Nem túlozták el a fényes színeket…
Mármint szépecske, de tényleg Dunát lehet rekeszteni a meleg tónusú palettákkal. Nekem megvan a Bronze paletta, nagyon szeretem. Szerintem érdemesebb egy midi ND palettára beruházni, mint több kicsire (főleg, hogy a zsibin is rendre felbukkannak).
Pedig a nagytestvér palettában azok a sztárok, puha, intenzív színek.
Néha az az érzésem hogy a márka egyszerre próbálja kiélni a kreatív energiáit (Xenon Triochrome), és megfelelni a szélesebb közönségnek (Glam, Bronze). Ez sajnos utóbbi. Igazán lehetett volna tenni bele valami csavart, mint például egy igazi kékes színt (nem a kamu kéket ami a midiben van) vagy legalább egy másik fényes árnyalatot. Mondjuk legalább aki nem akarta megvenni a midit, az jól jár.
Ősszel biztosan teszek vele egy próbát
Igen, csak nem hiszem, hogy létezik a földön olyan sminkelő nő, akinek nincs már legalább egy kisméretű, jóminőségű nude palettája. De, ha a közönség nem tudja megunni, hajrá.
Mondjuk, ha az a taktika, hogy próbálnak a kreatívabb-kíváncsibb hobbisminkesek ÉS a signature lookot/abszolút “rejtőzködő” sminket kedvelők kedvére tenni, az dicséretes.
Én a Circo Licóval és a Triochrome-mal szemeztem, természetesen. Aztán nem ezeket vettem meg, tehát a konszolidáltabb palettáik is képesek megkísérteni a színes sminket kedvelőket.
Nem baj egyébként a természetesebb vonal, erre is van igény. De ezek már nem kiegészítő, kísérő paletták, ami miatt a mini gold palettát szerették. Hanem a nagyok leképezései miniben. Sehol egy különlegesebb textúra, új árnyalat…
A múltkor elgondolkoztam hogy mi az a hatalmas különbség a mini crush és love között, ami indokolja mindkettő létezését?
Mikor kijött a bronze, gondoltam elmennek a fémek felé. Mennyire menő lett volna pl. egy acélra épülő kékesszürkés paletta…
Hú, azt azonnal megrendelném.
Jónak tűnnek zsíros, pattanásos bőrre. Új a CeraVe-től:
https://magazin.kremmania.hu/2022/07/21/cerave-blemish-control-termekcsalad/
Pont azon gondolkodtam, hogy már kb semmi újdonság nem tud megmozgatni, egyértelműen kényszeresen vásárolgatok össze mindent (már insta oldalt indítottam a boltkórosságomnak, hátha segít a szembesítés leszokni)… Erre megnézem, és nem rögtön ez is érdekes, ki kell próbálni? Újabb ok a vásárlásra! Persze tudom, hogy megváltást ne várjak, mégis azt teszem.
Hát nem könnyű
Nehéz olyan holmit találni, amit mindig megvennél. Egyrészt a nagy kínálat elcsábít, másrészt hamar kipörgetik a bevált termékeket legtöbb esetben.
Harmadrészt folyton újat és még jobbat akarunk
Legalább ezek a CeraVe-k nem olyan borzalmasan drágák és jó a beválási arányuk is
Ja igen, ezt akartam még: nekem az segít a vasárlás fékezésében, hogy tudatosítom azt, hogy ha valamit kihagyok szinte azonnal a képembe tolnak valami mást, újat, esetleg valóban jobbat. A hírlevelekről leiratkozás is sokat csökkenti a shopping kényszert.
Szerintem az insta-kirakat nagyon bátor dolog! Nyilvánosan vállalod magad és biztos vagyok, hogy tuti módszer lesz
Én is ezzel küzdök, de már egy ideje rájöttem, hogy kb. mindent kipróbáltam ami érdekelt, és bár persze a Jóisten pénzét is el tudnám költeni kencékre, de valahol tudom, hogy már nem nagyon tud a kozmetikai ipar újat mutatni.
Valamint az is segített, hogy tudatosítottam magamban: nagyon áldozata vagyok a FOMO jelenségnek. Tényleg mindent azonnal meg akarok venni ami új, de mostanában mindig emlékeztetem magam, hogy ott lesz az még fél év múlva is… Így aztán halogatom a shoppingot, és sok esetben egy vagy két hónap múlva már nem is kell az a cucc amiért kezdetben annyira odavoltam.
A hírlevelekről a napokban iratkoztam le, kizárólag a Douglas hírlevelet tartottam meg a Night Shopping miatt, hogy ne felejtsem el.
Valamint játékot csináltam a nem költésből: minden nap megy egy zöld pipa a tervezőmbe (meg egy képzeletbeli vállonveregetés), amikor aznap nem költöttem semmit.
Annyira a szívemből szóltok! Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül ebben. Annyi a különbség, hogy nekem a selyemkendők, és a bőrtáskák az igazi gyenge pontjaim. Ha tudatosítom magam, hogy nincs rá szükségem, akkor is megremeg a gyomrom és kiver a víz… A kencékkel úgy vagyok, hogy azok könnyebben elérhetőek/van alternatíva.
Nálam is megy a harc a költekező ész nélküli vàsárlòs felemmel, de az utóbbi időben vissza tudtam fogni magam, arcápoláshoz vettem kencéket és naptejet. Palettákbòl pedig fogyott kb. 10 db- ot eladtam. Hourglass és denona is volt közöttük ami nálam nagy szám, de nem kell 4 teljes kiszerelésű hourglass bronzer + a 6 - os paletták is még bespájzolva. Van még mit eladni, szép lassen haladok. Valòszínűleg swatcholni fogok ès az alapján bùcsùzom majd pirosító és highlighter palettàktòl is, majd a bronzerek jönnek.
Nekem most pont egy magyar ruhamárka akcióját tolta az arcomba az Instagram. A szlogenek jók (fenntartható, minőségi stb.) és hiteles, általam követett influencerek reklámozzák. De egyrészt nem is igazán tetszik egy termékük se (vagy a szín vagy a fazon nem az igazi), plusz akciósan is drágábbak, mint a Tomcsányi darabjaim.
Nehéz döntés volt, de az oldalt bezártam, és inkább másra költöm a pénzem.
Megértelek, a bőrtáskák nekem is, az elmúlt 3 hónapban 3 db Kate Spade táskát
újítottam be és még mindig van másik 3 ami kéne…
De erős leszek és visszafogom magam.
Mentségemre, a meglévő tatyóim nagy részét eladtam, mert nagyon nem ismertem még magam, amikor vettem őket. Ma már teljesen más tetszik, meg rájöttem arra is, hogy mi áll jól, meg mi praktikus, úgyhogy máshogy is vásárolok.
A kendőket is szeretem, azoknál sem számít, hány kiló vagyok.
Megkérdezhetem, hogy melyik márka?
A szlogennel én már rég nem törődök, meg a hangzatos szöveggel sem. A kereskedelmi szektorban dolgoztam egész életemben (adminisztratív vonalon) és első kézből tudom, mennyire nem igaz sok minden amit mond magáról egy márka…
Az influencereket meg annyira nem ismerem, hogy nagyon.
Szerintem helyesen tetted, elvégre igazán csak az számít, hogy neked mi tetszik, meg persze az is, hogy árban mennyire éri meg neked.
Engem az is érdekel, hogy milyen influenszereket követsz, de igazából én is megelégszem, ha a márka nevét megírod…
Én is mostanában inkább eladom a cimkés ruháimat, mint vásároljak, de sosem tudhatjuk.
Plié Collection a neve a márkának, és Korn Anita volt a fő bűnbe vivő.
Van pár darabom a márkától. Szeretem őket, jó anyaguk van, minőségi, tartós ruhák. De az akciós áruknál (póló 7000 ft, hosszú ujjú ing 22 000 ft) többet nem szánnék rájuk. Ahhoz túl egyszerűek. Tudom, hogy ez egyéni preferencia kérdése, van aki pont ilyen darabokat keres. De ha én 70 ezret (akciósan 50-et) költök egy ruhára, szeretem ha látszik rajta, hogy egyedi.
Annyira tudtaaaaam. Szabó Doris rózsaszín overállján akadt meg az én szemem.
Van egy régi Plié ruhám, egy kék pólóruha, évekkel ezelőtt vettem.
Szerettem, de én se érzem, hogy hú, de különlegesen egyedi ruha van rajtam. Mert nincs az az érzés, ami pl. a Nanushka overálomnál (amit használtan vettem), hogy hú, ma szeretem, hogy ez van rajtam, különleges. Az egy pólóruha Én a blézereikre figyeltem fel anno.