Hú, nagyon tetszik a sminkje! Ha az arcápoló termékei is azt a magas minőséget képviselik, mint az eddigi termékei, akkor szívesen kipróbálnám.
A paletta kapcsán az az érzésem, mintha más palettáiból lenne több szín is átemelve. Ha nem lenne még Jeffree palettám, azért szívesen elfogadnám, számomra 90%-ban jól kihasználható színeket tartalmaz. De van már ilyen, vagy hasonló itthon, úgyhogy most zárva marad a pénztárcám.
Hát ez nekem is meh. Főleg hogy ekkora batár nagy megint - miért kell sminkasztanyi nehéz palettákat gyártani?
A C szérumra ránézek majd, de attól tartok illatosított lesz.
Nekem a paletta nagyon tetszik, de előbb készletet kellene leépíteni itthon.
Nekem ez az első olyan JSC paletta, ami úgy igazán tetszik és valóban ki tudnám használni. Mindig inkább távolról szemléltem a termékeit. Nekem már túl extra és nagyon csillámpóni a kínálat és a körítés. De soha ne mondd, hogy soha ugyebár
Igen, én is ugyanezt látom sok színnél. Viszont nekem őszintén szólva teszik, abszolút kihasználható palettának tűnik, talán az eddigi “legbefogadhatóbb” és leguniverzálisabb Jeffree paletta. Nekem megvan a Cremated és az Orgy is, így nem érzem szükségét, de ha nem így lenne, tuti lecsapnék rá.
Nekem is, konkrétan bloodsugarból a bordós-pinkes sorok, a crematedből a szürkés-feketés és az orgybóĺ a barnásbézses vonal összekeverve és kész is. Ez persze szerintem jó ötlet volt, mert kihasználhatónak tűnik;-)
Chanel Tweed.
Hát ez isteni ötlet volt
Én azt a nyakláncot szeretném!
Valóban az? Szép, nem mondom, de uncsinak találom. Plusz zavar a minta random rotációja
Mondjuk én Chanelt nem szoktam venni - legalábbis eddig. még gyűjtök a no1 vonal miatt (meg agyalok hogy az alapozót vegyem-e vagy a lotiont), de akkor is
Nekem sincs tőlük termékem (Bár alapozót, rúzst szívesen kipróbálnék tőlük, a Madamoiselle illatát pedig imádom). A palettáik színvilága számomra se az izgalmas kategória, ízlések és pofonok, de szerintem zseniális ötlet, hogy az általuk divatba hozott tweed anyagot megjelenítik szemfesték formában is.
A paletta nem rossz de van már neki két nagyon hasonló is egy barna kerek ami egész friss és a matt nude ami egy kicsit mellényúlás volt. Öregszik ő is már szolidabb minden vagy csak elfogytak az ötletek. A független kis márkák palettái már sokkal jobbak mint ő most.
Az ötlet szerintem is tök jó, egy picikét lehetne kevésbé “bolyhos” a panek textúraja, úgy csalogatóbb lenne.
Nekem 1 db rúzsom és szemceruzám van tőlük, de inkább csak az életérzés meg a név nagysága miatt érdekes, mert az a wow-hatás nálam semminél nem volt meg, amiket próbáltam eddig.
Szép , nekem tetszik!
Volt chanel szemhéjfestékem, de sztem semmi különös. Sok indiebrand lekőrözi. Több rùzsom is van, de bármelyik pat mcgrath vagy ct lekőrözi tartòsságban. Amiket viszont szeretek: a krém bronzer, pùder bronzer és az egyik alapozó. Nagyon szép egyenletes bőrtònus az eredmény, ahogy felviszem, egyből megszárad, könnyedén el lehet oszlatni a bőrön, nem maszkszerű, az egyetlen " hibája" hogy a fedése enyhe- közepes.
Nálam sem, sajnos a Chanel minden alkalommal csalódás. (A YSL az örök kedvenc, és még a Dior és a Guerlain akik korrekt, általam szerethető termékeket csinálnak a klasszikus francia divatházak közül.)
Chanel:
- parfümök - El nem bírom őket viselni magamon…
- pirosítók - Korrekt, de semmi extra, abszolút felejthetők.
- rúzsok - Kb. ugyanazt tudom mondani, mint a pirosítókról, és nehezményezem mindkét esetben, hogy nincs egy normális fukszia a kínálatban. (Mondjuk túlzottan sok korall sem, pedig nekem ez a két árnyalat ami jól áll.)
- púder - Csillogtam tőle mint egy diszkógömb.
- krémes szemhéjfesték - Egy év alatt beszáradt úgy, hogy szinte ki sem nyitottam a tégelyt…
- kabuki ecset - Továbbadtam, mert semmire sem tudtam használni, de ez az én bajom, nem a márka hibája.
A fentiek fényében nem látok sok esélyt, hogy bármi mást próbáljak tőlük.
Ez a kedvenc mostanában
Én sem vagyok elájulva alapvetően a Chanel termékeitől.
Egyetlen parfümöm volt, a Chance Eau Tendre, ez nekem egy jó munkábajárós illat, de a többitől kifejezetten rosszul vagyok…
Sminkekből a krémes szemfestékét szeretem, illetve a sminkfixáló púdere is bevált - és annyi van benne, hogy soha nem fogy el -, de sok termékük nem, vagy alig éri el a drogériás szintet, hiába high end márka…
Próbáltam szempillaspirált, alapozót, highlightert is tőlünk, illetve néhány arcápolási mintát is, de semmi sem vált be.
A krémes szemfestéket én is nagyon szerettem (volna), mert nagyon klasszul teljesített. A Patine Bronze és a Silver Pink volt meg, mindkettő gyönyörű, mindennapokban is tökéletesen kihasználható szín volt. Nagyon tartós is, ha reggel felkentem, egész nap tartott, és a Tom Fordéval ellentétben nem irritálta a szemem. Nagy szívfájdalmam, hogy ilyen hamar tönkrementek, de levontam a konzekvenciát: ha nem por állagú szemfesték kell, akkor csakis Armani Eye Tint, mással már nem kísérletezek.
Nekem a Quatrz Rose volt a kedvencem, illetve a Lilas d’or a tökéletes “nomakeup” szín, amitől életre kelt a szemem. Ezekkel 10 mp alatt (+ egy Carmex) akkor is szebbnek éreztem magam, ha semmi más nem viseltem.
G&G, új hidratáló hamarosan