Az infósok már csak ilyenek. Csendesek, de figyelmesek. A tesód nagy örömet akart okozni neked.
Atyám. Nem is tudtam, hogy ennyi palettája van a Nablának
Szuper…
Hihetetlen, milyen csodálatos ajándékot kaptál. Igazán rendes a testvéred
Én is kérek egy ilyed bátyot
@Kokapu Igen, kimondhatatlanul rendi
@zalla Köszi mindenképp írok majd, de szerintem 1 hétig csak bámulni fogom őket
@Montelino Az biztos. Ő is nagyon visszahúzódó, csendes, de életem során okozott már brutál meglepetéseket.
@Mse Van ezek között olyan, amiről én sem tudtam
@Brunettee Igen, szóhoz sem jutok, egyelőre nehezen hiszem el, pedig itt vannak előttem.
@dunaimano Azt elhiszem
Hú de szépek így együtt. Nekem nincs tesóm, de ha lenne olyat szeretnék, mint a tiéd.
Én pont a napokban döbbentem rá, hogy kéne a Poison Garden, de igazából tökre nincs rá szükségem.
Aztamindenit micsoda bátyó, és mennyi szépség! Én is akarom (a bátyót is és a palettákat is )
Nekem csak egy húgom van, a családban én vagyok a makeup és a skincare dealer
Ez nálunk is így van. Időnként a húgaim eljönnek, hogy kisminkeljem őket. Hétfőn pont itt járt a nagyobbik, hát néhány üvegcsével és termékmintával tért haza. Nem győzte magába szippantani az információt.
Ha lehetne ilyen lehetőségetek/szerencsétek, hogy egy márkának a palettáit hozná el valaki nektek, melyik márkáét választanátok?
Haha Lehet ez egy jel Viccet félretéve, ha mégis szeretnéd, nyugodtan szólj.
ABH És Coloured Raine…
Scott Barnes
Mennyire jólelkű és kedves, figyelmes bátyád van
Legyen benne sok örömöd, szerintem imádni fogod a felfedezésüket, majd mesélj, hogy tetszenek
Én elfogadnám Wayne Goss palettáit, vagy a Rare Beauty-ét, de csak mert a kíváncsiság hajt.
Igen, egy angyal. Mindenképp írok majd róluk, csak gyönyörködöm bennük még érintetlen állapotban kicsit Annyira szépek.
Jelenleg azt mondanám Ace Beauté, de csak mert a kíváncsiság hajt és még nem próbáltam semmit. Amúgy meg Colourpop. Csak sokkal nagyobb szekrény kéne hozzá.
Ha ez azt jelentené, hogy megkapnám tőle az összest, akkor a Pat McGrath palettáit választanám. Amilyen drágák, nem hiszem, hogy valaha is nagy készletem lesz belőle, de a minősége kiváló, nagyon bejött nekem.
Ez nagyon kedves volt tőle, szuper tesód van! Jól néznek ki ezek a paletták együtt.
Micsoda lelke van a bátyádnak! Milyen figyelmes! Használd egészséggel ezt a rengeteg finomságot!