Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Hú, nagyon tetszik a sminkje! Ha az arcápoló termékei is azt a magas minőséget képviselik, mint az eddigi termékei, akkor szívesen kipróbálnám.

1 Likes

A paletta kapcsán az az érzésem, mintha más palettáiból lenne több szín is átemelve. Ha nem lenne még Jeffree palettám, azért szívesen elfogadnám, számomra 90%-ban jól kihasználható színeket tartalmaz. De van már ilyen, vagy hasonló itthon, úgyhogy most zárva marad a pénztárcám.

2 Likes

Hát ez nekem is meh. Főleg hogy ekkora batár nagy megint - miért kell sminkasztanyi nehéz palettákat gyártani?

A C szérumra ránézek majd, de attól tartok illatosított lesz.
Nekem a paletta nagyon tetszik, de előbb készletet kellene leépíteni itthon.

2 Likes

Nekem ez az első olyan JSC paletta, ami úgy igazán tetszik és valóban ki tudnám használni. Mindig inkább távolról szemléltem a termékeit. Nekem már túl extra és nagyon csillámpóni a kínálat és a körítés. De soha ne mondd, hogy soha ugyebár :stuck_out_tongue_winking_eye:

Igen, én is ugyanezt látom sok színnél. Viszont nekem őszintén szólva teszik, abszolút kihasználható palettának tűnik, talán az eddigi “legbefogadhatóbb” és leguniverzálisabb Jeffree paletta. Nekem megvan a Cremated és az Orgy is, így nem érzem szükségét, de ha nem így lenne, tuti lecsapnék rá.

1 Likes

Nekem is, konkrétan bloodsugarból a bordós-pinkes sorok, a crematedből a szürkés-feketés és az orgybóĺ a barnásbézses vonal összekeverve és kész is. Ez persze szerintem jó ötlet volt, mert kihasználhatónak tűnik;-)

1 Likes

Chanel Tweed.
Hát ez isteni ötlet volt :star_struck:
Screenshot_20220823-190512_Chrome

8 Likes

Én azt a nyakláncot szeretném!

5 Likes

Valóban az? Szép, nem mondom, de uncsinak találom. Plusz zavar a minta random rotációja
Mondjuk én Chanelt nem szoktam venni - legalábbis eddig. még gyűjtök a no1 vonal miatt (meg agyalok hogy az alapozót vegyem-e vagy a lotiont), de akkor is

1 Likes

Nekem sincs tőlük termékem (Bár alapozót, rúzst szívesen kipróbálnék tőlük, a Madamoiselle illatát pedig imádom). A palettáik színvilága számomra se az izgalmas kategória, ízlések és pofonok, de szerintem zseniális ötlet, hogy az általuk divatba hozott tweed anyagot megjelenítik szemfesték formában is.

4 Likes

A paletta nem rossz de van már neki két nagyon hasonló is egy barna kerek ami egész friss és a matt nude ami egy kicsit mellényúlás volt. Öregszik ő is már szolidabb minden vagy csak elfogytak az ötletek. A független kis márkák palettái már sokkal jobbak mint ő most.

Az ötlet szerintem is tök jó, egy picikét lehetne kevésbé “bolyhos” a panek textúraja, úgy csalogatóbb lenne. :slight_smile:
Nekem 1 db rúzsom és szemceruzám van tőlük, de inkább csak az életérzés meg a név nagysága miatt érdekes, mert az a wow-hatás nálam semminél nem volt meg, amiket próbáltam eddig.

2 Likes

Szép , nekem tetszik!
Volt chanel szemhéjfestékem, de sztem semmi különös. Sok indiebrand lekőrözi. Több rùzsom is van, de bármelyik pat mcgrath vagy ct lekőrözi tartòsságban. Amiket viszont szeretek: a krém bronzer, pùder bronzer és az egyik alapozó. Nagyon szép egyenletes bőrtònus az eredmény, ahogy felviszem, egyből megszárad, könnyedén el lehet oszlatni a bőrön, nem maszkszerű, az egyetlen " hibája" hogy a fedése enyhe- közepes.

1 Likes

Nálam sem, sajnos a Chanel minden alkalommal csalódás. (A YSL az örök kedvenc, és még a Dior és a Guerlain akik korrekt, általam szerethető termékeket csinálnak a klasszikus francia divatházak közül.)

Chanel:

• parfümök - El nem bírom őket viselni magamon…
  • pirosítók - Korrekt, de semmi extra, abszolút felejthetők.
  • rúzsok - Kb. ugyanazt tudom mondani, mint a pirosítókról, és nehezményezem mindkét esetben, hogy nincs egy normális fukszia a kínálatban. (Mondjuk túlzottan sok korall sem, pedig nekem ez a két árnyalat ami jól áll.)
  • púder - Csillogtam tőle mint egy diszkógömb.
  • krémes szemhéjfesték - Egy év alatt beszáradt úgy, hogy szinte ki sem nyitottam a tégelyt…
  • kabuki ecset - Továbbadtam, mert semmire sem tudtam használni, de ez az én bajom, nem a márka hibája.

A fentiek fényében nem látok sok esélyt, hogy bármi mást próbáljak tőlük.

3 Likes

Ez a kedvenc mostanában
Screenshot_20220824-104231_Google

7 Likes

Én sem vagyok elájulva alapvetően a Chanel termékeitől.
Egyetlen parfümöm volt, a Chance Eau Tendre, ez nekem egy jó munkábajárós illat, de a többitől kifejezetten rosszul vagyok…
Sminkekből a krémes szemfestékét szeretem, illetve a sminkfixáló púdere is bevált - és annyi van benne, hogy soha nem fogy el :wink:-, de sok termékük nem, vagy alig éri el a drogériás szintet, hiába high end márka…
Próbáltam szempillaspirált, alapozót, highlightert is tőlünk, illetve néhány arcápolási mintát is, de semmi sem vált be.

2 Likes

A krémes szemfestéket én is nagyon szerettem (volna), mert nagyon klasszul teljesített. A Patine Bronze és a Silver Pink volt meg, mindkettő gyönyörű, mindennapokban is tökéletesen kihasználható szín volt. Nagyon tartós is, ha reggel felkentem, egész nap tartott, és a Tom Fordéval ellentétben nem irritálta a szemem. Nagy szívfájdalmam, hogy ilyen hamar tönkrementek, de levontam a konzekvenciát: ha nem por állagú szemfesték kell, akkor csakis Armani Eye Tint, mással már nem kísérletezek. :slight_smile:

1 Likes

Nekem a Quatrz Rose volt a kedvencem, illetve a Lilas d’or a tökéletes “nomakeup” szín, amitől életre kelt a szemem. Ezekkel 10 mp alatt (+ egy Carmex) akkor is szebbnek éreztem magam, ha semmi más nem viseltem. :grin:

1 Likes

G&G, új hidratáló hamarosan

IMG_20220825_215146

11 Likes