💖 ùj unboxing kèpekkel

Csodaszép…
Én a Nars mellett nagyon szeretem a Bobbi Brown márkát, de abszolút túlárazottnak gondolom. Kezdem elengedni, és más márkák dolgai után nyúlni.
Van két Shimmer Brickem, egy szemhéjpúderem, és most egy mini highlightert vettem, amit egyszerűen imádok tőlük, rosszat nem tudok a márkáról én sem mondani, de valahogy nincs akkora szerelem már.

2 Likes

Tegnap megérkezett nekem is két Pat Mcgrath rúzsom. Én eddig azt hittem, hogy a csomagolás színenként változik, úgyhogy meg is lepődtem, amikor őket találtam a dobozban. De minden stimmel, Femmebot és Beautiful Stranger.

IMG_20210112_145841

De legalább tudok velük ilyet csinálni:

IMG_20210112_145756

:grinning::grinning:

23 Likes

A Spacenk margójára: Ma érkezett ez a szépség. 16104645801055402444465847801743
Ennek arany színű a tokja. Nekem jobban tetszik mint a hatos,amit már fel is tettem eladásra.

18 Likes

Kedvenc fodrászomtol. Keratinos cuccából is vettem fű alatt fél adagot :slightly_smiling_face:IMG_20210112_161748
2021-ben rendbe hozom a hajam.

12 Likes

Müller (még teát vettem):
IMG_20210112_165525
Az AEG szettet a honlapról rendeltem (manikűrözni/pedikűrözni talán jó lesz), amikor leárazták nagyon 5,99-re, valami 34,95 Euro eredetileg.
A 10ml-s roll on, egy utazókiszerelése a nagy szérumnak. Ha a golyó fém akkor a szemem alá fogom használni.

13 Likes

Cult beauty, Colourpop és KM zsibi
20210112_171526

21 Likes

Ez csodaszép. Teljesen új árnyalatok, ha jól tippelek.

Ez a karácsonyi kiadás.

Úgy értettem, hogy egyik árnyalat sem kapható nagyban, szóval különleges paletta. Csodaszép.

•AMBIENT LIGHTING POWDER–Soft Light
•AMBIENT LIGHTING BRONZER–Golden Bronze Light
•AMBIENT LIGHTING BLUSH–Mood Flush
•AMBIENT METALLIC STROBE POWDER–Champagne Strobe Light

Szóval irigykedem, használd egészséggel!
Volt egy 6-os palettám, abban volt egy csodás árnyalat, de aztán kihozták nagyban…

2 Likes

Nekem is tetszik mert különleges. A 6-ost eladtam mint korábban is már egyet. Ebben jobban tetszik a bronzosító és highlither is látványos. Ma már használtam is és nagyon szépen terül.

1 Likes

Igen, az egy visszafogott highlighter volt, ami a hatosban volt.
az én bőrömön nem mutatnak jól a sötétebb bronzerek, főleg, ha meleg árnyalatok, még Hourglass-éktól sem :slight_smile:
a Dim Light árnyalatú púderüket használom bronzosításra, és a Brilliant Nude árnyalatú fényes pirosítójuk csodálatos nude szín, szépséges, visszafogott csillámokkal.
Csinálok swatchokat…

Nekem az a bajom ezekkel, hogy kicsik a panek. A tavalyi (Ghost) hatos paletta van meg, de emiatt viszonylag ritkán nyúlok hozzá. Pedig még ecsetet is vettem hozzá, de ez olyan szinten zavar, hogy most eszembe sem jutott, hogy megvegyem az ünnepi kiadást…

Igen kicsik,de engem kárpótol a végeredmény. Nekem is van hozzá külön ecset (Avonos) ami tökéletes hozzá. Nem tudom engem vonzanak ezek a limitált kiadások. :slight_smile:

1 Likes

A Dim Lightot próbáltam tényleg szép. Azonban ha tényleg nagyon szofisztikált bronzosítást akarok akkor a KAP Adobe-ja nekem ebben a segítség. A Brillant nude tényleg érdekel sok jót olvastam róla.

1 Likes

Persze, megértem, az a négyes nagyon szép!

Nekem hétköznapra bronzosítóból a Nude bronze light a kedvencem a Hourglasstól.

Találtam egy képet, amin négyet hasonlítanak össze. Ha én fotóznám, úgysem látszódna belőle semmi…
hourglass-ambient-lighting-bronzer-swatches

4 Likes

Hourglass

At night
Brilliant Nude (A pici csillámok nem látszanak)
Mood Exposure

20210113_101940

20210113_102007

még a képen is látszik, mennyire kékek az ereim :smiley: :smiley: :smiley:
világos nyár vagyok…

11 Likes

Hú de de szép a középső.

Azt hiszem ma életem legdurvább unboxing posztjával jövök… :pleading_face:

Van egy külföldön élő informatikus bátyám, aki még december elején megkérdezte, hogy melyik típusú sminkterméket szeretem leginkább “gyűjteni”, illetve melyik márka termékeit tesztelném leginkább szívem szerint. Mindkettőre egyszerű volt válaszolnom, a paletták a legnagyobb gyengém, és Nabla dolgokat akartam beszerezni idén leginkább.
Mivel nagyon ritkán találkozunk, illetve óriási távolságra lakunk ezért az utóbbi 1-2 évben nem ajándékoztunk Karácsony, szülinap stb alkalomra.
Mióta feltette a kérdéseket, egyáltalán nem esett szó erről köztünk, azt hittem csak kíváncsi volt, vagy majd amikor találkozunk meglep valamivel, de nem számítottam arra, hogy ma csönget a postás ezzel a csomaggal… :open_mouth:
Lényegében a kis Cutie Coral palettán kívül mindegyik Nabla palettát megkaptam tőle. Enyhén szólva sokk alatt vagyok, csak ülök és nézem a csodás palettákat. Szerintem ez el fog tartani 1-2 hétig amíg felfogom mi történik, hozzájuk sem merek nyúlni. :smiley: Volt pár meglepetésem az utóbbi 1-2 hónapban, de ezt nem lehet már felülmúlni, az biztos.

Mivel a Nabla Poison Garden paletta már megvan nekem tavaly óta , így azt el fogom adni. Szóval ha bárkit érdekel egy bontatlan változat belőle, csak szóljon. :slight_smile:
IMG_20210113_124354

38 Likes

Jaj, de rendi!!! :slight_smile:

1 Likes

Gyönyörű kollekció! Kíváncsi vagyok, melyik tetszik majd a leginkább :slight_smile:

1 Likes