💖 ùj unboxing kèpekkel

Az infósok már csak ilyenek. Csendesek, de figyelmesek. A tesód nagy örömet akart okozni neked.

4 Likes

Atyám. Nem is tudtam, hogy ennyi palettája van a Nablának :slight_smile:

Szuper…

1 Likes

Hihetetlen, milyen csodálatos ajándékot kaptál. Igazán rendes a testvéred :slight_smile:

1 Likes

Én is kérek egy ilyed bátyot :slight_smile:

4 Likes

@Kokapu Igen, kimondhatatlanul rendi :slight_smile:
@zalla Köszi :slight_smile: mindenképp írok majd, de szerintem 1 hétig csak bámulni fogom őket :smiley:
@Montelino Az biztos. Ő is nagyon visszahúzódó, csendes, de életem során okozott már brutál meglepetéseket. :slightly_smiling_face:
@Mse Van ezek között olyan, amiről én sem tudtam :smiley:
@Brunettee Igen, szóhoz sem jutok, egyelőre nehezen hiszem el, pedig itt vannak előttem. :slight_smile:
@dunaimano Azt elhiszem :smiley:

1 Likes

Hú de szépek így együtt. Nekem nincs tesóm, de ha lenne olyat szeretnék, mint a tiéd.:grinning:

4 Likes

Én pont a napokban döbbentem rá, hogy kéne a Poison Garden, de igazából tökre nincs rá szükségem. :smiley:

2 Likes

Aztamindenit micsoda bátyó, és mennyi szépség! Én is akarom (a bátyót is és a palettákat is :joy:)
Nekem csak egy húgom van, a családban én vagyok a makeup és a skincare dealer :smiley:

4 Likes

Ez nálunk is így van. Időnként a húgaim eljönnek, hogy kisminkeljem őket. Hétfőn pont itt járt a nagyobbik, hát néhány üvegcsével és termékmintával tért haza. Nem győzte magába szippantani az információt. :slight_smile:

7 Likes

Ha lehetne ilyen lehetőségetek/szerencsétek, hogy egy márkának a palettáit hozná el valaki nektek, melyik márkáét választanátok?

5 Likes

Haha :smiley: Lehet ez egy jel :smiley: Viccet félretéve, ha mégis szeretnéd, nyugodtan szólj.

ABH :smiley: És Coloured Raine…

3 Likes

Scott Barnes :heart_eyes:

2 Likes

Mennyire jólelkű és kedves, figyelmes bátyád van :heart_eyes: :sparkling_heart: :gift_heart:
Legyen benne sok örömöd, szerintem imádni fogod a felfedezésüket, majd mesélj, hogy tetszenek :blush:

1 Likes

Én elfogadnám Wayne Goss palettáit, vagy a Rare Beauty-ét, de csak mert a kíváncsiság hajt.

Igen, egy angyal. :heart: Mindenképp írok majd róluk, csak gyönyörködöm bennük még érintetlen állapotban kicsit :smiley: Annyira szépek. :heart_eyes:

1 Likes

Jelenleg azt mondanám Ace Beauté, de csak mert a kíváncsiság hajt és még nem próbáltam semmit. :smiley: Amúgy meg Colourpop. Csak sokkal nagyobb szekrény kéne hozzá. :smiley:

2 Likes

Ha ez azt jelentené, hogy megkapnám tőle az összest, akkor a Pat McGrath palettáit választanám. Amilyen drágák, nem hiszem, hogy valaha is nagy készletem lesz belőle, de a minősége kiváló, nagyon bejött nekem. :smiley:

2 Likes

Ez nagyon kedves volt tőle, szuper tesód van! :slight_smile: Jól néznek ki ezek a paletták együtt. :blush:

1 Likes

Micsoda lelke van a bátyádnak! :heart: Milyen figyelmes! Használd egészséggel ezt a rengeteg finomságot!

1 Likes