💖 ùj unboxing kèpekkel

Nagyon kíváncsi vagyok :heart_eyes: Ha beválik, tuti rendelek még :smiley:
Amúgy ez a bronzosító ÓRIÁSI 20 g van benne. Mikor fogok én ennyit elhasználni? :smiley:

3 Likes

A Tuscan perfecting powder milyen formulájú? Kipróbáltad már, hogy milyen finish-t kölcsönöz? Egész arcra tehető vagy inkább highlighter?

Még nem próbáltam ki, hogy milyen, de én egész arcra tervezem használni. Szerintem nem úgy néz ki közelről sem, mint egy highlighter :slightly_smiling_face:

1 Likes

A Milk bronzert nagyon szeretem. Kíváncsi vagyok neked bejön e?

Nekem nagyon bejön. Szerintem jobb mint a Chanel . Nem sárga rajtam. A zsibin vettem egyszer csak ott volt miután beszéltünk róla.

1 Likes

@Isabelle -nek hála ma valóra vált egy évek óta tartó vágyam. Azóta szerettem volna ezt a palettát mióta először megláttam. Annyira megfogtak a színei. Alig várom, hogy meghemperegjek benne :joy:
Kép

Kép

21 Likes

Sajnos a kèp nem adja vissza a szìneket amilyenek èlőben. Talàn itt vmivel jobban làtszik? Màr vàrom a sminkjeidet! :sparkling_heart::heartpulse:
20201206_140141 20201206_140315

11 Likes

Yesstyle-ról érkezett
Nagyon szeretem ezt az arclemosót, úgyhogy egyrészt fel akarok belőle tankolni júliusig, másrészt ki akartam még addig próbálni a nem hab állagút és az olajos lemosót is. A mistet régebb óta nézegetem, a Moonshoot rúzs másik színe pedig a yesstyle boxban volt, és nagyon tetszik. A maszk ajándék.

IMG_20210209_175945

16 Likes

Igen mert sajnos lámpafényben fotóztam. Hétvégén tudok természetes fényben fotózni, újra fogom készíteni a képeket az instás swatch-szombatra

1 Likes

Nekem a krémes lemosó nem vált be. Az is enyhén habos lesz vízzel összekeverve, illata nincs. Biztos eredeti, iherbről van. Semmilyen hatását nem látom, én nem fogom újra megvásárolni.

1 Likes

Néztem, hogy nem is ugyanaz az összetétele (küldtek külön mellékletben inci listát). De gondoltam egyszer kipróbálom. A habot nagyon szeretem, semmi nem volt még eddig ilyen kíméletesen tisztító a bőrömmel.

Trükkös a csomagolása, kevesebb van benne, mint amennyinek látszik. Reggelente használom, elfogy majd idővel.
A Lotion No.1 bevált gyors hidratálónak. Nem írtam le a márkát.

Hada Labo, de nem az európai/amerikai piacra szánt, hanem a japán.

https://www.yesstyle.com/en/list.html?bpt=48&q=Hada+labo

Nem tudok sajnos arról az oldalról rendelni, a vámosok elkapnák.

Nekem ez van. Japánban gyártották.
https://www.iherb.com/pr/Rohto-Hada-Labo-Gokujyun-Face-Wash-3-5-oz-100-g/93456

A tiédnek más az összetétele?
IMG_20210209_222238

A képen egyformának tűnik a csomagolás. Viszont úgy látom, próbáltak magyar nyelvű incit küldeni. :grinning:

IMG_20210209_222644

BH cosmetics rendelés és Pat monó, mint beugró nekem Pat McGrath világába. Nagyon szép csokibarna, készül majd vele drámai füstös szemsmink bőven. :smiley:

Egyébként az érintetlen, bontatlan paletta érdekelne valakit mielőtt visszamegy? Sajnos nem azt küldték, amit rendeltem. :cry: 11 € az ára.
IMG_20210210_075150071~2

6 Likes

Szia, engem mindenképpen érdekelne a Bh paletta. Pont azon gondolkoztam, hogy megrendelem.

Te mit rendeltél eredetileg?

Szia!
A Romantic Nomadot, méretben és árban egyformák amúgy. Csak annak a színei jobban tetszenek nekem.

Jaj, a Romatic Nomad-ot én is néztem, nagyon szépek a színei. Csak végül más palettákat rendeltem meg.
De ez nagyon rossz érzés, hogy nem az van a csomagban, amit kértél. :frowning: Pedig ha csak 1 palettát rendeltél elég nehéz volt bármit is összekeverni.

Igen. :confused:
Ez is szép, a swatchokat is megnéztem neten, hátha mégis érdemes megtartanom, de ráfixálódtam a másikra már. :laughing:

1 Likes