Szuper beszerzések nagyon! A csillámló körmöd mellett nem tudok szó nélkül elmenni!
Kíváncsi leszek a véleményedre, hogy tetszik majd a Sheer.
Sajnos a héten konstatáltam - főleg az alapozó nélküli nyári hónapok után-, hogy nagyon maszk hatasúnak érzem a sima DW-t… Pedig a kedvenc alapozóm volt, de most valahogy nem akar működni…
Mini love, a kedvenc kis palettám! Majd írd meg hogy tetszik! Na meg a pixi tonikra is kíváncsi vagyok! Szuper beszerzések, a főnökök meg nem képesek megérteni mire van igazán szüksége az alkalmazottaknak.
Jujj! Írjál róla véleményt! Nagyon kíváncsi vagyok én is!
Mac rendelés nekem is volt, hála az ingyen szállításnak
Adtam egy esélyt a 217S ecsetnek annyi jót olvastam róla és engem is levett a lábamról.
A rúzs és a fix plus minta ajándék volt.
Ez az egyik kedvenc ecsetem.
Hú, nekem túl sok már a Double Wear, hiába kenem vékonyan, nagyon szárít. Sokat változott a bőröm az elmúlt években, nekem már túlzás volt néha a DW. Túlszárította, hiába hidratáltam alá.
Ez a Sheer nem sheer, mert nincs bőrfénye, simán matt úgy, hogy nem szárít. Nagyon folyós alapozóról van szó, és elképesztő könnyű a bőrön. Áttetszőbb, mint a sima, hisz ez nem maszkos. De szép bőrképet csinál szerintem.
Ma kentem fel először, kb. éjfélig bírnia kell, meglátjuk. Hourglass púdert kentem rá, majd délután még mattítom az esti programom előtt. Meglátom, meddig bírja.
Amit a DW-nél utáltam, az az üveg. Biztosan én vagyok rendetlen, de képtelen voltam használni az üveget anélkül, hogy összemaszatolnám. Amikor vettem kupakot, akkor meg a kupak volt tiszta alapozó. Béna vagyok én az ilyenekhez. Ez viszont tubusos, ami sokkal jobb.
Lányok, ma vettem ezt a dm-ben, de sietségemben mellényúltam, és rà se néztem a dobozra, csak már itthon Nem ezt akartam hanem az argireline-est, ezt eladnám ha szeretné valaki. 3500 Ft postával/foxposttal együtt
Szerintem a blokkal visszaveszik/kicserélik. Itt is él a 14 nap visszavételre.
Igen, velem is volt már olyan hogy figyelmetlenségből testápoló helyett tusfürdő került a kosaramba, blokkal visszaadták az árát, nem volt semmi gond.
Tényleg? Köszönöm az infót, erre nem is gondoltam, valahogy csak a ruha-cipő csere lehetőség van a fejemben
Köszönöm, akkor visszaviszem
Én véletlenül szemfestékpalettát vittem a bronzer helyett (ugyanolyan csomagolásban) és blokkal kicserélték a dm-ben
Pigmentfoltokra ne ezt akarjam kenni, ugye?
Arra inkább AHA, C-vitamin szérum. Ezt haladó retinol után lehet kipróbálni, nagyon erős, félek is egy kicsit. Nem most próbálom ki, novemberben szabin leszek egy hetet, majd akkor.
Az alapozó amit már régóta ki szerettem volna próbálni. A szín tökéletes a többi dícséretet még át kell gondolnom.
A Sensai is kívánságlistás volt már régóta.
Várom a beszámolót.
Pigmentre van szuper vényköteles krémem , azzal énis a novembert várom , mert tavaly ősszel napsütésben 50- es fényvédő alatt is leesett a fejem tőle
Addig kenegetem az Eucerint meg a C vitamin port.
Minimum 15 éves személyes tapasztalatom alapján bátran állíthatom, hogy ezek a “szörnyecskék” az igazi, tudományosan is igazolt, anti-age hatású “krémek” (gyógyszerek).
@Gloria, te naggggggyon profi vagy a bőrápolásban👌, így nem akarom “osztani az észt”, csak annyit, hogy ezekkel a “szörnyecskékkel” légy nagggyon óvatos és főleg fokozatos! A helyedben mindenképpen a 0,025%-ossal kezdeném (és ha be tudnám szerezni, akkor az egész tretinoidos hónapjaimban csak ezt használnám, de nálunk csak a 0,05%-os kapható), no és szigorúan elég az ajánlott borsónyi méretű “bombácska”, mint esti adag.
Akinek a bőre bírja és az évek során következetesen is használja (én a nyári hónapokat kihagyom), hosszú távon garantáltan működik az anti-age hatása (én csak azt bánom, hogy annak idején túl későn vetettem be a rutinomba).
Ahogy az igényes és profi beauty rutinodat ismerem + ez a “bomba”, “félő”, hogy 60 éves korodban is 35-nek fognak titulálni😁.
@Niko szívesen fogadom a tanácsaidat, tretinoinnal nulla a tapasztalatom.
Mindenképp a gyengébbel kezdek, lehet hogy a 0.05-ös sok is lesz, de belelkesedtem.