Jézusom! Mostanában hozzám is érkezett pár törött/hibás rendelés, eszembe is jutottál.
Szia!
Itt írtam róla.
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy azért is nem esett nehezemre megállni, hogy felbontsam, mert úgy jártam mint ahogy te is. Tavaly átestem a -n, akkor nem volt semmi, aztán karácsony környékén vettem észre, hogy nem érzek olyan intenzíven illatokat, pedig jó orrom van. Vagy volt. Mert egyenlőre a helyzet változatlan, azért remélem visszajön a szaglásom.
Várom a véleményedet az Avon olajjal kapcsolatban. Nekem a kedvencem. Ha nem hatot akkor egyet sem vettem belőle.
Nem fojtja le a bőröm mint a legtöbb olajos dolog.
Köszönöm, hogy emlékeztettél erre
Csodajó ez a cucc, én nagyon szeretem. Leszedi a fényvédőt, a sminket, dörzsölni se kell. Szerencsére a bőröm is szereti, úgyhogy én is fogok még venni belőle
Megérkeztek a gyerekek:
A fényvédő nejlonban érkezett, olyanban, mint a bélelt borítékok belseje, mondjuk nem törékeny.
Sajnos nincs már a Coconut Fizz a webshopban, pedig jó az illata, még az üzletben szagoltam és ennyiért nagyon megérte volna És az is sajnos hogy vettem viszont mást helyette bánatomban (Sisley Eau Tropicale) pedig jaj de nem kellett volna…
@macooka Örülök, hogy a tiéd épen érkezett. Amilyen csomagolásban jött valóban nem csodálkozom, hogy ez lett a végeredmény.
@Amadea Úgy látszik ki vagyunk pécézve. Már lassan minden rendelésnél el kéne mondjam a Miatyánkot, hátha segít. Még jó, hogy no buy-on vagyok, márciusban egy rendelést sem adtam le, így nincs mitől félnem már.
Délelőtt még volt. Végül én más mellett döntöttem mert illatjegyek alapján nagyon az én illatomnak tűnik: szintén Aqua Allegoria, a Rosa Rossa. 75 ml-t rendeltem mert ezekről az illatokról azt olvastam, hogy nem annyira tartósak, többször kell újra fújni.
https://www.sephora.de/suche?q=Aqua+allegoria
A német Sephorában van még kókuszos. Lehet abban a másikban is, ahonnan szoktatok Magyarországra rendelni, a németből nem lehet.
Osztrák Douglasban is akad még, ha tudtok állítsatok rá egy ingázót.
https://www.douglas.at/de/p/5001023048?variant=077541
Nekem mintám van, a Granada Salvia edt., nem rossz, azért nem olyan tartós, mint egy Black Opium, de néhány órán át éreztem.
Legújabb gyönyörűségem
Jaj de szép, ezzel a palettával én is szemeztem egy ideig Majd kérünk szépen véleményt!
Az ajak olajnak gyönyörű színe van. Az üvegben erősnek tűnik, de az ajkakon eperszíne van. Nekem nagyon tetszik.
Még nem bontottam fel semmit. A gyönyörködési fázisban vagyok még. A hámlasztó megvan itthon, azt 1x újra negvettem már szintén utazóméretben. A paletta és a hajápoló nagyon érdekel, mert ezekből a márkákból nincs itthon semmi.
Nekem mindegyik márka újdonság, kivéve a Paula’s Choice, de abból sem próbáltam még hámlasztót.
Kibontani csak az ajakolajat bontottam, és a ceruzát próbáltam ki, de szerintem én azt szemre fogom használni, mert túl sötét lenne.
Cultbeauty március 5-én feladott közös rendelésünk Barátnőmmel, akit a hatásomra egyre inkább szippant be a smink világa. Csak a Férje meg ne tudja, ő az egyik főnököm.
Too Faced paletta az Övé. Mármint a Baratnőmé.
LM púder régóta kívánságlistás volt. A NYX ecset akciós volt, 7 gbp. Álompuha. Nyx ecsetekkel nagyon jó tapasztalataim vannak, szívből ajánlom őket
Nekem egy szemre való blender ecsetem van tőlük, ugyanezzel a külsővel. Imádom vele simogatni a szemhéjam.
Meglepően klassz ecsetek, annak ellenére, hogy én nem vagyok elkötelezett híve és imádója a márkának. Nekem is van szemre való ecsetem tőlük, sztem ez még bővülni fog, mert egyszerűen ilyen jó áron, ilyen profi ecseteket beszerezni, ritkaság.
Én tegnap este újra néztem, de mikor a kosárba akarom tenni , írja ki hogy a termék nem elérhető. Addig úgy tűnik, mintha lenne
Óh, köszönöm, de külföldi webshopról nem szoktam rendelni, legalábbis ami nem nélkülözhetetlen