@Izar, hogy vált be ez a gyönyörűség?
Ma megkaptam en is a Benu-rendelesem. Nagyon orulok neki! Plusz boldogsag, hogy lehetoseg volt Debrecenbe rendelni szemelyes atvetellel, igy nehany ismeros segitsegevel ma mar itt is van nalam.
Nagyon-nagyon orulok most ennek!
Ja, es a lejarati ido is nagyon rendben van, mindkettonel 06.2022.
Nekem meg a Douglas érkezett meg, bizonyíték, amit itt valamelyik parfümös topikba írtam, parfüm csak Douglas, és csak 30 milis. Sajnos még soha nem vettem meg kétszer ugyanazt a parfümöt. Keresem az igazit.
Ez az első AA illatom, nézegetem egy ideje, 2019-es, már nem lesz elérhető, le volt árazva, hát mit mondjak, nem érvem, hogy miért ne vegyem meg.
Hú, nagyon krémesnek tűnik.
Én viszont több féle parfümből is elhasználtam már több üveggel. E tekintetben (illatok szempontjából - pl. mióta van a TBS vanilla pumpkin tusfürdő, azóta azt használom, előtte hosszú évekig kizárólag a Creme 21 jázmin-vaniliás tusfürdőjét) eléggé ragaszkodó vagyok.
A teljesség igénye nélkül:
Lacoste - Lá femme: 3 vagy 4 üveg (most is van)
Givenchy - Ange ou Demon: 2 üveg
Guerlain - Le Petit Robe noir: 3 üveg
Bvlgari - Omnia Crystalline: legalább 3 üveg, de lehet több is, mert ezt már az első fiam születése előtt is használtam (most is van, mert télen nagyon szeretem)
Juliette has a gun - Not a perfume: most használom a 3. üveget
The Different Company - Pure Eve: 2. üveg (de csak azért, mert az ára miatt leginkább alkalmakra használom)
Lolita Lempicka - Lolita Lempicka: nem tudom hány üveg, talán 5 is, mert ezt is nagyon régóta használom, talán 17-18 éve is van, és ebből konkrétan mindig kell itthon legyen.
Viszont pl. ezt parfümöt sehol sem lehet kapni, csak online parfümériákban (ott sem mindig). Szóval kénytelen vagyok így vásárolni, de szerencsére még nem volt csalódásom.
Vagy pl. a nemrég érkezett Givenchy Hot Couture. Ebből nagyon régen volt volt egy pici üveggel, imádtam. Aztán valahogy elkerültük egymást, de nemrég a kezembe akadt az a pici üveg, és nem tudtam attól szabadulni, hogy kell nekem. Szóval teljes nyugalommal rendeltem meg a Parfümcenterből (mert persze ezt sem igen lehet üzletben kapni) a 100 ml-est, mert biztos vagyok benne, hogy el fog fogyni. És hát imádom, csodálatos. Batch code szerint 2020/08, tökéletes.
Egyébként van egy Chanel No5 parfümöm, 12 éves körül van, és az égvilágon semmi baja. A férjem volt valahol külföldön, és reptéri shopban vette. 100 ml-es, egy darabig használtam, aztán rájöttem, hogy harmincegynéhány évesen ez még túlságosan is klasszikus nagyágyú nekem. Viszont ilyen fekete, újratölthető kiszerelésben van, talán ebben egyébként is jobban eláll, mint egy átlátszó üvegben.
Hú, az én Chanel No5. parfümöm 18 éves, és semmi baja, igaz, sötét szekrényben állt. Anyukámé volt.
Én miért kapok mindig férfi parfümmintát a Douglasból?
Az én munkába járós parfümöm a H&M T-shirt-je, ami igazi tisztaságillat, és mivel most nem kapható, ezért valamelyik Zara, alkalmi pedig Chanel, de most ugye mindegy, nincs alkalom.
Én a csokit is hiányolom, egy ideje az sincs.
Én mindig kapok, de nem jut el hozzám, a kisfiam lecsap rá.
Én is gyakran kapok férfi illatmintát, más cégektől is, gondolom abból van nekik több, ezért szórják online. Én még idáig sehol nem koldultam semmilyen mintát, de vásárlóként nem egyszer tapasztaltam, hogy valaki odament 2 illatmintát kuncsorogni üres kosárral.
Ismerek valakit aki egy otthon is ismert parfüméria/drogéria dolgozója. Azt mondta 3 éve még kaptak mintákat, hazavihették őket, most már inkább kidobja a cég ami megmarad és lejár. Én azért 50 Euro felett mindenkinek adnék valamilyen mintát. Nem azt mondom, hogy egy drogériás alsókategórás tusihoz osztogassanak, de bizonyos összeg felett adnék ha kapnak eleget. A Douglas még egész bőkezű ilyen szempontból, ha nem felejti el az eladó.
Én is mindig tovább adom, aki kapja hiányolja.
Életmentő csomagom érkezett ma. A hideg+kézmosás+kézfertőtlenítés úgy szedi szét a kezem, mint még soha semmi, brutál módon néz ki. A tusfürdőkre is nagyon kíváncsi leszek. Ők kis csomagban voltak, még korabban @Gloria ajánlotta, ha nem csal az emlékezetem A cicaplast anyukámé lesz, remélem használni is fogja szorgosan. Ami meglepi volt, az az ajándék CeraVe lemosó
Ezzel a Coconut Fizz parfümmel én is szemezek. Csak nem tudom sehol megillatolni. Finom illata van?
Nem bontottam fel, nyárra vettem.
Az még hagyján, de Notinoban es Douglasban rendszerint félig kifújt mintat vágnak hozzám…
Tegnap megérkezett egy februári Amazon rendelésem. Még @Kokapu unboxingja adta meg a löketet, hogy a legalább 5 éve vágyott púdert beszerezzem. Mivel nehéz volt mindig hozzájutni, halogattam, időnként elfelejtettem, aztán valahol újra megláttam.
Mivel nem akartam csak a 2 púdert rendelni betettem a kosaramba 3 ELF mini palettát, eladásra szántam. Hát mint a lenti képek mutatják ez nem fog összejönni.
Hoztam a formámat, nálam ez már nem meglepő.
Ez hogy történt? Összetörve érkezett?
Milyen extra dolgot tud az a púder?
Jézusom! Én agyvérzést kaptam volna!
@Montelino Igen, így érkeztek ripityára tőrve, a púderek is úsztak szemhéjfestékben.
Még nem próbáltam, de mindig annyian dícsérték, hogy be akartam szerezni. Nagyon régen TATI videója miatt akartam megvenni.
@Kokapu Picit mérgelődtem én is, de aztán nevettem. Szerintem ha nem eladásra rendeltem volna akkor csalódottabb lennék. Így Amazon visszafizeti aztán kész
Ahh basszus! Én is Amazonról rendeltem egy ilyen elf mini palettát, szerencsére az enyém nem így jött. Viszont egy pár doboz, amiben krémek voltak nagyon meg volt nyomódva. Nem sokat adnak a csomagolásra sajnos.