💖 ùj unboxing kèpekkel

@Gloria, mint fentebb is írtam, nem akarom “osztani az észt” neked (se másnak), biztosan elolvastál már sokféle tanácsot, “szabáyt” a tretinoin használatával kapcsolatban, ezek részletes ismétlésétől megkíméllek😁.
Csak a bőr tretinoinra való rászoktatásának fokozatosságára hívnám fel a figyelmed.
Annak idején, mint kezdő, én sem vettem nagyon komolyan a fokozatosság elvét, és az első gond - kiütés - irritációmentes napok után bebuzdulva lezseren kezdtem használni🙃, nem is késett a bőröm komoly reakciós válasza👎… megtanultam, hogy nem szabad siettetni a dolgok menetét …, egy kicsit olyan ez, mint a kisbabák “hozzátáplálása”: lassan és türelmesen az új dolgokkal.
A fokozatosság elvének betartása miatt a rászoktatás akár hosszabb időt is igényelhet, emiatt én azt javasolnám, hogy ne várjál novemberig, mert jó pár hét is kell(het), hogy kialakíthasd a bőröd által is elfogadott tretinoidos rutinodat.
Én a helyedben - az első alkalmat - egy hétvégére, pl. péntek estére tenném, hogyha netán valami “bibi” lenne, a szombat/vasárnapi otthonlét alatt nyugodtan tudod “kezelni”.
A fokozatosság többi részéről már biztosan olvastál.
Egy másik, kezdőkénti, téves lezserségem (azért írom le, mert ugye “más kárán tanul az okos” :wink:) az volt, hogy nem vettem komolyan az esti lemosás utáni min. 20-30 percnyi várakozást a Retin-A felvitele előtt: a bőrnek teljesen száraznak kell lennie, különben 99,99% hogy jön a reakció.
Ennyit “dióhéjban” :face_with_hand_over_mouth::upside_down_face:, drukkolok, hogy “szeressétek meg egymást” :grin: és minden flottul menjen :crossed_fingers::four_leaf_clover:

8 Likes

Még annyit fűznék hozzá a tanácsokhoz, hogy szemhéjra ne kerüljön semmiképp illetve a nyakat is érdemes kerülni :slight_smile:

7 Likes

Kép
Ma reggel érkezett, Notino.
A Curaprox nagy kedvenc és mivel havonta cserélem , hármasával veszem.
A Lee Stafford sampont sokadszorra veszem újra, hajmosásonként 2-3 szál hajam hullik ki amióta ezt használom, csodaszer kategória.
A hajvasaló folyadékot még nem próbáltam, ugyanettől a márkától szoktam venni a Poker Straight Heat protectiont de az most nem volt elérhető. Az illata szuper már fújtam belőle a hajvégekre :slight_smile:
Örök szerelem a Shiseido BB , most Clair árnyalatban érkezett, ezzel begyűjtöttem mind a 3 színt belőle, teszek fel swatch topicba képet, hogy mutat a 3 árnyalat egymás mellett.
A fogkrém és a minik ajándékba jöttek.

18 Likes

Én szülinapomra kaptam a Shiseido BB-t, pontosabban a Douglas kártyát, amit részben erre költöttem. Nagyon jókat olvastam róla, de még nem mertem kipróbálni, ha megszeretem, nem fogja győzni a pénztárcám :smile:
Egyébként kb meddig elég egy tubus?

2 Likes

Kicsit nehezet kérdezel, mert évek óta van vetésforgóban/ kevergetve 2 árnyalat , mellette még van alapozóm is.
Ahogy visszanéztem a vásárlásokat évente 3 tubus fogy , hétköznap használom , hétvégén otthonra nem. Nyáron amíg nyaralok akkor is van egy hónap szünet.
Remélem tudtam segíteni.
A hedonizmus jegyében így péntek délután pedig azt javaslom kezdd el használni, szeretni fogod. :slight_smile:

3 Likes

Azt szeretném kérdezni, hogy mielőtt elkezdted használni ezt a sampont, hullott a hajad? És a használatával ez lecsökkent?
Ezzel küzdök és még nem találtam meg a csodaszert.

1 Likes

Igen , hol jobban, hol kevésbé a sampont kb. 3 éve használom, először kicsit szkeptikus voltam nem gondoltam volna, hogy egy barbie rózsaszín izé fog segíteni :upside_down_face:
Néha megveszem a márka hajnövesztő hajpakolását is de azt csak nagyon ritkán, kicsit fura, hogy a fejbőrömre kell kenni de ezzel is ki lehet egészíteni a kezelést.
Amit még használok az a Merz drazsé, évente 2 üvegcsével biztosan beszedek.

2 Likes

Köszönöm a válaszod. :blush: Felírtam a listámra ezt a sampont is, biztatóan hangzik!

1 Likes

Szívesen, remélem használni fog Neked is! :slight_smile:

1 Likes

Kép
Nekem ilyen összetételű a Pigmanorm krémem, tegnap nem bírtam ki és felkentem, mert most elég borús az idő és mert november végén le fog járni :rofl:
Olvasgattam és most úgy csináltam, hogy teljesen száraz bőrre vittem fel és krémes lemosóval szedtem le reggel utána egyből tettem is fel az 50- es SPF- et, víz nem érte az arcom. Eddig ilyenkor láng vörös volt, 2 napba telt lenyugtatni, most pedig semmi.
Sosem értettem hogy lehet ezt naponta használni, hát így. Mondjuk ma nem merem felkenni, szerintem várok 1-2 napot.

4 Likes

Régen tettem már ki unboxing képet, mert nem igazán vettem mostanában semmit. De a TBS Glamour akciójának nem tudtam, és nem is akartam ellenállni, ugyanis annyira imádom a Vanilla pumpkin termékcsalád illatát, hogy ilyenkor muszáj belőle feltankolnom. Új termék a fürdőbomba, amire ugyan nem járt a kedvezmény, de muszáj kipróbálnom.

IMG_20211011_162228

25 Likes

A Müllerben voltam szombaton :D, pár pillanatig csodálkoztam hogy hogy ki van fosztva, aztán páran a glamour napokról kezdtek mesélni :rofl:. A batiste szárazsamponra szükségem volt, nagyon finom illata van szerintem, a hatását is szeretem. Catrice korrektorból is ugyanolyat vettem mint amit eddig használtam, csak sötétebbet. Vettem még egy Rexona stiftes dezodort, mert jókat hallottam róla, illetve nem volt a kedvenc dezodorjaimból. A neutrogena kézkrémet meg azért vettem mert általában nekem a márka kézkrémjei beszoktak jönni, párom már be is vetette extrém kiszáradt kezeire.

IMG_20211011_201211

15 Likes

Képzeld én is vettem egy ilyen korrektort és most én is sötétebbet vettem mint szoktam :smile: hátha jobban mutat.

1 Likes

@Bianka, én is e célból :D, majd meglátjuk :).

@Szandika124, @Bianka Bocsánat az okvetlenkedésért, de muszáj megkérdeznem: miért vettetek sötétebb korrektort? Lemaradtam valami trendről, kiment a divatból a világosabb korrektorral való kiemelés?
Fene a dógomat, nem vettem korrektort két éve. Annyi erős fedésű alapozóm van itthon, amiket el kell használni korrektornak, hogy lemaradtam mindenről…

4 Likes

Én is ezt a szárazsampont használom, kètszer vettem újra, nagyon bevált :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nem, nem trend. Vettem egy világos korrektort a catrice true skin korrektorból, ami sokkal világosabb volt mint a bőröm, most vettem egy sötétebbet valamilyen Casmere. Ez sokkal sötétebb, mint a másik volt, de majdhogynem illeszkedik a bőrömhöz.

2 Likes

Igen, nekem is ez kb mint a bőröm, de nem világosabb. Én viszont soha nem használtam alapozót, nincs is, csak pici korrektort szoktam.

1 Likes

El sem tudom mondani milyen izgalommal tölt el kb 4-5 hónap után újra átélni az unboxing izgalmát. :heart: Még akkor is ha kevésbé izgalmas a doboz tartalma, mint a régebbi bejegyzéseimnél. :smiley:
A következő 1 hónapban el fog fogyni a nappali hidratálóm, ezen felbuzdulva kihasználtam a hétvégi akciót és a következő 1 évre beszereztem a pótlást. :slight_smile: Ez az egyetlen termék amit a márkától már próbáltam, mást nem is igazán szeretnék tőlük venni. De ezzel nagyon elégedett vagyok.
IMG_20211012_154303

22 Likes

Megérkezett A Notinoról 04-es árnyalatban az Essence Chrome ON.
Csalóka a színe, mert lámpánál lila-zöld, a képen meg narancsosabb. És akkor még nem is láttam nappali fényben. :grinning:
Swatcholni nem lehetett, eldugták előlem. :grin:
20211012_205626

22 Likes