Igen: Iridescent Strobe Light
Jaj azt nagyon szeretem. Kíváncsi vagyok neked hogy fog tetszeni.
Majd mindenképpen írok róla, de szerintem nagyon fogom szeretni. Nagyon remélem, hogy gyorsan és épségben fog megérkezni hozzám.
Milyen szép az a barackos árnyalat jobbra, középen.
Nekem a Mood Exposure és a Brilliant Nude van meg, az At Night egy tévedés volt, nem illik hozzám. A reklámfilmje baromi megtévesztő. Nagyon erős szín.
Megrendeltem az Euphoric Fusion-t, de nem érkezett meg a csomag, visszafizetik.
Ha esetleg megválnál az At Nightól szólj
Itt látod a színét a hófehér bőrömön:
Írok neked, még megvan.
Egyszer már majdnem megrendeltem miniben a lengyel Sephorától, de végül ellenálltam. De nagyon szép kis higlighter, szerettem a 6-os pan-ben.
Jaj de szép! A Brilliant Nude megvan a 4-es Ghost palettámban. Sajnos rajtam az nem is látszik
Gondoltam én is megmutatom a kis palettagyűjteményem. Közel sem teljes és tökéletes még, de azért ki tudok belőlük jó dolgokat hozni.
Van még két Catrice limitált palettám, de azok a barátomnál vannak épp. És gondoltam megmutatom a tároló kosárkámat is, amiből lassan kell majd a második, főleg ha sokat olvaslak még titeket.
A szorgosan összecsipegetett Hourglass-gyűjteményem:
Rendkívül fotogén termékek, rossz fényben is remekül mutatnak.
A pirosítókat és a bronzereket nagyon szeretem, a púderekkel viszont nem tudok mit kezdeni, ill. az én bőrömön elhasalnak a tág pórusok és hegek miatt, nem tud érvényesülni a szépítő hatásuk.
A Girl Lip Stylo egy ápoló hatású kis kencefice, egyáltalán nem szárít, a gyenge színe (Activist), bármilyen sminkhez passzol és a sietős reggelek nagy barátja, de ennél jóval olcsóbban is lehet hasonló tudású termékeket találni.
Jaj de csodaszépek a jobb alsó pirosító melyik szín? Nagyon szép!
Iridescent flash.
Jeffree Star összes…
A paletták színválasztéka:
Uhhh, tényleg nagy a JS szerelem nálad. A Blood Lust az ami még mai napig vonzza nagyon a tekintetemet.
Ez azért van, mert még a drágább márkákkal is előfordul nálam, hogy néha eltűnik a szememről. Kivéve ezek.
Ezek mindegyike képes egy teljes nap fent maradni.
Szóval, ezekre bármikor számíthatok.
Olyan jó, amikor az ember talál egy márkát /terméket amire mindig számíthat! gyönyörű gyűjtemény az biztos
És most azt nézem, hogy lehet kellene a zöld paletta is…
Tudod, sosem lehet elég belőlük.
Azt én is elfogadnám