Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Ez egy jó kis összehasonlítás az új palettákról.(TF,ND,PM). Úgy látszik mindenki rózsaszínben szeretné látni a világot.

4 Likes

Ó, én ennek roppppppant módon örülök. :slight_smile:

1 Likes

Ma kisorsoltam a következő heti 3 palettát, ők lettek a szerencsés nyertesek. :slightly_smiling_face: Örülök a Feels palettának, mivel minden nap bent leszek az irodában és szükségem lesz visszafogottabb sminkekre is. :slightly_smiling_face:
IMG_20210207_121917 IMG_20210207_121944

9 Likes
1 Likes

Én is örülök, mert egyrészt már nagyon sok rózsaszínes palettám van, másrészt engem annyira nem hoz lázba, szóval a meglévő mennyiség pont elég (azért a Pat palettákat elfogadnám). :slightly_smiling_face:

@Gloria, akkor írok.

Kinéztem két natúr palettát, Bobbi és Tilbury:
letöltés

4x3_SUPERNUDES_-_STILL_LIFE

Illetve őket, szintén hasonló színek, Bobbi és Tilbury:

Bobbi-Brown-Stroke-Of-Luck-Lunar-New-Year-2021-Collection-Banner-6

CharlotteDarling_PDP_PaletteOpen

6 Likes

Sziasztok, hátha valakit érdekel egy új MakeupGeek mono szemfesték csomag üres palettával, hirdetem is.

https://kremmania.hu/elado/blumarine-7-db-bontatlan-uj-makeup-geek-eyeshadow

Aki szereti a zöldeket, annak meleg szívvel tudom ajánlani: https://kremmania.hu/elado/csicsy22-3800-ft-revolution-precious-stone-shadow-palette
Nem igazán lehet már kapni ráadásul, és a középső foiled színeket tartalmazó sor, az meg egyenesen csodás :star_struck:

Szép paletta, és amúgy én most épp zöldmániás vagyok, de :wave: nem ezeket a zöldeket keresem :sweat_smile:
(Sáros, khakis, katonai zöldekre vágyom, még a csillámos színekben is)

Van benne 3, ami ilyen khakisebb, mohásabb :smiley:

igen, sejtettem. de most éppen úgy próbálom megakadályozni magamat abban hogy minden nekem tetsző palettát megvegyek, hogy a “tökéletes” zöld palettát keresem, ami javarészben mohás-mocsaras zöld és legalább a háromnegyede olyan szín amit csak úgy ránézésre is használnék. jelenleg a givemeglow juicy olive a favorit, de pont ahelyett keresek valami olyat ami pici, utazásra alkalmas, és nem kell érte vámot fizetni :smiley:

1 Likes

Ohh azt a palettát én is néztem, de óóó, hát az nemhogy drága, de a szállítás az… huh! :smiley: Pedig nekem is vágyam :smiley:

mondanám hogy beszéljünk össze és vegyünk közösen kettőt, de én nem Magyarországon lakom. :smiley:
de ha esetleg érdekel akkor is, amikor majd hazamegyek (vírustól függ, talán jövőre), még rendelhetünk együtt, akkor el tudjuk osztani a szállítási költséget.

1 Likes

Rendicsek, beszélhetünk majd róla mindenképp :smiley:

szólni fogok pár hónappal azelőtt hogy időszerű lesz :smiley:

Rendicsek :smiley:

@random @macooka gondoljatok rám is, az a paletta csodás! :heart_eyes:

Hehe, mindenképp! :smiley:

1 Likes

Kézzel készült paletta az Aliról.
Screenshot_20210212_161110 Screenshot_20210212_161045

22 Likes

Ilyen csini darabot még a cirmos sem látott! :cat: