💖 ùj unboxing kèpekkel

Ez teljesen jó ötlet :slight_smile:
Most már eljutottam én is oda, hogy elég két hetente 1x színeznem, mert tartja magát rendesen.
Néha pedig hiányzik az illata :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Mikori rendelésed a lookfantastic? :slight_smile: Én még mindig várok a novemberire :slightly_smiling_face:

Nekem is novemberi. 27-i, ha jól emlékszem.

Két szín van egymáson rétegezve, az egyik egy szürkés-levendula gyöngyházas Misslyn (lekopott a cimke az árnyalat nevével), azon pedig egy catrice lakk, ez: https://kremmania.hu/kremek/catrice-galactic-glow-attetszo-hatasu-koromlakk , az Aurora nevű árnyalat :slight_smile:

1 Likes

Egy hónapnyi türelmetlen várakozás után végre megérkezett a Pat McGrath rúzs világkörüli útjáról :heart_eyes:
Árnyalat neve: Flesh 5

Kép

18 Likes

Megérkezett a Zoeva alapozóm :heart_eyes:
20210111_165854

15 Likes

Pénteken érkezett, most vettem át. A minta ajándék volt. Az Elbenwald rendelésem is ideért. A HP shopper igen tetszik, mert van belső zsebe és masszív anyaga van.
IMG_20210111_193054

Lent balra van egy karcolás a tokon, de túlélem. Jobbra letudtam törölni. A Bobbi Brown se költ különösebben töltőanyagra, azért én minimum bubis anyagba raknám.
IMG_20210111_193857

20 Likes

Juhhúú :slight_smile:Használd egészséggel!:smiley:

Köszi, meglátom milyen lesz, nem minden jött be ettől a márkától.

1 Likes

Nekem a világos fényes színekkel vannak gondjaim, de ettől függetlenül szeretem ezt a palettát.
Nem igazán tudok jót vagy rosszat mondani a márkáról .Volt tőlük egy szemránckrémem, meg ez a palettám van. Sztem egyebet még nem is próbáltam tőlük.:slight_smile:

1 Likes

Nekem a BB nem jött be, pedig sokan szeretik. Nem is használtam el. A füstös sminkhez való spirál inkább átlagos pillákat alkot rajtam, attól kicsit többet vártam, de nem rossz.

1 Likes

Igazából túlárazottnak gondolom, és vhogy nem elég meggyőző számomra a márka.
Persze sok pozitív véleményt olvastam KM-n róla, szóval sztem ízlések és pofonok.:slight_smile:

Viszont még Chanel és Dior sminkem sose volt, nah azokat idén górcső alá veszem, azok izgatják a fantáziámat.:slight_smile:

Nekem Dior minipalettám van, tényleg mini, egy spirálhoz csomagolták a nagy paletták kicsi mását, az nem olyan jó minőségű. Az a legkisebb palettám, porzik is.

1 Likes

Dior spirálod melyik?:slight_smile:

Azt nem használtam még, mert otthon maradt. Szerintem az Iconic Overcurl. Rengeteg spirál parkol nálam bontatlanul. Tavaly csak a Smashbox hagyott nyomot a lelkemben, az tényleg műszempilla hatást adott.

1 Likes

Fú, melyik Smashbox spirál ez?
Most egy YSL Mascara Volume Effect Faux Cils Waterproof van rajtam, tesztelem mennyire vízálló, mert szombaton temetésre megyek és bőgni fogok, az fix.:frowning:

smashbox-super-fan-mascara-mascara-fur-geteilte-und-geschwungene-wimpern_
Nem vízálló. Egy utazóméret (6ml) van a birtokomban, fél év volt mire száradni kezdett, gondolkodom, hogy valamivel feljavítom vagy megmosom a kefét. Ritkán spirálozok a járvány óta, szinte tele van. Jól hosszabbított.

4 Likes

köszi, ránézek.

Ah, de szexi ez a spirál :grin:

1 Likes