Ez egy jó kis összehasonlítás az új palettákról.(TF,ND,PM). Úgy látszik mindenki rózsaszínben szeretné látni a világot.
Ó, én ennek roppppppant módon örülök.
Ma kisorsoltam a következő heti 3 palettát, ők lettek a szerencsés nyertesek. Örülök a Feels palettának, mivel minden nap bent leszek az irodában és szükségem lesz visszafogottabb sminkekre is.
Én is örülök, mert egyrészt már nagyon sok rózsaszínes palettám van, másrészt engem annyira nem hoz lázba, szóval a meglévő mennyiség pont elég (azért a Pat palettákat elfogadnám).
@Gloria, akkor írok.
Kinéztem két natúr palettát, Bobbi és Tilbury:
Illetve őket, szintén hasonló színek, Bobbi és Tilbury:
Sziasztok, hátha valakit érdekel egy új MakeupGeek mono szemfesték csomag üres palettával, hirdetem is.
https://kremmania.hu/elado/blumarine-7-db-bontatlan-uj-makeup-geek-eyeshadow
Aki szereti a zöldeket, annak meleg szívvel tudom ajánlani: https://kremmania.hu/elado/csicsy22-3800-ft-revolution-precious-stone-shadow-palette
Nem igazán lehet már kapni ráadásul, és a középső foiled színeket tartalmazó sor, az meg egyenesen csodás
Szép paletta, és amúgy én most épp zöldmániás vagyok, de nem ezeket a zöldeket keresem
(Sáros, khakis, katonai zöldekre vágyom, még a csillámos színekben is)
Van benne 3, ami ilyen khakisebb, mohásabb
igen, sejtettem. de most éppen úgy próbálom megakadályozni magamat abban hogy minden nekem tetsző palettát megvegyek, hogy a “tökéletes” zöld palettát keresem, ami javarészben mohás-mocsaras zöld és legalább a háromnegyede olyan szín amit csak úgy ránézésre is használnék. jelenleg a givemeglow juicy olive a favorit, de pont ahelyett keresek valami olyat ami pici, utazásra alkalmas, és nem kell érte vámot fizetni
Ohh azt a palettát én is néztem, de óóó, hát az nemhogy drága, de a szállítás az… huh! Pedig nekem is vágyam
mondanám hogy beszéljünk össze és vegyünk közösen kettőt, de én nem Magyarországon lakom.
de ha esetleg érdekel akkor is, amikor majd hazamegyek (vírustól függ, talán jövőre), még rendelhetünk együtt, akkor el tudjuk osztani a szállítási költséget.
Rendicsek, beszélhetünk majd róla mindenképp
szólni fogok pár hónappal azelőtt hogy időszerű lesz
Rendicsek
Hehe, mindenképp!
Kézzel készült paletta az Aliról.
Ilyen csini darabot még a cirmos sem látott!