Akciók - tudsz róla?

Európa könyvkiadó oldalán:

3 Likes

25% kedvezmény Estée Lauder Double Wear alapozókra online és az üzletekben.
Kód a képen. :slightly_smiling_face:

Screenshot_2021-10-05-20-07-22-109_com.instagram.android

6 Likes

Van egy kis kedvezmény máig a Douglasban. Isadora és végösszegi. Az Isadorát sokan szeretjük (leértékeltekre nem vonatkozik).
Screenshot_20211006-062157_Chrome

2 Likes

15% kedvezmény a Lovebrands oldalán.

Screenshot_2021-10-06-12-57-22-752_com.google.android.gm

2 Likes

A DW Sheer Matte alapozót próbálta már valaki?
@Mse?

Igen. Használom.

2 Likes

Köszönöm! Arra emlékeztem, hogy megvetted, de a kommentre nem.
Örülök, hogy nem bőrfényű, rajtam az ilyen típusú alapozók nem igazán működnek.

Én is alig várom már, hogy kipróbáljam a DW Sheert! Meg tegnap vettem észre, hogy megjelent egy Clarins új Skin Illusion alapozó, Velvet néven, úgy tervezem, hogy veszek egyet-egyet, aztán megversenyeztetem őket!
Az ugye nem üti a low buy-t, ha a gyengébbet eladom a piactéren? Kecske is boldog, káposzta is megmarad :stuck_out_tongue_winking_eye:

6 Likes

A bolti próbán nálam is átment, ki kell próbálni, …jó lesz!!

2 Likes

Én is szemeztem a DW Sheer-rel, de félek, hogy nem lesz olyan tartós és érintésálló, mint a sima. Nekem az sem maszkos, Wayne Goss módszerével, blenderrel vékonyan, nagyon beütögetve használom. Simán átütnek rajta a pigmentfoltjaim, tehát nem vakolat, viszont szép.

1 Likes

Taszigáljuk a gyenge lábakon álló ellenállásom? Ajjajjajj.:rofl:

3 Likes

Nagyon szeretem a sima DW-t, rajtam se maszkos, egy nagyon kicsi mennyiséget dolgozok el egy Zoeva ecsettel. Nem emeli ki a száraz részeket és végre egy alapozó, ami délre nem fénylik át! Imádom a színskáláját, a legvilágosabb árnyalat tökéletes.
De a kíváncsiság nagy úr, nincs más mentségem.

1 Likes

Én csak a nehéz napokon nem tudom használni a sima DW-t, amikor kiüt az ekcémám (arcom oldalán szokott néha), olyankor ugye nem szabad tovább szárítani az ekcémás felületet, ezért gondoltam, jó lesz a mindennapokra a Sheer. Összehasonlítva az Hourglass Immaculate fedésével, jobban fed a Sheer, de tény, hogy alkalomra, fontosabb napokon a sima DW az igazi. Nem maszkos rajtam a sima DW, mert én is pokoli vékonyan kenem fel, viszont a nyári hőségben is pokolian szárított (mi a fene van a bőrömmel?), így aláhidratálással segítek.
Viszont nem tudom, hogy a Sheer mivel tud többet, mint pl. a Nars Sheer Glow-ja. Talán annyi, hogy az inkább szárazabb bőrre ideális, de nincs összehasonlítási alapom.

Sziasztok! Rendelt már valaki innen?:slight_smile:
https://glamourbeauty.hu/
-25% kedvezmény van most minden termékre:

image

1 Likes

Én már rendeltem, minden rendben volt és gyorsak is voltak.

1 Likes

Megbízható oldal!

1 Likes

A Sephora 25 Euro felett ingyen postáz Németországból Ausztriába vasárnapig, ha valaki szeretne valamit.

2 Likes

Jézusom, de hülye vagyok…
Megnyitottam a képet, majd nyomkodtam a szivecskét, hogy vajon mit jelöltem kedvencként. :see_no_evil:

1 Likes

Notino-nál én is tapasztaltam már ilyet. Akciósnak hirdetik, holott mindig annyi szokott lenni. A marketing. :joy:

1 Likes

A makeup.hu is gyakran csinál ilyet :roll_eyes:

1 Likes