💖 ùj unboxing kèpekkel

Csodaszép az a pirosító! Jó, hogy nálunk nincs Müller… :roll_eyes:

1 Likes

Az a Catrice paletta itt még kapható a Müllerben (én is megvettem tavaly, miután a bipás törötten érkezett), de nincs leárazva ahogy a kifutó termékek lenni szoktak. Nagyon tetszik a pirosítód csomagolása.

1 Likes

Kivéve Jeffree, az ő palettáinál néha inkább hátrány a csomagolása (lásd Orgy vagy Cremated). :grinning:

5 Likes

Az a fülbevaló nagyon szuper!

Persze a pirosító is. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Ezek még hagyján a Conspiracyhoz képest, aminek kiemelkedő fedele van, nem lapos. Vagy az Alien, szegény nemcsak tárolhatatlan, hanem ronda is (belül pedig egy álom).

4 Likes

Na igen :grinning:

Zoeva Offline pirosító paletta a zsibiről
20210313_114733 20210313_114746

12 Likes

A fülit se tudtam még sehova se felvenni. :pensive:

Nekem az Offline volt az első Zoeva szemfestékpalettám. Szeretem.

1 Likes

Szép az a paletta, gondolkodtam is rajta mert van egy a zsibin is

1 Likes

Annyira szépek ezek az arcdecos dolgok :). Szerintem valamit én is befogok majd szerezni :), annyira igéretesnek tűnnek :).

1 Likes

Viselt egészséggel!!!
Majd számolj be a Nars cuccok minőségéről. Nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre, én nagy rajongójuk vagyok.

1 Likes

Várj meg egy izmos leárazást, és akkor aztán igazán érdemes megvenni!
A tavaszi rúzskollekció is nagyon ígéretes, de most nincs értelme több rúzst vennem. :pensive:
A szemhéjpúderek viszont nagyon haloványak, nem sokat érők. Majd ha lesz leárazás, esetleg még a boxot megveszem, mert az is olyan, mint a pirosító doboza.

1 Likes

Ma úgy éreztem, hogy muszáj megjutalmaznom magam és bemennem a DM-be egyet. Ez lett az eredménye:

36

A Catrice folyékony szemfestékek 600 ft-ra voltak leárazva, és teljesen megleptek a minőségükkel. Az essence ecsetből van már itthon és nagyon szeretem, hát vettem még egyet.

18 Likes

Pont tegnap nézegettem ezt a Nivea tusfürdőt a dm-ben de végül nem hozzam el. Az Essence highlighter paletta szerintem nagyon szuper!

1 Likes

Én is sokat nézegettem, de mindig drágának találtam, de most nem vacakoltam vele. Az essence palettából kentem a szemhéjamra, ott is nagyon szép!

3 Likes

Tegnap voltam én is DM-ben. Eredetileg zabpehelyért mentem, de eszembe jutott, hogy nemrég a KM Instagram oldalán Évi ajánlotta ezeket a színezett ajakápolókat. Mivel kivonják őket csak 580 forint volt darabja, ráadásul mindegyikből találtam bontatlant, hát vettem mindből. :slightly_smiling_face:

IMG_20210314_121622

19 Likes

Köszi, ezt megnézem jövő héten.

1 Likes

Ma nekem is útba esett egy DM, és miután láttam @Kokapu fotóját a színezett ajakbalzsamokról, nem volt kérdés, hogy betérek. :smiley:
Illetve lassan elfogy a fényvédőm (még legalább 3 hónap), de kétségbe vagyok esve, mert a Sundance Sonnenfluid itthon nem kapható, és most nehézkes a beszerzés külföldről, úgyhogy itthon kellett körülnéznem. Van belőle nagy kiszerelés, de tesztelni jó lesz az utazó méret is. Bízom benne, hogy ő is beválik, és nem kell ismét fényvédő után kutatnom.
20210314_143336

16 Likes

IMG_20210316_181728
IMG_20210316_181743

Nagyon régóta szemeztem ezzel a CT arcpalettával. Kicsit nagyobbnak gondoltam, de így is nagyon tetszik. :blush: Még ma fel lesz avatva, ugyanis hajnali 1-re jönnek értem, megyek dolgozni. Kizárólag sminkben lehet ilyen korán dolgozni menni. :smile::see_no_evil:

20 Likes