Nagyon kíváncsi vagyok Ha beválik, tuti rendelek még
Amúgy ez a bronzosító ÓRIÁSI 20 g van benne. Mikor fogok én ennyit elhasználni?
A Tuscan perfecting powder milyen formulájú? Kipróbáltad már, hogy milyen finish-t kölcsönöz? Egész arcra tehető vagy inkább highlighter?
Még nem próbáltam ki, hogy milyen, de én egész arcra tervezem használni. Szerintem nem úgy néz ki közelről sem, mint egy highlighter
A Milk bronzert nagyon szeretem. Kíváncsi vagyok neked bejön e?
Nekem nagyon bejön. Szerintem jobb mint a Chanel . Nem sárga rajtam. A zsibin vettem egyszer csak ott volt miután beszéltünk róla.
@Isabelle -nek hála ma valóra vált egy évek óta tartó vágyam. Azóta szerettem volna ezt a palettát mióta először megláttam. Annyira megfogtak a színei. Alig várom, hogy meghemperegjek benne
Sajnos a kèp nem adja vissza a szìneket amilyenek èlőben. Talàn itt vmivel jobban làtszik? Màr vàrom a sminkjeidet!
Yesstyle-ról érkezett
Nagyon szeretem ezt az arclemosót, úgyhogy egyrészt fel akarok belőle tankolni júliusig, másrészt ki akartam még addig próbálni a nem hab állagút és az olajos lemosót is. A mistet régebb óta nézegetem, a Moonshoot rúzs másik színe pedig a yesstyle boxban volt, és nagyon tetszik. A maszk ajándék.
Igen mert sajnos lámpafényben fotóztam. Hétvégén tudok természetes fényben fotózni, újra fogom készíteni a képeket az instás swatch-szombatra
Nekem a krémes lemosó nem vált be. Az is enyhén habos lesz vízzel összekeverve, illata nincs. Biztos eredeti, iherbről van. Semmilyen hatását nem látom, én nem fogom újra megvásárolni.
Néztem, hogy nem is ugyanaz az összetétele (küldtek külön mellékletben inci listát). De gondoltam egyszer kipróbálom. A habot nagyon szeretem, semmi nem volt még eddig ilyen kíméletesen tisztító a bőrömmel.
Trükkös a csomagolása, kevesebb van benne, mint amennyinek látszik. Reggelente használom, elfogy majd idővel.
A Lotion No.1 bevált gyors hidratálónak. Nem írtam le a márkát.
Hada Labo, de nem az európai/amerikai piacra szánt, hanem a japán.
Nem tudok sajnos arról az oldalról rendelni, a vámosok elkapnák.
Nekem ez van. Japánban gyártották.
https://www.iherb.com/pr/Rohto-Hada-Labo-Gokujyun-Face-Wash-3-5-oz-100-g/93456
A tiédnek más az összetétele?
A képen egyformának tűnik a csomagolás. Viszont úgy látom, próbáltak magyar nyelvű incit küldeni.
BH cosmetics rendelés és Pat monó, mint beugró nekem Pat McGrath világába. Nagyon szép csokibarna, készül majd vele drámai füstös szemsmink bőven.
Egyébként az érintetlen, bontatlan paletta érdekelne valakit mielőtt visszamegy? Sajnos nem azt küldték, amit rendeltem. 11 € az ára.
Szia, engem mindenképpen érdekelne a Bh paletta. Pont azon gondolkoztam, hogy megrendelem.
Te mit rendeltél eredetileg?
Szia!
A Romantic Nomadot, méretben és árban egyformák amúgy. Csak annak a színei jobban tetszenek nekem.
Jaj, a Romatic Nomad-ot én is néztem, nagyon szépek a színei. Csak végül más palettákat rendeltem meg.
De ez nagyon rossz érzés, hogy nem az van a csomagban, amit kértél. Pedig ha csak 1 palettát rendeltél elég nehéz volt bármit is összekeverni.
Igen.
Ez is szép, a swatchokat is megnéztem neten, hátha mégis érdemes megtartanom, de ráfixálódtam a másikra már.