Igen, csak kicsit elfelejtettem beszámolni róla, ne haragudjatok.
Csináltam két swatch fotót; nem olyan profi, de azért a lényeg látszik.
A highlighterben sajnos vannak nagyobb csillámok, ami miatt az egész arcomra nem tudom használni. Én például az államra is szoktam tenni néha, de ezt nem lehet, mert tényleg látszanak a különálló csillámok. A fotókon nem látszik, mert elég bőven kentem, de amikor az ember csak egye leheletnyit szeretne tenni, akkor igen. Ettől függetlenül szép pezsgőszínű árnyalat, és mondjuk szemöldökcsontra vagy arccsontra még teljesen jó, főleg nyáron, mert akkor még a csillám sem zavar annyira.
A pirosító szinte krémes, annyira puha és könnyen eldolgozható, szóval ő nagyon tetszik. Szinte duokróm, ahogy korallból átvált aranyba, és gyönyörűen mutatna szerintem minden létező árnyalatú bőrön. Ő telitalálat nekem, imádom az ilyen színű és állagú pirosítókat. Nagyon pigmentált, szóval az ecsetet elég egyszer végighúzni rajta. (Ugyanez a highlighterről nem mondható el.)
Az illatuk olyan púderes, édeskés, és tudom, hogy találkoztam már vele kozmetikumokban máshol is. Sajna nekem nem a kedvencem, de szerencsére felvitel után már csak pár másodpercig érezhető.
Összességében nagyon örülök, hogy a kompaktban lévő két sminktermék ilyen jól használható, de ha nem lenne az, nekem az sem vonna le az értékéből, mert tisztán a külcsín miatt vettem meg.