Csodaszép az a pirosító! Jó, hogy nálunk nincs Müller…
Az a Catrice paletta itt még kapható a Müllerben (én is megvettem tavaly, miután a bipás törötten érkezett), de nincs leárazva ahogy a kifutó termékek lenni szoktak. Nagyon tetszik a pirosítód csomagolása.
Kivéve Jeffree, az ő palettáinál néha inkább hátrány a csomagolása (lásd Orgy vagy Cremated).
Az a fülbevaló nagyon szuper!
Persze a pirosító is.
Ezek még hagyján a Conspiracyhoz képest, aminek kiemelkedő fedele van, nem lapos. Vagy az Alien, szegény nemcsak tárolhatatlan, hanem ronda is (belül pedig egy álom).
Na igen
Zoeva Offline pirosító paletta a zsibiről
A fülit se tudtam még sehova se felvenni.
Nekem az Offline volt az első Zoeva szemfestékpalettám. Szeretem.
Szép az a paletta, gondolkodtam is rajta mert van egy a zsibin is
Annyira szépek ezek az arcdecos dolgok :). Szerintem valamit én is befogok majd szerezni :), annyira igéretesnek tűnnek :).
Viselt egészséggel!!!
Majd számolj be a Nars cuccok minőségéről. Nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre, én nagy rajongójuk vagyok.
Várj meg egy izmos leárazást, és akkor aztán igazán érdemes megvenni!
A tavaszi rúzskollekció is nagyon ígéretes, de most nincs értelme több rúzst vennem.
A szemhéjpúderek viszont nagyon haloványak, nem sokat érők. Majd ha lesz leárazás, esetleg még a boxot megveszem, mert az is olyan, mint a pirosító doboza.
Ma úgy éreztem, hogy muszáj megjutalmaznom magam és bemennem a DM-be egyet. Ez lett az eredménye:
A Catrice folyékony szemfestékek 600 ft-ra voltak leárazva, és teljesen megleptek a minőségükkel. Az essence ecsetből van már itthon és nagyon szeretem, hát vettem még egyet.
Pont tegnap nézegettem ezt a Nivea tusfürdőt a dm-ben de végül nem hozzam el. Az Essence highlighter paletta szerintem nagyon szuper!
Én is sokat nézegettem, de mindig drágának találtam, de most nem vacakoltam vele. Az essence palettából kentem a szemhéjamra, ott is nagyon szép!
Tegnap voltam én is DM-ben. Eredetileg zabpehelyért mentem, de eszembe jutott, hogy nemrég a KM Instagram oldalán Évi ajánlotta ezeket a színezett ajakápolókat. Mivel kivonják őket csak 580 forint volt darabja, ráadásul mindegyikből találtam bontatlant, hát vettem mindből.
Köszi, ezt megnézem jövő héten.
Ma nekem is útba esett egy DM, és miután láttam @Kokapu fotóját a színezett ajakbalzsamokról, nem volt kérdés, hogy betérek.
Illetve lassan elfogy a fényvédőm (még legalább 3 hónap), de kétségbe vagyok esve, mert a Sundance Sonnenfluid itthon nem kapható, és most nehézkes a beszerzés külföldről, úgyhogy itthon kellett körülnéznem. Van belőle nagy kiszerelés, de tesztelni jó lesz az utazó méret is. Bízom benne, hogy ő is beválik, és nem kell ismét fényvédő után kutatnom.
Nagyon régóta szemeztem ezzel a CT arcpalettával. Kicsit nagyobbnak gondoltam, de így is nagyon tetszik. Még ma fel lesz avatva, ugyanis hajnali 1-re jönnek értem, megyek dolgozni. Kizárólag sminkben lehet ilyen korán dolgozni menni.