💖 ùj unboxing kèpekkel

A Sky High spirálról mesélj majd, milyen!

1 Likes

Nézzétek ezeket a cukikat :star_struck:, amiket @Fiorentinától kaptam meg tegnap. Tudom ez már sokatoknak megvolt, de nekem új, mert lemaradtam ezekről a trendkiadásokról. Egyikben cukorkampók és ezüst flitterek, másikban hógolyók és arany csillagok úsznak.
20210128_202203

20 Likes

Jouer mini pirosító. Csodás.
@Lencseee, jól emlékszem, neked is ilyen van?

20210129_083847

Talán itt szebben látszik:

17 Likes

Lassan már meg sem merem nézni amiket felteszel, ide meg az új termékbe, kész csőd nekem.:grin:

A hógolyós nekem is megvan, azóta szeretek pirosítót használni, mert ez az első ecset, amivel a tökéletes mennyiséget fel tudom venni és elsatírozni úgy, hogy ne legyek bohóc :smile:

2 Likes

Nem bírok magammal, muszáj megmutatnom. :smiley:

Az imént hozta a postás életem kompaktját, és olyan gyönyörű! A beltartalom nem is érdekelt annyira, mert maga a kompakt varázsolt el teljesen, szóval még nem nyúltam bele.

Dolce&Gabbana Solar Glow Illuminating powder Duo - 2 Peach Blossom
EBay-ről rendeltem egy orosz eladótól csupa pozitív értékeléssel. Január 18-án adta fel és ma ért ide. A csomagolás atombiztos volt és zseniális, maga a cucc pedig tuti, hogy eredeti. Szép súlya van, öröm kézbevenni, a dekor pedig egy álom. (Nekem legalábbis, aki szeretem a színeket. :D)

20210129_104304 20210129_104308 20210129_104325 20210129_104335 20210129_104401

34 Likes

Hú, de gyönyörű!

Azt hiszem, nálam dísztárgy lenne. Egyrészt félnék, hogy leejtem és összetörik, másrészt azért sem használnám, hogy megmaradjon benne a minta. :grinning::see_no_evil:

2 Likes

Jesszus, de gyönyörűséges! :heart_eyes:

1 Likes

Gyönyörű! :heart_eyes:

Én is szemeztem vele mikor láttam a promó képeket. De gondoltam, hogy nehezen elérhető darab. Műtárgy. :slight_smile:

1 Likes

Hát én is féltem kicsit, de már annyiszor vettem dolgokat és nem használtam ugyanilyen okból kifolyólag, hogy mostanra eljutottam oda, hogy nem érdekel, amim van, azt élvezni akarom. :grin:
Egyébként most végigsimítottam rajta ujjbeggyel, és a pirosító része valami eszméletlen szép élénk, szinte világító korall, úgyhogy ő sem ússza meg. :slight_smile:

2 Likes

Hát EBay-en találtam én is, több eladónál is, de ennél az eladónál volt a legkíméletesebb az ára, jó értékelései voltak, a szállítás is elég biztonságosnak tűnt, volt az a szín, amit én legjobban szerettem volna, és a vámon is sikeresen átcsúszott. (Pedig mindenféle értékhatár fölött van.)
Az eladó collectible_beauty néven fut egyébként. :slight_smile:

Ugyanez volt a reakcióm, amikor először belefutottam a neten. :smile:
Eltartott pár hónapig, amíg meggyőztem magam, hogy ez tényleg kell, és most így élőben is az a véleményem, hogy nekem abszolút megérte. Ez a kompakt teljes mértékben én vagyok. :blush:

1 Likes

Úristen, de gyönyörű, igazi műalkotás!

2 Likes

Jézusom, meseszép, használd egészséggel, számolj majd be, hogy muzsikál. Ránézésre mindent IS tud. :smile:

1 Likes

Mindenképpen írok majd róla, holnap ezzel sminkelek majd, és megírom a tapasztalatokat. :grin:

1 Likes

Nagyon rég láttam ennyire szépet… és mint pirosítómániás, elhiheted nekem. A szín is csodás. :heart_eyes:

2 Likes

Elhiszem, tudom, hogy nagyon sok szép holmihoz van hozzáférésed. :smiley:
Van egy hidegrózsaszín változata is, de ott a highlighter nagyon fehéres, hideg, úgyhogy maradtam a korallnál, ami tuti, hogy beválik nekem.

Pedig már én is unom magam, hogy csak rózsás dolgokat posztolok, de arra áll rá a szemem…

1 Likes

Már kezdek lejönni a szerről… akarom mondani a MAC, Bobbi vonalról…

Sok helyen láttam Gucci, Dolce sminkeket, figyelemre méltóak. Nála is:

4 Likes

Charlotte Tilbury oldaláról rendeltem, mini minták is jöttek velük, bár ezek is annyira aprócskák, a bronzer duo kifejezetten mini, de a paletta is csak palettácska:

20210129_144321

Bár tudtam, hogy mekkora, mivel a Star Aura már megvan, ez az Eyes of a Star paletta:

https://www.charlottetilbury.com/us/product/hollywood-flawless-eye-filters-eyes-of-a-star

10 Likes