfogynak a jelenlegi hidratálóim. Remélem szerelem lesz :slight_smile:

2 Likes

Én is rendeltem, ma jön, alig várom a csomagot.
Szerintem a bal oldalit az ekcémás területen is kipróbálom a karomra.

3 Likes

Várható volt, főleg, hogy nagyon baráti áron vannak.:grinning:

1 Likes

Rendelés Laylie-tól, ill. Rossmann. (vmi van a telefonommal, nem tudom miért ilyen rossz minőségű a kép, elnézést)
20221117_204802

19 Likes

Ezt a True Match-t én is tervezem beszerezni. Sokáig hidegen hagyott, aztán múltkor kikentem a tesztert és valami isteni a formula. Egyedül az alkoholtól tartok, de nem nagyon tudom lebeszélni magam.

2 Likes

Ha jól van formulázva (és aligha fogod évekig újravenni), akkor nem kellene gondot okoznia.

1 Likes

Sokáig én is így voltam a True Match-al, viszont tegnap megvettem és eddig pozitív a véleményem. :slight_smile: Kicsit felkenéskor érzem az alkohol illatát, de hamar elillan. Szép bőrképet ad, nekem pirosodásra hajlamos a bőröm, de még azt is szépen elfedte, annak ellenére, hogy épp hogy van fedése. Nekem az a bajom, hogy milyen fényvédő legyen alatta, mert a LRP anthelios 50 faktorossal nem igazán működik együtt, plusz az avéne 50 faktoros fluiddal sem, szóval gondolkozok mit rendeljek. Évinél a videóban azt láttam, hogy Evy habot használ alá, talán azzal szépen együtt működne nekem is.

1 Likes

Gyógyszertár:
IMG_20221119_185802
TK (ezt a Fenty szettet szerettem volna a Sephorából, szerencsére máshol is kapható, a hajmaszk már többször hazajött, nekem bevált):
IMG_20221010_170844
IMG_20221121_140732

Bath & Body Works (idáig egy testpermetet próbáltam, 5 percig érzem az illatát, ez idáig nagyon gyenge teljesítmény):
IMG_20221114_210507
Müller:
IMG_20221121_141007

20 Likes

Hű a BBW- t vetted üzletben vagy rendelted? A gyertyáit nagyon szeretem. A szoba illatozik tőlük és nem irritál. :smiling_face_with_three_hearts:

Notino black friday rendelés a Ga-De paletta, van már egy ettől a márkától és azt szeretem. A spirál ajándék volt a palettához.
20221122_164824

24 Likes

Marionnaud -30%: a szájbalzsam (Guerlain BeeGlow) már nagyon érett, most jött el az idő, hogy megvegyem, a korrektor (Dior Forever Skin Correct) eddig nagyon jól teljesít, az eddigi legjobb azt hiszem, a szempilla spirált majd holnap próbálom, de a sima verzióját ismerem, remélem, ez a vízálló változat is beválik. (Clarins Wonder Perfect 4D)

20221122_203433

21 Likes

A Guerlain-ből melyik árnyalatot választottad?

1 Likes

409 Fuchsia Glow.
Nálam a fukszia és a korall színek játszanak, más nem igazán áll jól. (Ami nem jelenti azt, hogy más színeket nem is veszek, csak tudom, hogy nem azokkal vagyok a topon. :grin:)
Majd még a 319 Peach érdekel, de először fogyjon el valami más, mondjuk a korall színű Dior Lip Glow. Aztán van csak megengedve újabb beszerzés. :slight_smile:

Az illata egyébként érdekes. Nem erre számítottam, de valóban van benne egy mézes, méhviaszos jelleg. Kellemes, de nem biztos, hogy a kedvencem, maga a balzsam viszont isteni. :blush:

1 Likes

A Dior Lip Glow-ról mi a véleményed? :slightly_smiling_face:

1 Likes

Röviden: a kedvenc nappali színezett ajakbalzamom. :slight_smile:
Kicsit hosszabban itt írtam róla:
https://kremmania.hu/kremek/dior-addict-lip-glow-ajakbalzsam

2 Likes

Tegnap rendeltem, ma meg is érkezett. Szaloncukrot is kaptam, ráadásul a(z egyik) kedvencem, marcipános :yum:

20221123_115339

21 Likes

Az osztrák oldalukról rendeltem, a csomag Lengyelországból érkezett. Írtam a csevegős fórumra, hogy rendelek másnak is, de nem jelentkezett senki. A honlappal volt valami, több nap után tudtam leadni a rendelést, mert egy ponton nem engedett tovább a rendszer, de megoldódott. Nem kapható minden termékük, de akadnak akciók. Sok testpermet egy nagyobb márka parfümjének utánzata. Pont egy ilyen permetet próbáltam, de egyáltalán nem tartós (ahogy a parfüm se, pont ezért nem veszem meg többet). Majd sorban próbálgatom őket. Volt több éve egy kézfertőtlenítő gélem ettől a márkától, kedveltem, de az árát nem érte meg.

1 Likes

Nekem nagyjából ennyi volt most a black friday kenekedős vonalon (a Mango outletről és könyvet rendeltem még):

IMG_20221124_122805

17 Likes

Hol vásároltál? Mostanában próbáltam ki, amit vettem LS-t és meglepően jó.

Innen, és most nagyon jó árban vannak:

1 Likes