💖 ùj unboxing kèpekkel

Jézusom!:open_mouth: Mostanában hozzám is érkezett pár törött/hibás rendelés, eszembe is jutottál.

1 Likes

Szia!

Itt írtam róla. :slight_smile:

Ja, azt elfelejtettem írni, hogy azért is nem esett nehezemre megállni, hogy felbontsam, mert úgy jártam mint ahogy te is. Tavaly átestem a :crown: -n, akkor nem volt semmi, aztán karácsony környékén vettem észre, hogy nem érzek olyan intenzíven illatokat, pedig jó orrom van. Vagy volt. Mert egyenlőre a helyzet változatlan, azért remélem visszajön a szaglásom.:smirk:

1 Likes

Várom a véleményedet az Avon olajjal kapcsolatban. Nekem a kedvencem. Ha nem hatot akkor egyet sem vettem belőle.
Nem fojtja le a bőröm mint a legtöbb olajos dolog.

1 Likes

Köszönöm, hogy emlékeztettél erre :relaxed:
Csodajó ez a cucc, én nagyon szeretem. Leszedi a fényvédőt, a sminket, dörzsölni se kell. Szerencsére a bőröm is szereti, úgyhogy én is fogok még venni belőle :slight_smile:

1 Likes

Megérkeztek a gyerekek:
IMG_20210318_182022
IMG_20210318_181748
A fényvédő nejlonban érkezett, olyanban, mint a bélelt borítékok belseje, mondjuk nem törékeny.
IMG_20210318_181401

21 Likes

Sajnos nincs már a Coconut Fizz a webshopban, pedig jó az illata, még az üzletben szagoltam és ennyiért nagyon megérte volna :neutral_face: És az is sajnos hogy vettem viszont mást helyette bánatomban (Sisley Eau Tropicale) pedig jaj de nem kellett volna… :stuck_out_tongue:

@macooka Örülök, hogy a tiéd épen érkezett. :slight_smile: Amilyen csomagolásban jött valóban nem csodálkozom, hogy ez lett a végeredmény. :frowning:

@Amadea Úgy látszik ki vagyunk pécézve. :smiley: Már lassan minden rendelésnél el kéne mondjam a Miatyánkot, hátha segít. :smiley: Még jó, hogy no buy-on vagyok, márciusban egy rendelést sem adtam le, így nincs mitől félnem már. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

Délelőtt még volt. Végül én más mellett döntöttem mert illatjegyek alapján nagyon az én illatomnak tűnik: szintén Aqua Allegoria, a Rosa Rossa. 75 ml-t rendeltem mert ezekről az illatokról azt olvastam, hogy nem annyira tartósak, többször kell újra fújni.

https://www.sephora.de/suche?q=Aqua+allegoria

A német Sephorában van még kókuszos. Lehet abban a másikban is, ahonnan szoktatok Magyarországra rendelni, a németből nem lehet.

Osztrák Douglasban is akad még, ha tudtok állítsatok rá egy ingázót.
https://www.douglas.at/de/p/5001023048?variant=077541

Nekem mintám van, a Granada Salvia edt., nem rossz, azért nem olyan tartós, mint egy Black Opium, de néhány órán át éreztem.

Legújabb gyönyörűségem :heart:
IMG_20210319_070638
IMG_20210319_070700

29 Likes

Jaj de szép, ezzel a palettával én is szemeztem egy ideig :slight_smile: Majd kérünk szépen véleményt! :slight_smile:

1 Likes

Az ajak olajnak gyönyörű színe van. Az üvegben erősnek tűnik, de az ajkakon eperszíne van. Nekem nagyon tetszik.

Még nem bontottam fel semmit. :slight_smile: A gyönyörködési fázisban vagyok még. A hámlasztó megvan itthon, azt 1x újra negvettem már szintén utazóméretben. A paletta és a hajápoló nagyon érdekel, mert ezekből a márkákból nincs itthon semmi.

Nekem mindegyik márka újdonság, kivéve a Paula’s Choice, de abból sem próbáltam még hámlasztót.
Kibontani csak az ajakolajat bontottam, és a ceruzát próbáltam ki, de szerintem én azt szemre fogom használni, mert túl sötét lenne.

1 Likes

Cultbeauty március 5-én feladott közös rendelésünk Barátnőmmel, akit a hatásomra egyre inkább szippant be a smink világa. :smile: Csak a Férje meg ne tudja, ő az egyik főnököm. :smile:
Too Faced paletta az Övé. Mármint a Baratnőmé.
LM púder régóta kívánságlistás volt. A NYX ecset akciós volt, 7 gbp. Álompuha. Nyx ecsetekkel nagyon jó tapasztalataim vannak, szívből ajánlom őketIMG_20210319_130209

14 Likes

Nekem egy szemre való blender ecsetem van tőlük, ugyanezzel a külsővel. Imádom vele simogatni a szemhéjam.:slight_smile:

1 Likes

Meglepően klassz ecsetek, annak ellenére, hogy én nem vagyok elkötelezett híve és imádója a márkának. :slight_smile: Nekem is van szemre való ecsetem tőlük, sztem ez még bővülni fog, mert egyszerűen ilyen jó áron, ilyen profi ecseteket beszerezni, ritkaság.:slight_smile:

2 Likes

Én tegnap este újra néztem, de mikor a kosárba akarom tenni , írja ki hogy a termék nem elérhető. Addig úgy tűnik, mintha lenne :neutral_face:

Óh, köszönöm, de külföldi webshopról nem szoktam rendelni, legalábbis ami nem nélkülözhetetlen :blush: