Ez teljesen jó ötlet
Most már eljutottam én is oda, hogy elég két hetente 1x színeznem, mert tartja magát rendesen.
Néha pedig hiányzik az illata
Mikori rendelésed a lookfantastic? Én még mindig várok a novemberire
Nekem is novemberi. 27-i, ha jól emlékszem.
Két szín van egymáson rétegezve, az egyik egy szürkés-levendula gyöngyházas Misslyn (lekopott a cimke az árnyalat nevével), azon pedig egy catrice lakk, ez: https://kremmania.hu/kremek/catrice-galactic-glow-attetszo-hatasu-koromlakk , az Aurora nevű árnyalat
Egy hónapnyi türelmetlen várakozás után végre megérkezett a Pat McGrath rúzs világkörüli útjáról
Árnyalat neve: Flesh 5
Megérkezett a Zoeva alapozóm
Pénteken érkezett, most vettem át. A minta ajándék volt. Az Elbenwald rendelésem is ideért. A HP shopper igen tetszik, mert van belső zsebe és masszív anyaga van.
Lent balra van egy karcolás a tokon, de túlélem. Jobbra letudtam törölni. A Bobbi Brown se költ különösebben töltőanyagra, azért én minimum bubis anyagba raknám.
Juhhúú Használd egészséggel!
Köszi, meglátom milyen lesz, nem minden jött be ettől a márkától.
Nekem a világos fényes színekkel vannak gondjaim, de ettől függetlenül szeretem ezt a palettát.
Nem igazán tudok jót vagy rosszat mondani a márkáról .Volt tőlük egy szemránckrémem, meg ez a palettám van. Sztem egyebet még nem is próbáltam tőlük.
Nekem a BB nem jött be, pedig sokan szeretik. Nem is használtam el. A füstös sminkhez való spirál inkább átlagos pillákat alkot rajtam, attól kicsit többet vártam, de nem rossz.
Igazából túlárazottnak gondolom, és vhogy nem elég meggyőző számomra a márka.
Persze sok pozitív véleményt olvastam KM-n róla, szóval sztem ízlések és pofonok.
Viszont még Chanel és Dior sminkem sose volt, nah azokat idén górcső alá veszem, azok izgatják a fantáziámat.
Nekem Dior minipalettám van, tényleg mini, egy spirálhoz csomagolták a nagy paletták kicsi mását, az nem olyan jó minőségű. Az a legkisebb palettám, porzik is.
Dior spirálod melyik?
Azt nem használtam még, mert otthon maradt. Szerintem az Iconic Overcurl. Rengeteg spirál parkol nálam bontatlanul. Tavaly csak a Smashbox hagyott nyomot a lelkemben, az tényleg műszempilla hatást adott.
Fú, melyik Smashbox spirál ez?
Most egy YSL Mascara Volume Effect Faux Cils Waterproof van rajtam, tesztelem mennyire vízálló, mert szombaton temetésre megyek és bőgni fogok, az fix.
Nem vízálló. Egy utazóméret (6ml) van a birtokomban, fél év volt mire száradni kezdett, gondolkodom, hogy valamivel feljavítom vagy megmosom a kefét. Ritkán spirálozok a járvány óta, szinte tele van. Jól hosszabbított.
köszi, ránézek.
Ah, de szexi ez a spirál