Meg tudod mutatni a Nanushka overálod?
Akkor azt hiszem egyetértünk a Pliével kapcsolatban. Egyébként ha blézerük lenne, azt pont megfontolnám. Mióta kivonult a Promod, nem találok olyat, ami tetszene.
Nekem tetszik ez az egyszerű vonalvezetés, de az alkatom miatt nem igazán áll jól. Ha magas lennék és vékony, valszeg csak ilyeneket hordanék.
Jelen állapotomban ott vásárolok ruhát, ahol van lehetőség rám igazíttatni, mert finoman szólva sem vagyok konfekcióméret.
Megnéztem Korn Anitát (persze, hogy nem ismertem), és találtam egy márkát nála (Anna Amelie) akiknek tök jó nagy méretű vászon táskáik vannak és a fogantyú is szövet, nem pedig bőr/műbőr. (Időnként szeretném kimosni/kitisztíttatni, de ha a fogantyú bőr, akkor annyi a tatyónak.) Per pillanat nincs belőlük nagy választék, ami meg van az nem annyira tetszik, de rajtuk tartom innentől kezdve a szemem, köszi!
Aztabetyármindenségit, mindegyik jól nagyon hangzik. Nekem eddig csak jó tapasztalataim vannak a CeraVevel, úgyhogy biztosan kipróbálom majd
Ó, a táskák!
Azok nekem is nagy gyengéim, bár nem a bőrtáskák, hanem a Vendulák. Most is rendeltem egyet a Szentivánéji álom kollekcióból, a múlt héten. Semmi szükségem rá, és rohadt drága volt, de egyszerűen csodaszép.
Örülök, hogy közvetve bár de tudtam segíteni táska ügyben .
Nem voltam még személyesen a Pliénél, de lehet vállalnak igazítást. Legalábbis a kisebb magyar márkák szoktak ilyet vállalni.
Itt van a farmer Nanushka, imádom:
Van még egy bőr overállom, az is Nanushka, azt is akciósan vettem, bár ezt már lassan felesleges hozzátennem, kb. minden ruhám használt és/vagy akciós.
Én most vadászom blézerekre őszre, a Remixshop-on rendeltem párat extrém akciósan, kíváncsi vagyok, hogy milyenek lesznek, én nagyon alacsony vagyok.
Nagyon szép!
A Remixshop kapcsolatban van tapasztalatod? Vagy ez lesz az első rendelésed?
Sokat rendelek a Remixshopból. Nagyon szeretem őket.
Elsőre nagyon drágának tűnnek, de már kitapasztaltam, hogy mikor érdemes megvenni tőlük 85%-kal olcsóbban az adott terméket, ha mákom van, nem viszik el előlem.
Vannak náluk kedvenc márkáim (Nanushka, Twinset, &Other Stories, Max&Co… stb, amit normál áron nem tudnék megvenni), ha épp szerencsém van, pokoli olcsón sikerül szereznem kincseket. Ma például egy 4 éve vett, hülyére hordott noname testhezálló, térdig érő farmerruha volt rajtam, amit fillérekért vettem tőlük.
Visszaveszik a termékeket, bár a Sprinter nem a kedvenc futárcégem, néha megbízhatatlanok.
Most egy ilyen gyönyörű blézer van úton… Meglátjuk.
Régen mozgatott már meg egy új szemhéjpúder paletta, de ez tetszik:
Új, halálcuki tengerpartos essence kollekció, a matricának és a ragyogást adó szérumnak nem bírtam ellenállni😍 Dm-es fotó
Notino
A könyökömön jönnek ki a Disney-kollaborációk, de ez nagyon szépre sikerült - és a Sigmától valahol elvárható, hogy jobban odategye magát, mint a Catrice vagy a Revolution.
Ezek a szépséges kompaktok pedig pirosítókat rejtenek (a Guccinál nagyon tudnak csomagolni):
Nekem pont megvan a mini crush és a mini love is. Mások a színek, a tónusok. Persze a világa hasonló, de nem ugyanaz a kettő.
Megvannak a Catrice újdonságai.
Nekem ez most elég fantáziátlannak tűnik.
Utólag néztem, hogy megnyitás után párszor rá kell kattintani a lila betöltés gombra, mert csak úgy hozza fel mind a 110 terméket.
A stickes szemhéjfesték mind a 4 színben nagyon tetszik, így fotókon, azokat le fogom csekkolni, de valóban elég lapos újítások.
Én a Rainforest és a Sandy daze palettákat nézném meg, de még azok se hoztak annyira lázba. Pedig mostanában kezdett egyre jobbnak tűnni a Catrice.
Nem kétlem, hogy lehet hasonló színvilággal más sminket készíteni. Sőt, valószínűleg van rá igény, hiszen egyszerre elérhető mindkettő paletta. Csak engem zavar, hogy a ND korábban pont az egyedi színkombinációiról, koncepciójáról volt híres (pl. Gold paletta).
Ó, istenkém! D szép a Jeffree néni
Sajnos a paletta nem fogott meg.