Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

IMG_20220625_101145

4 Likes

A Tedi -ben ki lehet fogni egész vállalható ruhadarabokat. Szeretnék egy ideje sötétkék -piros-fehér csíkos felsőt. Itt találtam: 2500 huf, 100% viszkóz.

Kevés olyan, számomra kiábrándító üzlet van, mint a TEDi. A munkahelyem mellett van közvetlenül, és ha be is csábulok, szinte soha nem veszek semmit, mert felháborítónak tartom, hogy náluk 1€ = 500 Ft. Egyszerűen ilyen üzletpolitikával nem érdemlik meg, hogy náluk hagyjam a pénzem, akámilyen csilivili cuccokat is árulnak. Megjegyzem, soha sincs ott zsúfolság…

Igen,ezen én is megdöbbentem,hogy 500 huf egy eur náluk. De az Euroshopban is 490 már. :disappointed_relieved:

Egyébként nem is tudnèk a magyarországi Tediről,ha nem interjúztam volna hozzájuk 2021 februárban.

Sok mindenük van,de semmi olyan,ami máshol ne lenne.

Ennek a felsőnek megörültem. :slightly_smiling_face:

Sziasztok!
Láttam, korábban csodaszép ruhaköltemények volt a téma. Én egy kicsit mai problémát hoztam most. Azzal szembesülök, hogy alig lehet valami hordhatót találni az üzletekben. A mini még egy dolog, de a legtöbb nyári ruhában vagy a fél hát van ki, vagy az oldalán nyújt betekintést. Ami meg megfelelne, ki is néz valahogy, nem 100% nejlon, jóval drágább. Szóval olyan ruhákat vadásztam, amik a mindennapok során is hordhatók.Ezeket találtam:
ruhácskák-horz

2 Likes

Én is pokolian szenvedek, főleg, hogy nem igazán hordok ujjatlant, és további elvárásom, hogy térd alá érjen. Szóval eléggé behatárolt.
Idén nyáron ez a négy kedvencem van, a nagyon hosszúakat térd alá érőre levágattam.
88d074422e287b6d13fef0df40b9a20bbe7403ad6289fbae508bbab1f0060cd7app005prod (2)app005prod

12 Likes

Én 2 hete Egerben voltam, csodás len darabokat vettem (nadrág, szoknya, ruha, felső). Komolyan mondom, a len az ég ajándéka a forró napokra.
Próbáljátok ki!

9 Likes

Jaj, én egyre jobban rákapok a lenre. :laughing: Ha lesz időd, kedved, mutatsz képet? :blush:

1 Likes

Igen, a fehér ruha is az. Ha nyár, akkor nálam is jöhet a len. :heart_eyes:
Kicsit gyűrődik, sebaj.

2 Likes

Hasonlóak lennének az elvárásaim - munkahelyre - de amikor 35 fok fölé ment a hőmérő higanyszála, néha elengedem…:grin:

8 Likes

Abszolút támogatom @Kokapu javaslatát! A springfieldben vettem egy sötétkék darabot, ami egészen elegáns (=irodába is hordható) a megfelelő felsővel.

IMG_20220704_064724

A rövidnadrág verziót pedig a játszótérre veszem fel. Rövid, de nem fenékmutogatós.

IMG_20220704_065103

8 Likes

Megmutatod ?

Ezek nagyon szépek és praktikusak! Megkérdezhetem, hogy az első és a harmadik honnan van?

Hú, ezek nagyon csinik!

Az első egy Nanushka ruha, használtan vettem a Marketplace-en,
a harmadik egy &Other Stories ruha, a saját honlapjukról szoktam rendelni, általában akciósan.

1 Likes

Köszönöm! :blush:

Kedves Mse, az & other stories honnan szállít, kell számolni áfa/vámfizetéssel, meg a szokásos herce-hurcával? Már többször terveztem tőlük rendelni, de végül nem lett belőle semmi. Köszönöm :slightly_smiling_face:

Sziasztok! Zaranál pár hete megy a leárazás. Ugyanakkor azóta lett több nyári kollekció, ezek mikor lesznek leárazva?

Még egy olyan kérdésem van, hogy Müller szombat mikor szokott lenni?

1 Likes

A Springfieldnél is ugyanezt láttam. Nem tudom ez mennyire tudatos dolog (benézel az akció miatt és megveszed a teljes árast is) vagy csak az ellátási lánc akadozik és későn értek oda bizonyos dolgok. Szerintem kb 1 hónap múlva úgyis minden le lesz árazva… Őszre mégsem lehet eladni a rövid nadrágokat.

A Müller elég rendszertelenül csinálja az akciós szombatokat sajnos. Ha már kirakták a tanszereket, akkor szterintem csak szeptemberben lesz legközelebb, de inkább ne legyen igazam… az üzletben nem érdemes megkérdezni, úgyse tudják soha…
Meg mire megtudom, hogy Müller szombat, addigra általában van aznapra programom, és nem jutok el.

1 Likes