Én is megvettem felkeltetted a kíváncsiságomat Majd írd meg hogy tetszik.
Sajnos annyira nem jött be. Semmi wow hatás.
De legalább nem kenődik, maszatolódik. Olyan mintha még híg lenne a festék, talán később sűrűbb lesz, de így két réteg sem olyan látványos, mint az előző spirálommal egy.
Én is ma próbáltam ki, de nekem is az a benyomásom hogy semmi extra. Majd kíváncsi leszek a tartósságára, hogy nem potyog-e. Én nem érzem hogy a dupla kefe bármi pluszt adna, de lehet hogy csak meg kell tanulni bánni vele. Mindegy, egynek jó ennnyiért.
Nem saját címre kértem, ezért csak tegnap kaptam kézhez. Meg kellett néznem, de utána el is dugtam a szekrény mélyére. Rituals kisebb kalendárium.
De szép!
Gyönyörű, dekorációnak is jó lesz.
Jujj, mesés!
Én nagyon szeretem ezt a szemöldökceruzát. Már többet is elhasználtam belőle. Mindig van ilyenem itthon.
Én ki se mertem vontani a dobozt, de jó így latni.
Nagy erőfeszítés volt visszazárni Ha elbukom és hamarabb kinyitom, mint aktuális lenne, beszámolok
Nana, figyelek, nem bontunk előbb.
Annyira a fejemben van még, hogy milyen szép és illatos
Köszi, hogy vigyázol rám
Nekem sem vált be a spirál. Nagyon gyenge. Mind a vízálló, mind a sima megbukott nálam.
Én is megvettem pár hete ezt a spirált, hát elsőre nem voltam lenyűgözve tőle. De mostanra kicsit változott a festék állaga, szép pillákat csinál most már valóban. A kettős spirál lényegét én továbbra se látom mindegy melyik oldalával festek. Gondolom nem lehet már újat mutatni, ez volt az ötlet hogy kitűnjenek valamivel.
Időről-időre próbálkoznak a márkák újitani valamit, ilyen-olyan csűrhető, csavarható, hajlítható kefékkel, de mindig kiderül, hogy sokszor a legolcsóbb, legegyszerűbb kefe ami az embereknek bejön. Nem is maradnak sokáig az üzletekben az ilyenek.
Lefotózva nem sok látszik belőle de megjött az AliExpress rendelésem
Promó képen ilyenek:
Ilyen szépet és finomat szerváltam a zsibin. Jöhet a hideg, nem fog ki rajtam a száraz zimankó olllyan hidratált leszek
MAC rendelés - azt hiszem egy darabig ez az utolsó sminkes, kozmetikumos beszerzésem. Kivéve, ami úton van (1 cucc)… Spórolnom kell.
A mini Fix+ és a Powder Kiss rúzs ajándék volt. Plusz ingyen szállítás.
Olaszországi beszerzések. Sephorában és Kikoban jártam. Az egyetlen, amit tudtam, hogy mindenképp szeretnék, az az ND paletta volt. A többit ott helyben komoly megfontolások eredményeként választottam. Sajnos a bolt nagy részét így is ott kellett hagyjam. De hát van vége a pénztárcámnak, a főnököm pedig még nem látta be, miért kellene korlátlan anyagi támogatást biztosítania a sminkes, illetve bőrápolási beszerzésekre, úgyhogy marad az az opció, hogy a fizetésemből spórolgatok rá. De most egy ideig én is a szükséges költekezésekre fogok koncentrálni. Meg a karácsonyra.
A kiko szempillaspirálokat 4 €-ért osztogatták. Egyelőre nagyon tetszik, szépen teljesít. Vettem egy highlightert is, mert abból sosincs elég. A Sephorában egy saját márkás szájfény csúszott még be - felkenve átlátszó, kék fénnyel, óriási szerelemdarab. A pixi tonikra régóta kíváncsi vagyok, itt volt a megfelelő alkalom beszerezni. Az UD setting spray még várat magára, ritkán használok egyébként fixáló sprayt, de valamilyen oknál fogva úgy éreztem, most ezt is le kell húznom a kívánságlistáról.
Douglas.
Double Wear Sheer.
A többi ajándék.