💖 ùj unboxing kèpekkel

Én is megvettem felkeltetted a kíváncsiságomat :wink: Majd írd meg hogy tetszik.

2 Likes

Sajnos annyira nem jött be. Semmi wow hatás.
De legalább nem kenődik, maszatolódik. Olyan mintha még híg lenne a festék, talán később sűrűbb lesz, de így két réteg sem olyan látványos, mint az előző spirálommal egy.

2 Likes

Én is ma próbáltam ki, de nekem is az a benyomásom hogy semmi extra. Majd kíváncsi leszek a tartósságára, hogy nem potyog-e. Én nem érzem hogy a dupla kefe bármi pluszt adna, de lehet hogy csak meg kell tanulni bánni vele. Mindegy, egynek jó ennnyiért.

2 Likes

Nem saját címre kértem, ezért csak tegnap kaptam kézhez. Meg kellett néznem, de utána el is dugtam a szekrény mélyére. Rituals kisebb kalendárium.
20210923_202855

27 Likes

De szép!

1 Likes

Gyönyörű, dekorációnak is jó lesz.:slight_smile:

2 Likes

Jujj, mesés! :grin:

1 Likes

Én nagyon szeretem ezt a szemöldökceruzát. Már többet is elhasználtam belőle. Mindig van ilyenem itthon.

1 Likes

Én ki se mertem vontani a dobozt, de jó így latni. :heart_eyes:

1 Likes

Nagy erőfeszítés volt visszazárni :sweat_smile: Ha elbukom és hamarabb kinyitom, mint aktuális lenne, beszámolok :blush:

5 Likes

Nana, figyelek, nem bontunk előbb. :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 Likes

Annyira a fejemben van még, hogy milyen szép és illatos :sweat_smile:
Köszi, hogy vigyázol rám :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Likes

Nekem sem vált be a spirál. Nagyon gyenge. Mind a vízálló, mind a sima megbukott nálam.

1 Likes

Én is megvettem pár hete ezt a spirált, hát elsőre nem voltam lenyűgözve tőle. De mostanra kicsit változott a festék állaga, szép pillákat csinál most már valóban. A kettős spirál lényegét én továbbra se látom :woman_shrugging: mindegy melyik oldalával festek. Gondolom nem lehet már újat mutatni, ez volt az ötlet hogy kitűnjenek valamivel.

1 Likes

Időről-időre próbálkoznak a márkák újitani valamit, ilyen-olyan csűrhető, csavarható, hajlítható kefékkel, de mindig kiderül, hogy sokszor a legolcsóbb, legegyszerűbb kefe ami az embereknek bejön. Nem is maradnak sokáig az üzletekben az ilyenek. :confused:

5 Likes

Lefotózva nem sok látszik belőle de megjött az AliExpress rendelésem

IMG_20210926_133736

Promó képen ilyenek:

IMG_20210926_133233
13-35-13-17f4663c14.jpg.500x500
IMG_20210926_133313
IMG_20210926_133255

17 Likes

Ilyen szépet és finomat szerváltam a zsibin. Jöhet a hideg, nem fog ki rajtam a száraz zimankó olllyan hidratált leszek :stuck_out_tongue_winking_eye:
20210927_185347

30 Likes

MAC rendelés - azt hiszem egy darabig ez az utolsó sminkes, kozmetikumos beszerzésem. Kivéve, ami úton van (1 cucc)… Spórolnom kell. :crazy_face:

A mini Fix+ és a Powder Kiss rúzs ajándék volt. Plusz ingyen szállítás.

IMG_20210928_172327

21 Likes

Olaszországi beszerzések. Sephorában és Kikoban jártam. Az egyetlen, amit tudtam, hogy mindenképp szeretnék, az az ND paletta volt. A többit ott helyben komoly megfontolások eredményeként választottam. Sajnos a bolt nagy részét így is ott kellett hagyjam. :smiley: De hát van vége a pénztárcámnak, a főnököm pedig még nem látta be, miért kellene korlátlan anyagi támogatást biztosítania a sminkes, illetve bőrápolási beszerzésekre, úgyhogy marad az az opció, hogy a fizetésemből spórolgatok rá. De most egy ideig én is a szükséges költekezésekre fogok koncentrálni. Meg a karácsonyra. :slight_smile:
A kiko szempillaspirálokat 4 €-ért osztogatták. Egyelőre nagyon tetszik, szépen teljesít. Vettem egy highlightert is, mert abból sosincs elég. A Sephorában egy saját márkás szájfény csúszott még be - felkenve átlátszó, kék fénnyel, óriási szerelemdarab. A pixi tonikra régóta kíváncsi vagyok, itt volt a megfelelő alkalom beszerezni. Az UD setting spray még várat magára, ritkán használok egyébként fixáló sprayt, de valamilyen oknál fogva úgy éreztem, most ezt is le kell húznom a kívánságlistáról. :slight_smile:
IMG_20210928_210556
IMG_20210928_211208

29 Likes

Douglas.
Double Wear Sheer.
A többi ajándék.

20210928_213226

23 Likes