"Gyűjteményeink"

Igen: Iridescent Strobe Light :blush:

1 Likes

Jaj azt nagyon szeretem. Kíváncsi vagyok neked hogy fog tetszeni.

1 Likes

Majd mindenképpen írok róla, de szerintem nagyon fogom szeretni. Nagyon remélem, hogy gyorsan és épségben fog megérkezni hozzám. :slightly_smiling_face:

Milyen szép az a barackos árnyalat jobbra, középen.

Nekem a Mood Exposure és a Brilliant Nude van meg, az At Night egy tévedés volt, nem illik hozzám. A reklámfilmje baromi megtévesztő. Nagyon erős szín.
Megrendeltem az Euphoric Fusion-t, de nem érkezett meg a csomag, visszafizetik.

1 Likes

Ha esetleg megválnál az At Nightól szólj :blush:

Itt látod a színét a hófehér bőrömön:

Írok neked, még megvan.

Egyszer már majdnem megrendeltem miniben a lengyel Sephorától, de végül ellenálltam. De nagyon szép kis higlighter, szerettem a 6-os pan-ben.

1 Likes

Jaj de szép! A Brilliant Nude megvan a 4-es Ghost palettámban. Sajnos rajtam az nem is látszik :frowning:

Gondoltam én is megmutatom a kis palettagyűjteményem. Közel sem teljes és tökéletes még, de azért ki tudok belőlük jó dolgokat hozni. :slight_smile:
Van még két Catrice limitált palettám, de azok a barátomnál vannak épp. És gondoltam megmutatom a tároló kosárkámat is, amiből lassan kell majd a második, főleg ha sokat olvaslak még titeket. :smiley:
20210118_191628
20210118_191725

22 Likes

A szorgosan összecsipegetett Hourglass-gyűjteményem:
20210131_101255
Rendkívül fotogén termékek, rossz fényben is remekül mutatnak.
A pirosítókat és a bronzereket nagyon szeretem, a púderekkel viszont nem tudok mit kezdeni, ill. az én bőrömön elhasalnak a tág pórusok és hegek miatt, nem tud érvényesülni a szépítő hatásuk.
A Girl Lip Stylo egy ápoló hatású kis kencefice, egyáltalán nem szárít, a gyenge színe (Activist), bármilyen sminkhez passzol és a sietős reggelek nagy barátja, de ennél jóval olcsóbban is lehet hasonló tudású termékeket találni.

17 Likes

Jaj de csodaszépek :heart_eyes: a jobb alsó pirosító melyik szín? Nagyon szép!

1 Likes

Iridescent flash.:slight_smile:

1 Likes

@Nita Nekem ők vannak vegyesen magenta/fukszia + rózsaszínek

Jeffree Star összes…

IMG_20210204_172036

A paletták színválasztéka:

IMG_20210204_172803

19 Likes

Uhhh, tényleg nagy a JS szerelem nálad. :smiley: A Blood Lust az ami még mai napig vonzza nagyon a tekintetemet. :slight_smile:

Ez azért van, mert még a drágább márkákkal is előfordul nálam, hogy néha eltűnik a szememről. Kivéve ezek.
Ezek mindegyike képes egy teljes nap fent maradni.
Szóval, ezekre bármikor számíthatok. :blush:

5 Likes

Olyan jó, amikor az ember talál egy márkát /terméket amire mindig számíthat! :slight_smile: gyönyörű gyűjtemény az biztos :slight_smile:

1 Likes

És most azt nézem, hogy lehet kellene a zöld paletta is… :smiley: :woman_shrugging: :see_no_evil:

3 Likes

Tudod, sosem lehet elég belőlük. :grin:

1 Likes

Azt én is elfogadnám :green_heart:

1 Likes