💖 ùj unboxing kèpekkel

A Rose Inc-et ajánlom nekem nagyon bevált az alapozója és a bronzere is. Van ecsetem is tőlük és azzal lehet igazán szépen felvinni a krémbronzert.

2 Likes

Kép
Meg is kaptam a Notino rendelést.
Mediblanc fogkefe, hozzá ajándék fogkrém, Opalescence fogkrém és Lee Stafford hajkrém.
A hajkrémet még nem próbáltam, most fogy el az Orofluido krémem, a gyártó megszűnik így nem erőlködök a beszerzéssel, inkább váltok.

19 Likes

Én is nagyon várom már az enyémet, kapacitás hiány miatt két napja a raktárban van… Pedig még a karácsonyi dömping előtt rendeltem. :roll_eyes:

Ez nem is értem, én vasárnap adtam le és ma már ideért :frowning: remélem hamar megkapod Te is.

1 Likes

Notino, MAC.
Bevallom, még érkezik egy két dolog.
Nagyon vártam, hogy kipróbálhassam ezeket.

20221207_155619

26 Likes

Szép zsákmány! :gift:

1 Likes

Notino, Catrice Pearl Glaze.
Hetek óta nézegetem, hogy nem, nem kell. A hétvégi ingyenes szállításban elestem a harcban, megrendeltem. Annyira szép, hogy nem győzöm forgatni, ilyen gyöngyös mizét a Chanel-nek kéne kiadni, nem a Catrice-nak. A rúzs is csillog, a kupakja mint a MAC jópár évvel ezelőtti Mariah Carey karácsonyi kiadásáé :heart_eyes: (A highlighter ajándék volt a vásárlás mellé.) Miért nem lehet ezeket itthon sima drogériában (DM vagy Rossmann) megvenni?
IMG_4382

25 Likes

Mivel a svájci utunk betegség miatt elmaradt, ezért úgy döntöttem, meglepem magam karácsonyra egy parfümmel. Múltkor a Müllerben kipróbáltam, tetszett magamon, végül a Notinóról szereztem be akciósan.
Sajnos még azóta is betegen vagyok itthon, így nem volt hova felfújnom, de alig várom, hogy felavassam.
IMG_20221206_112800
IMG_20221206_111723

23 Likes

Hogy lehet valami ilyen szép??? :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

1 Likes

Vegyes, a parfüm notinóról, The ordinary hámlasztó lötyi a deciem oldaláról a slowvember akcióból, a lakkot pedig megláttam a Müllerben, és élőben nagyon szép csillámos lila. A képek pocsékok, elnézést.
20221207_200433
20221207_195926
20221205_173546

18 Likes

Nagyon szép minden! :heart_eyes: Ezzel a MAC púderrel nagyon régóta szemezek, de a kombinált bőrömre nem mertem még megvenni. Kíváncsi vagyok, neked mi lesz a véleményed róla. :blush:

1 Likes

Mennyi szépség!:heart: A szemhéjbázis a legeslegjobb, imádom!

1 Likes

@creammaniac nagyon kíváncsi voltam rá, mert amolyan ikonikus darab, amiről szinte csak csupa pozitívat hallottam/ olvastam. Egyébként már eleve a tartója is nagyon minőségi, pusztán kézbe véve is egy élmény :star_struck:

@Blanky majdnem a primer potion lett, de összességében ezt jobban dicsérték, úgyhogy remélem beválik nekem is :blush:

Úgy érzem megéri gyűjtögetnem, félretennem, hogy aztán ennyi szépség érkezzen, de azért piszok nehéz is kibírni közben.

5 Likes

Remélem te is szeretni fogod. :slightly_smiling_face: Nagyon pici kell belőle, az első pár használatkor nekem nem működött jól, mert túl sokat tettem belőle :slightly_smiling_face:

1 Likes

Úristen, de szépek!
Ilyen gyöngyös szemhéjpúder kompaktja a Revolutionnek is volt.

1 Likes

A Müllerben volt,de elkapkodták. Én a rúzsból a rózsaszínűre pályáztam ,de abból már nem volt .

1 Likes

Ha lett volna a rúzs a világosabb színben, azt hiszem én is azt rendeltem volna:) Így utólag már nem bánom, a sötétebb is gyönyörű, egyáltalán nem vad, egy rétegben alig látszik, de jól építhető és az ajkakon is komfortos viselet. A szemhéjfesték viszont iszonyatosan potyog, tegnap rögtön ki is próbáltam, négy óra elteltével az egész arcom csillámokban úszott, a smink lemosásnál komoly feladat volt, hogy megszabaduljak az utolsó glittertől is. Ezzel együtt nagyon tetszik, igazi ünnepi paletta, kívül-belül csodaszépnek találom. Szebb élőben, mint a képeken:)

2 Likes

Potyog? Juj azt nem szeretem amikor diszkógömb lesz az arcom . Akkor felkészülök rá.

Én is vàsàroltam picit :heart_eyes:. Lookfatastic redelés A by terryre màr több mint 1 éve fàj a fogam de 50 eurót nem voltam hajlandó adni èrte. BF- napjàn 50 %- os àron adtàk és a Revolution krémes pirosítójàt is megrendelte, mert nem nagyon lehet kapni . Azt olvastam hogy a tilbury pinkgasm dupeja, sőt még jobb is. Az àra pedig tökéletes, 6 v. 7 eurò volt.
A marc jacobs triò egy limitált kiadàs amit nem lehet màr apni de fb csopiban végre megleltem. :smiling_face_with_three_hearts:
20221207_173729
20221207_173753
20221208_184337

27 Likes

Hű, de szép nyalánkságok :yum: :yum: :heart_eyes:

1 Likes