Köszi, spóroltál nekem 40 fontot.
Ha találsz valami szépséget, írj róla nyugodtan.
Jaj pontosan ezért adtam el a kis 4-es Pillow Talk palettát. Egy nulla volt rajtam tartósságra is meg a színeket is egészen másmilyennek képzeltem. Rózsásabbnak, finomabbnak. KM-en csupa áradozó vélemény van róla. Mintha nem is egy és ugyanazon palettáról beszélnénk. De majd leírom oda is a véleményemet.
A Darling viszont egy szuper paletta.
Rossmannban jártam:
A Rival kontúrstick Veres Fanni magyar youtuber ajánlása. Nemrég találtam a csatornáját és ő egy szimpatikus lány, aki nincs elszállva magától, összeszedetten beszél, és sminkesnek tanul.
Rendben, majd írok róla
En is nezegettem ezt a fenyvedot, csak az 50es verziojat. Eddig nem mertem megrendelni, mert azt olvastam rola, hogy szemkörnyeken picit irrital, ego erzest okoz.
Ugyhogy en is nagyon örülnek egy beszamolonak☺️
A héten nem várt Avonos rendelésem érkezett. A lemosó olajra nagyon kíváncsi vagyok. A spirál szépen dolgozik, viszont mivel ez a zöld színű kiadás, így az én sötét pilláimon csak erős lámpafényben látszik.
Úgy tűnik, a paletták gyűjtésével idén se tudok leállni, másfél hónap alatt 3 új is lett. Zsibis szerzemények, a The Child-ra nagyooon vágytam. A Zulu impulzus vásárlás volt, mivel az egy szem színes palettám minősége erősen véleményes.
The Child cukiság Használtad már? Én is alig várom, hogy a kezeim közt legyen, elvileg 1 héten belül nálam lesz a szépség.
Neem, még csak kinyitom, meglesem, visszacsukom Olyan aranyos, és ezen felül az árnyalatok is csodásak benne
Hát nem csodálom, tényleg irtó cuki és a színek csodásak, ezt nagyon jól eltalálta CP. Majd írj róla, ha kipróbáltad.
Ezt a lemosó olajat legalább már 6x újra vettem. Könnyű nem hagy nehéz érzést az arcomon. Nálam must have darab.
Az Avonos olajat használom, szeretem. Jaj a Child paletta! Én is nagyon vágyok rá de nem sikerült elcsípnem zsibin. Ha valaki eladná szóljon!
Csak 4 arcápolàsi termék: meglepett, hogy a nivea illatanyag nélkül kiadott termèkeket, ki kellett pròbàlnom. Az olaj is tökèletes ès a micellàs hűs zselé nagyon jò érzés. A pai olajos lemosò nem habzik, most télen vìz nélkül teljesen alkalmas szàraz bőrre. A pai csipkebogyò olaj nagyon tetszik. Csak pár csepp kell ès hamar beszìvódik. Utàna olvastam megnyugtatja a gyulladt bőrt. Mostanàban hiàba kenem reggel- este hyaluronnal ès TO krémmel vagy màs zsìrosabbal, nem elég. Nagyon puha lesz utàna az arcbőr
Kíváncsi vagyok az új fényvédőre nagyon! (nekem is ez most a tufürdőm )
A nivea olajat én is szeretem, most is ez van itthon. A hyaluronos zselét nem ismertem még, de kíváncsi lettem rá most
@Blanky mindenképp, már alig várom Remélem holnap reggel már lesz időm szemsminkre is, ma csak a fényvédő-púder-pirosító-szempillaspirál négyesre futotta
@Anilorak tegnap este kipróbáltam, nagyon kellemes valóban, élmény volt vele törölgetni az arcomat.
@Anheszenamon valójában a te értékelésedet olvasva döntöttem el, hogy kipróbálom szorítok, hogy sikerüljön a palettát megszerezned! Szerintem van benne egy bizonyos cukiság faktor, ami miatt ennyire kelendő. Ugyanakkor a színek is szépek benne, ami plusz pont a márkának.
Én is ezt a Nivea olajat használom már nagyon régóta, nagyon szeretem.
Csak mostanában alig találom a polcokon.
Még csak a megszaglásztam a tusfürdőt, de eddig tetszik az illata A fényvédőről írok majd, egyszer már használtam,de szeretném alapozóval is tesztelni.
Jött ma két csomagom is
Az egyik a Kiko, amit @Alsace és én rendeltünk. Az ő cuccai nincsenek a képen, majd felteszi, ha szeretné, nem veszem el az örömét Nagyon gyorsan megjött amúgy, szerdán rendeltem és ma már hozta a futár.
A másik rendelésem Glisten Cosmetics. Már nagyon régóta vadászok ilyen water activated liner-eket, de drágállottam eddig, ahol láttam, na meg mindenhol főleg paletták voltak. Aztán egyik nap görgettem az instát és szembejött velem, felmentem a weboldalra és TÁDÁMM Elég olcsóak, bundle-ben is lehet venni és MINDEN szín van, és még annál is több. Ráadásul 3 GBP a tracking nélküli shipping. Persze én olcsójános azt kértem, és képzeljétek el, egy hét alatt itt volt. Swatchot teszek a swatchos topicba.
Jaj de szépségesek! Azok a Kiko pirposítók és bronzosítók annyira vonzanak, hogy el nem tudom mondani. Nagyon kíváncsi vagyok milyen tapasztalatod lesz, eddig csak jókat hallottam erről a terméktípusról.
Marionnaud illetve zsibis beszerzések: