A Rose Inc-et ajánlom nekem nagyon bevált az alapozója és a bronzere is. Van ecsetem is tőlük és azzal lehet igazán szépen felvinni a krémbronzert.
Meg is kaptam a Notino rendelést.
Mediblanc fogkefe, hozzá ajándék fogkrém, Opalescence fogkrém és Lee Stafford hajkrém.
A hajkrémet még nem próbáltam, most fogy el az Orofluido krémem, a gyártó megszűnik így nem erőlködök a beszerzéssel, inkább váltok.
Én is nagyon várom már az enyémet, kapacitás hiány miatt két napja a raktárban van… Pedig még a karácsonyi dömping előtt rendeltem.
Ez nem is értem, én vasárnap adtam le és ma már ideért remélem hamar megkapod Te is.
Notino, MAC.
Bevallom, még érkezik egy két dolog.
Nagyon vártam, hogy kipróbálhassam ezeket.
Szép zsákmány!
Notino, Catrice Pearl Glaze.
Hetek óta nézegetem, hogy nem, nem kell. A hétvégi ingyenes szállításban elestem a harcban, megrendeltem. Annyira szép, hogy nem győzöm forgatni, ilyen gyöngyös mizét a Chanel-nek kéne kiadni, nem a Catrice-nak. A rúzs is csillog, a kupakja mint a MAC jópár évvel ezelőtti Mariah Carey karácsonyi kiadásáé (A highlighter ajándék volt a vásárlás mellé.) Miért nem lehet ezeket itthon sima drogériában (DM vagy Rossmann) megvenni?
Mivel a svájci utunk betegség miatt elmaradt, ezért úgy döntöttem, meglepem magam karácsonyra egy parfümmel. Múltkor a Müllerben kipróbáltam, tetszett magamon, végül a Notinóról szereztem be akciósan.
Sajnos még azóta is betegen vagyok itthon, így nem volt hova felfújnom, de alig várom, hogy felavassam.
Hogy lehet valami ilyen szép???
Vegyes, a parfüm notinóról, The ordinary hámlasztó lötyi a deciem oldaláról a slowvember akcióból, a lakkot pedig megláttam a Müllerben, és élőben nagyon szép csillámos lila. A képek pocsékok, elnézést.
Nagyon szép minden! Ezzel a MAC púderrel nagyon régóta szemezek, de a kombinált bőrömre nem mertem még megvenni. Kíváncsi vagyok, neked mi lesz a véleményed róla.
Mennyi szépség! A szemhéjbázis a legeslegjobb, imádom!
@creammaniac nagyon kíváncsi voltam rá, mert amolyan ikonikus darab, amiről szinte csak csupa pozitívat hallottam/ olvastam. Egyébként már eleve a tartója is nagyon minőségi, pusztán kézbe véve is egy élmény
@Blanky majdnem a primer potion lett, de összességében ezt jobban dicsérték, úgyhogy remélem beválik nekem is
Úgy érzem megéri gyűjtögetnem, félretennem, hogy aztán ennyi szépség érkezzen, de azért piszok nehéz is kibírni közben.
Remélem te is szeretni fogod. Nagyon pici kell belőle, az első pár használatkor nekem nem működött jól, mert túl sokat tettem belőle
Úristen, de szépek!
Ilyen gyöngyös szemhéjpúder kompaktja a Revolutionnek is volt.
A Müllerben volt,de elkapkodták. Én a rúzsból a rózsaszínűre pályáztam ,de abból már nem volt .
Ha lett volna a rúzs a világosabb színben, azt hiszem én is azt rendeltem volna:) Így utólag már nem bánom, a sötétebb is gyönyörű, egyáltalán nem vad, egy rétegben alig látszik, de jól építhető és az ajkakon is komfortos viselet. A szemhéjfesték viszont iszonyatosan potyog, tegnap rögtön ki is próbáltam, négy óra elteltével az egész arcom csillámokban úszott, a smink lemosásnál komoly feladat volt, hogy megszabaduljak az utolsó glittertől is. Ezzel együtt nagyon tetszik, igazi ünnepi paletta, kívül-belül csodaszépnek találom. Szebb élőben, mint a képeken:)
Potyog? Juj azt nem szeretem amikor diszkógömb lesz az arcom . Akkor felkészülök rá.
Én is vàsàroltam picit . Lookfatastic redelés A by terryre màr több mint 1 éve fàj a fogam de 50 eurót nem voltam hajlandó adni èrte. BF- napjàn 50 %- os àron adtàk és a Revolution krémes pirosítójàt is megrendelte, mert nem nagyon lehet kapni . Azt olvastam hogy a tilbury pinkgasm dupeja, sőt még jobb is. Az àra pedig tökéletes, 6 v. 7 eurò volt.
A marc jacobs triò egy limitált kiadàs amit nem lehet màr apni de fb csopiban végre megleltem.
Hű, de szép nyalánkságok